האם אתה צריך לחתונות חצי מליון? או יותר? או הרבה יותר?מעוניין להשקיע חצי מליון ש''ח שאצטרך אותם בע''ה בעוד 6-7 שנים לנישואי הילדים, אשמח לשמוע אפיקים להשקעה, יותר בכיוון של נדל''ן, או כיוונים שאין בהם סיכונים.
תודה מראש לכל המגיבים
??אתה בהחלט צודק ששוק הנדל"ן הוא עם פחות סיכונים בפרט בעת הזאת.
כמה אתה מצפה להרויח?מעוניין להשקיע חצי מליון ש''ח שאצטרך אותם בע''ה בעוד 6-7 שנים לנישואי הילדים, אשמח לשמוע אפיקים להשקעה, יותר בכיוון של נדל''ן, או כיוונים שאין בהם סיכונים.
תודה מראש לכל המגיבים
כן, שוק הנדל"ן כרגע נמצא במקום של צפי לעלייה משמעותית אחרי המלחמה....
כן, שוק הנדל"ן כרגע נמצא במקום של צפי לעלייה משמעותית אחרי המלחמה....
וזאת אחרי שהרביות ימשיכו לרדת כצפוי,
בטווח של 4.5 שנים (של רכישת פריסייל) זה אכן ריאלי....
והביקוש צפוי לחזור לשיאו כשכל היושבים על הגדר מחמת יוקר הריביות ירדו ממנו,
ואז נתוני מחסור הדיור והחוסר בהתחלות הבניה יוצפו מחדש (בצירוף מחסור התחלות הבניה שנגרמו עקב תחילת המלחמה), בדיוק כמו שקרה בשנת 2021-2022 מיד לאחר משבר הקורונה
שראינו עלייה של 13%-12% בשנה אחת....
וזאת בלי לחשב את נתוני ההסטוריה שאחרי מלחמות ישראל ערכי הנדל"ן עלו משמעותית.
לא אמרתי שאין סיכונים כלל, אין רווח בלי סיכונים...
אבל בהחלט הצפי לעליית ערכי הנדל"ן כרגע גבוהה מתמיד.
לדעתי למרות מה שכתבת, שוק הנדל"ן מסוכן פי כמה, ובפרט בעת הזו של חוסר יציבות,כן, שוק הנדל"ן כרגע נמצא במקום של צפי לעלייה משמעותית אחרי המלחמה....
וזאת אחרי שהרביות ימשיכו לרדת כצפוי,
בטווח של 4.5 שנים (של רכישת פריסייל) זה אכן ריאלי....
והביקוש צפוי לחזור לשיאו כשכל היושבים על הגדר מחמת יוקר הריביות ירדו ממנו,
ואז נתוני מחסור הדיור והחוסר בהתחלות הבניה יוצפו מחדש (בצירוף מחסור התחלות הבניה שנגרמו עקב תחילת המלחמה), בדיוק כמו שקרה בשנת 2021-2022 מיד לאחר משבר הקורונה
שראינו עלייה של 13%-12% בשנה אחת....
וזאת בלי לחשב את נתוני ההסטוריה שאחרי מלחמות ישראל ערכי הנדל"ן עלו משמעותית.
לא אמרתי שאין סיכונים כלל, אין רווח בלי סיכונים...
אבל בהחלט הצפי לעליית ערכי הנדל"ן כרגע גבוהה מתמיד.
לדעתי למרות מה שכתבת, שוק הנדל"ן מסוכן פי כמה, ובפרט בעת הזו של חוסר יציבות,
הריבית לא תרד, אם התרחיש שתארת יתממש!
הצפי לעליה היא בעיני המתבונן, וכפי ש @אסטרטגיה נדלן היטיב להביא כתבה בנושא.
מכיון ששוק הנדל"ן אינו אמור להיות שונה מכל המשק הישראלי, א"א לצפות מתי מחירי הנדל"ן יישתוו למדד האינפלציה.
אני לא מתכוון להעתיק לפה את האשכול 'מחירי הדיור לאן?'.בדרך לעליית מחירים נוספת? הביקוש לדירות ממשיך לעלות, בעוד שההיצע ממשיך לרדת - וואלה נדל״ן
על פי הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה, בין אפריל 2023 למרץ 2024 נרשמה ירידה של כ-4.3% בהנפקת היתרי בנייה לעומת 12 החודשים הקודמים (אפריל 2022-מרץ 2023)nadlan.walla.co.il
"אנשים חיים בבועה ולא מבינים לקראת מה אנחנו הולכים. כל הנתונים מראים עליית מחירים עד סוף השנה"
"אנשים בבועה. כל הנתונים מראים עליית מחירים עד סוף השנה"www.nadlancenter.co.il
האם זה עובדות או כתבות?כן, שוק הנדל"ן כרגע נמצא במקום של צפי לעלייה משמעותית אחרי המלחמה....
לבנתיים איך שנראה יקח הרבה זמן עד שהריבית תחזור לרמות נמוכות,וזאת אחרי שהרביות ימשיכו לרדת כצפוי,
לאחר ניכוי? מס רכישה, תיווך, ואם יהיה רווח מס שבח, שיכול להשאיר על הכסף פחות ממה שתראה בריבית בבנק ל6-7 שנים, ואני לא מדבר על דירות קיימות לפני השבחה שזה משהו יותר אמין,בטווח של 4.5 שנים (של רכישת פריסייל) זה אכן ריאלי....
ומה עם כל רוכשי הפריסיילים למיניהם שאין להם איך להשלים את הרכישה ויוציעו לשוק בבת אחת אלפי דירות,והביקוש צפוי לחזור לשיאו כשכל היושבים על הגדר מחמת יוקר הריביות ירדו ממנו,
לבנתיים יש כרגע בשוק מלאי ענק של דירות למרות כל הכתבות על המחסור בעובדים וכדומה,ואז נתוני מחסור הדיור והחוסר בהתחלות הבניה יוצפו מחדש (בצירוף מחסור התחלות הבניה שנגרמו עקב תחילת המלחמה), בדיוק כמו שקרה בשנת 2021-2022 מיד לאחר משבר הקורונה
קצת סדר בדברים מדוע יש צפי לעליית מחירי הדירות:אני לא מתכוון להעתיק לפה את האשכול 'מחירי הדיור לאן?'.
דעתך הובנה, וכך גם דעתי.
יש דרך ליציור קשר. לשמוע פרטים?יש אופציה של השקעה בירושלים ל4.5 שנים בדיור מוגן צפי רווח 1-1.8 מיליון ש"ח.
שמרן כמוני תומך בקניית נדל"ן בקריות או בדרום עם מינוף של משכנתא וגם בחתונה ניתן לתת אותו לילד\ה ללא מס נראה לי.מעוניין להשקיע חצי מליון ש''ח שאצטרך אותם בע''ה בעוד 6-7 שנים לנישואי הילדים, אשמח לשמוע אפיקים להשקעה, יותר בכיוון של נדל''ן, או כיוונים שאין בהם סיכונים.
תודה מראש לכל המגיבים
1. אבל למה אתה לא מוסיף שבשנת 2022 התחלות הבנייה היו 67,000 יח"ד, ובשנת 2023 62,000 יח"ד ולמרות המלחמה!2.בנוסף לפי הנתונים בישראל צריך מידי שנה כ55,000 דירות חדשות דהיינו שצריך התחלות בניה לכל הפחות בסכום הזה -בשביל להשאיר את השוק במחירו הנוכחי,הבעיה היא שיש הררי בירוקרטיה הן בהפשרת הקרקעות והן בהוצאת ההיתרים השונים למיניהם,ולכן ליזם לוקח בממוצע כ8 שנים! מיום תחילת היזמות ועד לדירה בנויה בפועל ולכן התחלות הבניה עומדים על פחות מהביקוש הקיים בשוק, מה שיוצר כל שנה ''מינוס'' במחירי הדירות כרגע המינוס עומד על כ120,000.
מעניין שלרוב המכרזים של רמ"י יש זוכים....4. הריביות הגבוהות מונעות גם מהיזמים והקבלנים לקנות קרקעות ולקדם פרויקטים כאשר מחירי הריביות מאוד גבוהים-
ההערכות שחסרות 120,000 דירות פלוס הגידול הטבעי שעולה משנה לשנה, הם לא כולל שמחשיבים 700,000!!! דירות שמיועדות לשכירות כמובן שהנתון הזה כולל גם הערכות לגבי מספר הדירות והתוספות הלא חוקיות, כך שלמרות שאין באמת דרך לדעת האם ההערכות צודקות, עדיין אלו פרטים שנלקחים בחשבון.1. אבל למה אתה לא מוסיף שבשנת 2022 התחלות הבנייה היו 67,000 יח"ד, ובשנת 2023 62,000 יח"ד ולמרות המלחמה!
2. המינוס שאומרים 120.000 הוא לא אמיתי!, משהו ספר כמה דירות מחולקות בלתי חוקיות יש??? כמה יח"ד נבנו בערים החרדיות? אם יבנו עכשו 120.000 דידות, יהיה לנו 100.000 יח"ד ריקות.....
3. כל הטענות שהעלית לגבי שכרגע הפועלים יקרים וכו', זה אכן בעיה, אבל כמה זה משפיע על המחיר, בדקת?? כמה זה מוסיף לקבלן???? לא יותר מ 100,000 ש"ח לכל דירה, על זה כל העליהום???
מעניין שלרוב המכרזים של רמ"י יש זוכים....
עוד נקודה, אני מסתובב ברחובות ובעיתונים, המצב זועק לעזרה, כמויות של פרסומות נדל"ן, פריסייל וכו', בואו רק תקנו - כל השאר עלינו.....,
מי נותן ערבות שבעוד 4 שנים זה ישתנה?????? כהיום הקבלן לא מצליח למכור, אבל בעוד 4 שנים אני יצליח למכור, משכנע לא?...
בקיצור, אני לא נביא, יכול להיות שיהיה עליית מחירים, אבל להגיד שצריכים לקנות נדל"ן בגלל שהמחירים יעלו, נראה לי קצת פייק...
דרך אגב, זה לא נכון שרק תבוא ותקנה לפי סקר שוק מעמיק שערכתי 90% מהפרויקטים הם למעלה ממחיר השוק!1. אבל למה אתה לא מוסיף שבשנת 2022 התחלות הבנייה היו 67,000 יח"ד, ובשנת 2023 62,000 יח"ד ולמרות המלחמה!
2. המינוס שאומרים 120.000 הוא לא אמיתי!, משהו ספר כמה דירות מחולקות בלתי חוקיות יש??? כמה יח"ד נבנו בערים החרדיות? אם יבנו עכשו 120.000 דידות, יהיה לנו 100.000 יח"ד ריקות.....
3. כל הטענות שהעלית לגבי שכרגע הפועלים יקרים וכו', זה אכן בעיה, אבל כמה זה משפיע על המחיר, בדקת?? כמה זה מוסיף לקבלן???? לא יותר מ 100,000 ש"ח לכל דירה, על זה כל העליהום???
מעניין שלרוב המכרזים של רמ"י יש זוכים....
עוד נקודה, אני מסתובב ברחובות ובעיתונים, המצב זועק לעזרה, כמויות של פרסומות נדל"ן, פריסייל וכו', בואו רק תקנו - כל השאר עלינו.....,
מי נותן ערבות שבעוד 4 שנים זה ישתנה?????? כהיום הקבלן לא מצליח למכור, אבל בעוד 4 שנים אני יצליח למכור, משכנע לא?...
בקיצור, אני לא נביא, יכול להיות שיהיה עליית מחירים, אבל להגיד שצריכים לקנות נדל"ן בגלל שהמחירים יעלו, נראה לי קצת פייק...
עם הון עצמי של 300 אל"ש ומעלה..מעוניין להשקיע חצי מליון ש''ח שאצטרך אותם בע''ה בעוד 6-7 שנים לנישואי הילדים, אשמח לשמוע אפיקים להשקעה, יותר בכיוון של נדל''ן, או כיוונים שאין בהם סיכונים.
תודה מראש לכל המגיבים
כשאני שומע 'הרבה רווח בלי סיכון', המוח שלי עושה תיקון אוטומטי ל'הרבה סיכון בלי רווח״רווח: הרבה מאוד כסף .
סיכון : 0.000001
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: