למשל כשיש קרן לא פעילה שיש בה מאות אלפי ש"ח.איזה סוג מקרים?
למשל כשיש קרן לא פעילה שיש בה מאות אלפי ש"ח.איזה סוג מקרים?
אני ממש אשמח להסבר מפורט יותר... אם יש לך סבלנות...למשל כשיש קרן לא פעילה שיש בה מאות אלפי ש"ח.
כי בקרן פעילה יש כיסוי ביטוחי פעיל, ובקרן לא פעילה אין כיסוי ביטוחי ואז אפשר לחשוב האם כדאי להעביר את הכסף לקופת גמל או שלא.אני ממש אשמח להסבר מפורט יותר... אם יש לך סבלנות...
למה קרן פעילה עם מאות אלפי שח כדאי להעביר, לעומת לא פעילה שבמקרים מסוימים לא כדאי...
כי יכול להיות שתמשכי בהפסדקיבלתי השבוע מייל מרשימת התפוצה והיה כתוב שזה לא מתאים למי שמושך את הפיצויים
מעכשיו אל תוציאיאני תמיד מוציאה בסיום כל עבודה
השקעה פסיבית במניות זה אומר שזה לטווח ארוך, ומשיכת פיצויים בכל פעם זה אומר שההשקעה היא לא מספיק לטווח ארוך.קיבלתי השבוע מייל מרשימת התפוצה והיה כתוב שזה לא מתאים למי שמושך את הפיצויים
זה קרן מעולה.הציעו לי קרן פנסיה הלכתית באלטושלר שחם, אשמח לשמוע מהממומחים את דעתם.
כמו כן זכור לי שיש אתר ידידודתי להשוואה תשואות וכו', אשמח לקישור
תודה
כמו כן זכור לי שיש אתר ידידודתי להשוואה תשואות וכו', אשמח לקישור
כיום הפנסיה שלי במיטב דש.זה קרן מעולה.
אם כי לצעירים שלא מושכים פיצויים במעבר בין עבודות, אז יש קרן אחרת הרבה יותר טובה.
לדעתי במקרה כזה אלטשולר עדיף.כיום הפנסיה שלי במיטב דש.
אם יש לי צד שאתפטר בשנים הקרובות ואמשוך פיצויים עדיף להעביר אותה לאלטשולר או שבכל מקרה הלמן אלדובי עדיף בגלל הפנסיה שתישאר?
כל קרנות הפנסיה הם שוות לעניין הזה.היו כאן אשכולות על בעיה של אזרחי ארה"ב, להשקיע במניות מחוץ לארה"ב. האם בקרן פנסיה של הלמן אלדובי s&p יש גם את הבעיה?
לכאורה לא אמורים להיות שינויים.2. אגב, פורסם שהפניקס רוכשת את הלמן, האם זה יגרום לשינויים?
@הבוס הגדול@מקצועי בלבד
1. נשמח לשמוע מהיכן כל המידע שיש לך.
מדוע באמת? למה לא לזכות את הציבור?מקצועי בלבד באופן שיטתי לא עונה על שאלה זו
לא נכון בכלל.כל קרנות הפנסיה הם שוות לעניין הזה.
אין שום הבדל.לא נכון בכלל.
אם משהו בדרך השקעה של הלמן זה פחות בעיה..
הייתי מנסה לשאול את המעסיק על אופציה לפצל הפקדה של פיצויים לקרן אחת ושל תגמולים לקרן אחרת.אם יש לי צד שאתפטר בשנים הקרובות ואמשוך פיצויים עדיף להעביר אותה לאלטשולר או שבכל מקרה הלמן אלדובי עדיף בגלל הפנסיה שתישאר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: