אלי-אקספרס שאלות ותשובות בלבד

ה; מפרוג

משתמש מקצוען
אני גם לא מוצא דרך לתקשר עם המוכר של הפריט הזה
אלי אקספרס רכישה.png

איש האשכולות

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
קבלתי הודעה ממוכר כדלהלן. מישהו יכול להסביר?

היי, חבר, חדשות רעות, להזמנה שלך יש איכות גרועה (איכות חומר) בעיה עכשיו. אנו מציעים לבטל את ההזמנה כדי לקבל החזר. אנא לחץ על הלחצן [בטל הזמנה] בדף פרטי ההזמנה, בחר סיבת ביטול ולאחר מכן [שלח] את הבקשה. (זוהי הודעה אמיתית מהחנות שלנו, לא מודעות ודואר זבל, בבקשה אל תשכח את זה, תודה [חיוך]
H0762e6c577284952a208564343fade4ek.png
)

(: אני :)

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
קבלתי הודעה ממוכר כדלהלן. מישהו יכול להסביר?

היי, חבר, חדשות רעות, להזמנה שלך יש איכות גרועה (איכות חומר) בעיה עכשיו. אנו מציעים לבטל את ההזמנה כדי לקבל החזר. אנא לחץ על הלחצן [בטל הזמנה] בדף פרטי ההזמנה, בחר סיבת ביטול ולאחר מכן [שלח] את הבקשה. (זוהי הודעה אמיתית מהחנות שלנו, לא מודעות ודואר זבל, בבקשה אל תשכח את זה, תודה [חיוך]
H0762e6c577284952a208564343fade4ek.png
)
כנראה הסחורה פגומה,
פשוט לבטל את ההזמנה.

איש האשכולות

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
ההודעה דלהלן קיבלתי על המשלוח:

"ממתין לבדיקת נציגי רשויות האכיפה"

יש לכם מושג כמה זמן אמור לקחת סיפור כזה?

אלישבע.

משתמש רשום
הזמנתי מוצר ולא היתי מרוצה, והמוכר אומר לי שהוא ישלח לך משהו אחר שאני רוצה, שלחתי לו את הקישור של מה שאני רוצה והוא כותב לי :
"אני צריך מספר לאתר לוגיסטיקה חדש כדי לשלוח מחדש את המשלוח בשבילך אתה מכניס צו חדש למוצר ליצור מספר לאתר לוגיסטיקה חדש, ואני אשתמש במספר לאתר לוגיסטיקה חדש כדי לשלוח אותו אליך"
ושכתבתי שאני לא מבינה מה בדיוק לעשות , הוא כותב לי
"אז, אתה בוחר מוצר זול ומקם פקודה לשלום. אז, שלח לי הודעה"
מישהו יודע מה זה אומר? ואיך בדיוק אני עושה את זה?
תודה

"

ת'כלס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
מייל שמחובר לאלי אקספרס נחסם, (חשבון בנתיב, עברתי חסימה)
איך לעדכן מייל? הוא שולח קוד למייל החסום...

אברהם בלוך

משתמש מקצוען
צילום מקצועי

אלוווופה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
לא,
עובדים עליך אין שם שני טרה מניסיון
איך אתה יודע??
כי אני הזמנתי אונקי (לא כרטיס!) של 2T וזה אכן נראה ככה, הוא מכיל המון וגם כתוב במחשב שהאונקי מכיל 2T

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה