אסתר יעקובזון
משתמש פעיל
היי אם אני לא טועה בד"ץשל?
יש לך תעודת כשרות?
אני אצרף מחר כשאהיה בעבודה
היי אם אני לא טועה בד"ץשל?
יש לך תעודת כשרות?
היי אם אני לא טועה בד"ץ
אני אצרף מחר כשאהיה בעבודה
יש חותמת למעלה.שימי לב זה לא תעודת כשרות, אלא פלייאר פרסומי של חברת מנורה מבטחים.
אם יש לך תעודת כשרות אשמח לראות אותה.
לא, באינפיניטי יש מחקה מדד עולמיאשמח לדעת אם יש תוכנית חיסכון לכל ילד מחקה מדד S&p כשר תודה רבה
חבל שאין כי זה הכי מתאים זה השקעה לתווך ארוךלא, באינפיניטי יש מחקה מדד עולמי
המדד העולמי לא פחות ואולי אפילו יותר מתאים לטווח ארוךחבל שאין כי זה הכי מתאים זה השקעה לתווך ארוך
נכון אבל מדד הסנופי הוא כ7 אחוז תשואה ב20 שנה ומדד עולמי מאז שנפתח ב1987 עושה לטווח ארוך תשואה של 5.3 אחוז.המדד העולמי לא פחות ואולי אפילו יותר מתאים לטווח ארוך
ומי מבטיח שבעשורים הקרובים ארצות הברית שוב תהיה החזקה בזירה?נכון אבל מדד הסנופי הוא כ7 אחוז תשואה ב20 שנה ומדד עולמי מאז שנפתח ב1987 עושה לטווח ארוך תשואה של 5.3 אחוז.
בבקשה.
לא עולה.האם מעבר מקרן פנסיה מסוימת(נניח מכלל)לקרן פנסיה של 100 מניות
עולה כסף??
לסוכן ביטוח/ חברת הביטוח.בנוסף למי בדיוק פונים שעושים את זה
אפשר.והאם ניתן לעשות זאת בתקופה שאשתי יצאה לפיטורין(כרגע הקרן עדיין פעילה)
זה דמי הניהול הכי יקרים שיכולים להיות בקרן פנסיה...על זה עניתי לה שאני רוצה לדעת מראש ואני יודע על כאלה שמקבלים 0.5 אחוז מהצבירה
יש היום הרבה קרנות פנסיה מנייתיות וכשרות.אני מנסה להעביר את אשתי לקרן הפנסיה המדוברת(מנייתית כשרה)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: