הרבה ילדים = הרבה אוכל.כבר כמה זמן שאני מכינה אוכל והוא נגמר בשניות ב"ה
כמה שקונים, רוצים עוד
אם לדוגמא הייתי מכינה חבילה אחת של עוף טחון מעורבב עם ירק ופחממה בצד, עכשיו זה לא מספיק, אז בעלי ואני לא אוכלים בשרי בזמן האחרון בימות השבוע כי כבר לא נשאר ועוד לא קלטתי שאני צריכה לעשות שינוי. עוף אחד? צריך כבר 2. שניצלים? אני מכינה חבילה הילדים אוכלים ולאמא לא נשאר... כולן כאן מכינות כל פעם 2 חבילות? חבילה אחת של שניצל עולה 40 שח, 2 חבילות-80 +ירקות ופחממה 95 וכו' 2 עופות- 60, עוף טחון 2 חבילות 48+10 לירקות.
איך אפשר בכלל? מוצאת את עצמי מכינה מקרוני עם טונה או גבצ, אורז ודג מרקים...[קטניות בקושי מסכימים]
ואם תקחו לדוגמא המלצה לפירות וירקות כל ילד צריך 2 פירות ליום ו5 ירקות
הפרי הכי זול עדיין יקרXמספר הילדיםXמספר הירקות ומי מדבר על לסחוב אותם הביתה
ועוד משהו, לאחרונה החלטתי לעשות דיאטה אז קניתי הרבה פירות וירקות תחליף לפחממה שלא אשאר רעבה -הכל נגמר ככ מהר, ב"ה שאוהבים דברים בריאים ואוכלים אותם אבל תכלס כל אחת קונה בכמות כזו?
מברכת אותך בשפע תמיד, אבל אני מבינה שכרגע אתם מאותגרים בעניין הזה...
הרעיון של ליצור קשר עם צהרון בסביבה ולנצל פירות וירקות טריים שהיו עלולים להיזרק, הוא מבורך.
מעבר לזה, חשוב שתחשבו ביחד מה אתם עושים כלכלית. מגדילים הכנסות? אולי תיעזרו בייעוץ של מסילה או פעמונים?