דרוש מידע שאלה קצת מוזרה למי שמבין בחשמל!

אילה ג

משתמש פעיל
זה אכן לא נורא מייבשים את התנור, אבל זה לא המקרה שלכם

נכון

שעון שבת והורדת שלטר יעילים באותה מידה
לא מומלץ לשים בד דליק מתחת לתנור אלא מדף עץ ישר כאשר כל רגלי התנור עומדות על גביו.
אמנם יש לקחת בחשבון שכל עוד לא השתמשתם - בקלות ניתן להחזיר לחנות ולקבל חדש, ברגע שהשתמשתם בעל החנות יכול להתחמק יותר.

כן צריך לעקוב שאין ריח שריפה מגוף התנור, אני מבין שכבר הפעלתם אותו שעתיים ולא קרתה שריפה
תודה רבה רבה על כל העזרה!!

יש לי מדף עץ עם פורמייקה, אבל עץ הוא גם חומר דליק, לא? לא צרך לשים משהו מבודד ביניהם?
הבעיה של להחזיר לחנות היא עלות המשלוח, אם הוא מכר לי מוצר פגום, נראה לי לא הוגן שזה יהיה על חשבוני,
זה יוצא כמעט חצי מעלות התנור.
אתם יודעים אולי איפה יש תחנת שירות של סאן פייר?

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
בלת"ק,
קניתי למייבש מגן ברקים,
אני צריך עוד לעשות משהו?
או שהוא עובד בשבילי?

cofix

משתמש פעיל
הכי טוב להתקשר לחשמלאי מוסמך ולברר את העניין. הרבה ישמחו לעזור בטלפון גם בחינם.

א. שטיגליץ

משתמש מקצוען
מה הוא אמור לעשות?
כאשר ברק פוגע בחשמל, קו החשמל מתנתק לרגע ומייד מקבל זרם במתח עוצמתי של ברק, מה שעלול לשרוף את הכרטיס שיש בהרבה מכשירי חשמל.
תפקידו של מגן ברקים להשהות בכמה דקות את חזרת החשמל למכשיר, בכל הפסקה של החשמל המגן גורם לחשמל לחזור למכשיר רק לאחר מספר דקות.
אם חיברת את המייבש דרך מגן ברקים, תוכל לבדוק אם הוא פועל על ידי הורדת השלטר והחזרתו, תראה אם המכשיר נדלק מייד או שוהה קצת (דקה עד עשר) ואז נדלק.
אם אני לא טועה ישנם מגיני ברקים זולים שהם נשרפים בעצמם במקום שהכרטיס ישרף, והם לא עושים שהייה

אילה ג

משתמש פעיל
הכי טוב להתקשר לחשמלאי מוסמך ולברר את העניין. הרבה ישמחו לעזור בטלפון גם בחינם.
מכיה מישהו כזה?
@א. שטיגליץ @ראש המוסד @cofix
ומי שיודע,
יש לי מקצפה עם קערה מסתובבת של גולד ליין, הקצפתי ביצים לעוגה אחת, וכשהקצפתי לעוגה השניה,
פתאום הפסיק לעבוד, ומאז לא עובד יותר. קניתי אותה שנה שעברה ואז הכל היה מצוין.
איך אני יכולה לבדוק מה הבעיה? יכול להיות שנשרף כל כך מהר?
אשמח לתשובה מהירה, כי אין לי איך להקציף...
זה המוצר:

הנחת כי מדובר במנוע שנשרף אני אומר כי יתכן וחוט התרופף או שבהקצפה או בשטיפה נכנס מעט רטיבות ויצרה קוריוזה, הכי טוב לפתוח את המכשיר בעדינות עם מברג מתאים ולהציץ, לפעמים בהצצה אחת ופתרנו את הבעיה...

אילה ג

משתמש פעיל
הנחת כי מדובר במנוע שנשרף אני אומר כי יתכן וחוט התרופף או שבהקצפה או בשטיפה נכנס מעט רטיבות ויצרה קוריוזה, הכי טוב לפתוח את המכשיר בעדינות עם מברג מתאים ולהציץ, לפעמים בהצצה אחת ופתרנו את הבעיה...
אם זה קרה אחרי שהקצפתי הרבה זמן, זה אומר שכנראה נשרף?
איך אפשר לראות את זה?
זה לא נכבה פתאום, אני הפסקתי ואחר כך כשרציתי להקציף בקערה אחרת,
זה עבד קצת, ככה גמגם ואחר כך הפסיק לגמרי.
איך אפשר לראות ממה זה? מה רואים?

לפי מה שאת מתארת מדובר על מנוע שנשרף לאחר שימוש ממושך, לפעמים הוא רק צריך להתקרר, אך יתכן והוא נשרף...
המקום ימלא חסרונך!

שוב, אני לא חשמלאי מוסמך (אם כי זה קשור יותר למומחה לאלקטורניקה...) אבל כפי שזה נראה זה הלך, א"א לראות את זה מלמעלה, זה בתוך המנוע.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה