בעמוד 'הקופונים שלי', יש לשונית קופוני מוכר.מלא פעמים בחלונית הצאט נשלחות לי כל מיני הודעות מחנויות שונות עם קופונים לחנות, איך אני עוברת לחנות לאחר שלחצתי על הקופון? לא מצאתי איך.
כך עשיתי ורשמתי לספק שכעת יספק את סחורה והוא אומר לי כך:תעשי הזמנה ובדף תשלום תבחרי ב wen money ולא בכרטיס אשראי ואז כשיפתח לך הדף של ה web money פשוט תסגרי אותו ואז אוטומטית תראי שיש לך הזמנה שמחכה לתשלום
מוזר. את אמורה לראות בהזמנות את ההזמנה עם מחיר שונה... אם לא אז הוא לא שינהכך עשיתי ורשמתי לספק שכעת יספק את סחורה והוא אומר לי כך:
"שיניתי את המחיר עבורך, אני אשלח לך את המוצרים ומתנות"
איפה אני רואה שהוא שינה את המחיר??????
בהזמנה ללא תשלום מופיע המחיר הרגיל!!!!!!!
אשמח לדעת איך פונים לשירות הלקוחות ! תודה מראש!קרה לי גם לפני שנה בערך, הלך 8$ קאפוט, אבל לא הסכמתי לוותר, פניתי לשירות הלקוחות של עליאקספרס
בעמוד הראשי של אליאקספרס נכנסים ל"עזרה" ובוחרים "שירות לקוחות"אשמח לדעת איך פונים לשירות הלקוחות ! תודה מראש!
ההחזר הוא לכרטיס האשראי ממנו קניתם.אין לי חשבון פייפאל,
בשביל לקבל החזר - אתם נותנים פרטי אשראי? זה לא סיכון?
או שיש דרך נוספת?
תודה!ההחזר הוא לכרטיס האשראי ממנו קניתם.
לא צריך חשבון פייפאל בשביל זה
ברור שלמוכר אין יכולת לראות את פרטי האשראי שלכם!תודה!
הבעיה היא שהמוכר כותב לי כך:
hi we not have your card information , This is kept by the platform, we have no right to view your account information
מה לענות לו?
hi we not have your card information , This is kept by the platform, we have no right to view your account information
מה לענות לו?
אני מבינה שהוא רוצה להחזיר לך לא דרך סכסוך...תודה!
מה לענות לו?
אני נתקלתי בזה במקרה של מוכר חדש שהתחנן שאני יסגור את הסכסוך כדי שלא יפגע שמו הטוב...אם המוכר עצמו מתנדב להחזיר כסף (ולא נתקלתי בזה מעולם),
אז כנראה אתם כן צריכים חשבון פייפאל.
בסכסוך נתנו אופציה של החזר חלקי, והוא הבטיח יותרלמה לא לפתוח סכסוך וזהו?
חשבון פייפאל גובה אחוזים על ההפקדות דרכו, נכון?למה לא לפתוח חשבון פאיפל?
לא נכון. (כמה שידוע לי)חשבון פייפאל גובה אחוזים על ההפקדות דרכו, נכון?
פתחתי חשבון פייפאל, ועכשיו - איזה פרטים אני צריכה לתת למוכר כדי לקבל ממנו את ההחזר?לא נכון. (כמה שידוע לי)
אולי העמלת המרה שלהם גבוהה אבל אם את תשלחי לו בקשה להחזר תשלחי את זה בשקלים ואז המוכר ישלם את ההמרה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: