כללי שאלה לגבי תוכנת תג

תא חזי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
אולי זה יעזור

:confused:וואו איזה ישירות!!!
(קצת מזעזע)

---

אבל ברמת העיקרון - התוכנה עובדת די טוב כבר על למעלה מ10 פלטפורמות שונות של ווינדוס (אפילו על ווינדוס 10 - שאם לא שמעת, זה למעשה האוברול האחרון שמייקרוסופט עושה לווינדוס (כמובן שיש כל הזמן עדכונים קטנים וזניחים בדרך כלל), יכול להיות שתהיה מערכת הפעלה אחרת לגמרי - אז כבר אין מה לעשות, אבל מסתבר שיהיו "פרללים" שיתאימו את אפשרות העבודה עם תוכנות ווינדוס על מערכת ההפעלה החדשה - אם לא הבנת מה זה "פרלל" שאל בפורום מחשבים:)) אין שום סיבה שלא תמשיך לעבוד הלאה בעזרת ה'.

דבר שני - דניאל וויסמאן, הגם שהוא הבעלים של התוכנה - ישנו עוד צדיק באמריקה, ושמו ר' *תג (בפורום שלנו - הוא מנהל פורום תג), וגם הוא מתעסק בפיתוח ושדרוג התוכנה. (פעם הוא היה גר בירושלים ועבר ממנה, ככה שבמקרה וקורה משהו חלילה בארץ :eek::eek::eek: אז באמריקה הכל בסדר, וכן להיפך...)

דבר שלישי - ברמת העיקרון - כבר היום רוב הפיצ'רים של התוכנה - חוץ מההארדקור שלה, מה שהופך אותה לתג - הם במסגרת קוד פתוח, כך שניתן לפתח תוספים חינמיים ושאינם, לצורך התוכנה להקל ולשכלל את השימוש בה - מה שבאמת היום, התוכנה עונה על רוב הצרכים של מעמדי ספרי קודש, אם יודעים להשתמש בה כראוי.

דבר רביעי - כל המעמדים רוצים להשתמש בתוכנה הרבה שנים (ומאחלים הרבה בריאות לר' דניאל) וברוך ה' איש את רעהו יעזורו בפורום תוכנת תג - שאני יכול להעיד עליו אישית שהרמה שלי עלתה לגבהים גדולים יחסית לקודם, אך ורק בזכות הפורום, אז ככה שאין ממש מה לדאוג, כנס לפורום ושאל, וישתדלו לענות לך תשובה מאהבה!!!

דבר חמישי - אחי היקר, אם אתה מכיר את שוק התוכנות, בפרט התוכנות המקצועיות (דווקא אלה שעולות הרבה כסף...:mad:) פתאום תוקעות "ברז" ונעלמות אחרי כל מיני עדכונים (או שהן 'מרימות את האף' - ולא יכולות לפתוח קבצים מגירסאות קודמות, וכן על זה הדרך). מה שאין כן בנדון דידן, שכמו שהקדמתי לעיל כי תוכנה זו קיימת מאז שלהי שנות השמונים-שנות התשעים המוקדמות (תקנו אותי אם אני טועה) עד עכשיו - קרוב לשלושים שנה, תראה לי עוד תוכנה כזו?!?

ובנימה אישית - בפורום שרוב המעצבים בו רוכשים תוכנות בעשרות אלפי שקלים (אדובי, אוטודסק, וכעזה"ד), הסכום שצריך להשקיע בתג הוא יחסית כלום (אז מה אם התוכנה שוקלת רק 15MB, אתה משלם לא על המשקל אלא על התחכום), ושווה המון אם אתה משתמש בו כראוי.

מקוה שעזרתי

בנימין41

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
לא מדאיג אותי מה יהיה עם התוכנה אחרי שאני אמות,
(ומסתבר שגם כמה שנים קודם לא אקבל עבודות חדשות! לתשומת לב ששת לקוחותי הנאמנים)

אז למה לחשוב מה יהיה אחרי-מות של מישהו?

ובכל מקרה זו תהיה "צרת רבים" של כל האנשים היקרים שפה, וכן, גם של כל המחברים...

Malki.A

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
צילום מקצועי
סליחה, אני חייב להיות בוטה לפחות כמו פותח האשכול
מה יקרה אם אתה תמות מחר בבוקר חס ושלום?
ככה כותבים?
בושה וחרפה!

אני מבקש מפותח האשכול או ממנהל הפורום לשנות את הניסוח הבוטה וה'לא יפה'

ולגופו של ענין:
האמת היא שר' דניאל בעצמו כתב פיתח וממשיך לפתח כל הזמן.
זכות הרבים שיש לו היא עצומה ורבה, ובעזרת ה' הוא יחיה לפחות עד מאה ועשרים.
שנזכה גם אנחנו וגם פותח האשכול.
בתוכנה זו אני משתמש באופן קבוע, ושווה להשאר עם הווינדוס הכי ישן אם צריך.

בקשר למה שכתב 'תא חזי', לא הדבר השני ולא הדבר השלישי נכונים
המפתח הבלעדי הוא ר' דניאל היקר, רק לו יש את הקוד הפתוח.

תא חזי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
נכתב ע"י יאיר;2309671:
בקשר למה שכתב 'תא חזי', לא הדבר השני ולא הדבר השלישי נכונים
המפתח הבלעדי הוא ר' דניאל היקר, רק לו יש את הקוד הפתוח.

יאיר, עם כל הכבוד לוותיקותך, ויש כבוד.
הדבר השני והדבר השלישי, הם היותר נכונים מכל מה שכתבתי.
בדבר השני - אמת, דניאל הוא הבעלים - אבל הדבר ידוע וברור שר' *תג הוא מסייע הרבה בפיתוח התוכנה הרבה מאד. מעניין איך הוא עושה את זה???

---

לגבי הדבר השלישי - עיין ברשימת הסקריפטים המפורסמת של DMD, שמראה כמה המשתמשים הבקיאים בתכנות - שדרגו את התוכנה עשרת מונים (לפעמים בצורה הרבה הרבה יותר טובה מהמקור - לדוגמה ראה הסקריפט RTA של ישורון קובי). אמת שזו לא תוכנת קוד פתוח, אבל יחסית לתוכנה עם קוד סגור וחסוי - היא מאפשרת ליצור לה הרבה הרחבות שממש משכללות אותה (אך לא מאפשרות להעתיק אותה;))

בהערכה רבה

nfuxi

משתמש רשום
עימוד ספרים
למה איני יכול לפתוח את התג עם וינדוס 10 לפני חודש עדיין נפתח ועכשיו לא
אולי זה קשור לדרייבר של הפלג

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה