שלחתי פניה להשיר והטוב שהוא מחברי תשואה כהלכה, נמתין לתגובתם לקבלת הרשימה המעודכנת.
???שלחתי פניה להשיר והטוב שהוא מחברי תשואה כהלכה, נמתין לתגובתם לקבלת הרשימה המעודכנת.
?????????????
@קלופ (או שאר המומחים..)להפניקס כבר קיים מסלול פאסיבי מחקה מדדי חו"ל ממש מ-ע-ו-ל-ה ומבחינתי האידיאלי ביותר,
ועדיף בהרבה מהמסלול של אלדובי שעוקב רק אחר SP 500.
אני לא מכיר שום מסלול מתחרה שמתקרב אליו מבחינת הפיזור.
הבעיה,שהוא בלי הכשר,ברגע שתהיה להם כשרות אני הראשון שירוץ אליהם.
הלמן-אלדובי | 1544 | הלמן-אלדובי קרן השתלמות מסלול פאסיבי - מדדי מניות חו"ל |
---|---|---|
2265 | הלמן-אלדובי השתלמות מחקה מדד S&P500 |
אני רק מסב את תשומת לבך לעובדה כח מסלול פאסיבי מדדי מניות חו"ל נראה מפוזר יותר מ SP 500מה דעתך לגבי קרן השתלמות של הלמן אלדובי
לא הבנתיאני רק מסב את תשומת לבך לעובדה כח מסלול פאסיבי מדדי מניות חו"ל נראה מפוזר יותר מ SP 500
לא מייעץ ולא ממליץ!
אני לא פניתי אליהם לגבי ההכשר ואין לי שום קשר מיוחד אליהם,@מקצועי בלבד האם יש לכם אפשרות לפנות אליהם כפי שפניתם לגבי מתן הכשר למסלול?
פניתי אליהם ולנציגות שירות אין מה לעשות עם זה.אני לא פניתי אליהם לגבי ההכשר ואין לי שום קשר מיוחד אליהם,
אני רק עזרתי למי שעמלו בעניין לטובת כלל הציבור החרדי.
ולעצם העניין, האם פניתם אליהם? פניתם לנותני ההכשר "תשואה כהלכה"?
[יש עוד חברות עם מסלולים כשרים ואותה בעיה, לא תמיד החברות מספיק מודעים לבעיה הזאת]
אני גם יפנה אליהם בעניין.פניתי אליהם ולנציגות שירות אין מה לעשות עם זה.
לנותני ההכשר לא פניתי, לא יודעת מה זה רלוונטי להם?
ולפחות מהניסיון שלי, נדיר למצוא היום חברות גדולות עם חוסר מודעות לעניין הזה.
לא יודע, כבר חצי שנה שאני נכנס לאזור אישי, בהלמן אלדובי עם סיסמה שנשלחת בהודעה קוליתבהתחברות לחשבון באתר של הלמן-אלדובי,
אפשר להתחבר רק עם סיסמה שנשלחת בSMS.
הם לא שולחים בהודעה קולית.
מה הקטע לתת למסלולים הכשר ולצרף אלפי חרדים בלי לסדר דבר כ"כ פשוט ובסיסי?
כדאי מצד שני לבדוק את התשואות של השנים האחרונות.אני רק מסב את תשומת לבך לעובדה כח מסלול פאסיבי מדדי מניות חו"ל נראה מפוזר יותר מ SP 500
לא מייעץ ולא ממליץ!
גם במסלול מדדי מניות חו"ל, כ50% מהכסף נמצא במדד S&P 500.כדאי מצד שני לבדוק את התשואות של השנים האחרונות.
המסלול מדדי מניות חו"ל אכן יותר מפוזר,
אבל העקיבה של סנופי אצלם פשוט מעולה!
נתון שכדאי לקחת בחשבון (נכון שהעבר לא מורה על העתיד, אבל בכל זאת נותן פרספקטיבה כלשהי)
דרך איזה סוכן אני מקבל את זה? הסוכן שלי אומר שאין סיכוי להוריד מ0.6לפי מה שאני יודעת זה 0.5% מהצבירה.
ובשאר המסלולים הכשרים והטובים של חברות אחרות, זה באזור 0.8% ומעלה.
הם העלו את דמי הניהול לאחרונה.דרך איזה סוכן אני מקבל את זה? הסוכן שלי אומר שאין סיכוי להוריד מ0.6
גם בתיק הפרטי הרוב בארהב.גם במסלול מדדי מניות חו"ל, כ50% מהכסף נמצא במדד S&P 500.
לא הבנתי.גם בתיק הפרטי הרוב בארהב.
ועדיין יותר אידיאלי לפזר על כל העולם.
אני מתחיל עכשיו, אבל מפקיד ישר 18600 שזה המקסימוםיש לך כושר התמקחות? [צבירה גבוהה]
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: