זה רק מסלול חדש.נראה לך שיש סיכון במקרה של ח"ו קרות מקרה ביטוח בקרן חדשה?
הלמן אלדובי הם וותיקים, ולכן לא רואה שום חשש.
זה רק מסלול חדש.נראה לך שיש סיכון במקרה של ח"ו קרות מקרה ביטוח בקרן חדשה?
כן, זה חדש.זה משהו ממש חדש מהיום????
הבאסה שהם מחייבים לאשר משלוח דואר במייל.זה מה שבאתי לכתוב. הקדמת אותי.
זה מסלול 100% מניות.זה אמור להיות עם תשואות טובות יותר מאלטשולר?
כלומר במקרה ביטוחים ואיזון אקטוארי זה כן משותף לכל החברות? מענין.זה רק מסלול חדש.
הלמן אלדובי הם וותיקים, ולכן לא רואה שום חשש.
את בטוחה?מי שלא חתום על סעיף 14 לפיצויים, הם שמים לו את כספי הפיצויים בקרן תלוית גיל שאיננה כשרה!
נכון צרך אישור מעסיק, ואז אם כן אין בעיה.את בטוחה?
אי אפשר להביא להם אישור מעסיק שגם כספי הפיצויים יהיו במסלול הזה?
זה בכל החברות!נכון צרך אישור מעסיק, ואז אם כן אין בעיה.
אבל לא כל אחד יכול בקלות להוציא.
שימו לב לסעיף הזה שלא בלי כוונה רכיב הפיצויים יהיה ללא הכשר.
בעיקרון את יכולה לבדוק ב"פנסיה נט" תשואות של החברות והמסלולים.@מקצועי בלבד אני אשמח מאוד לעזרה.
יש לי כרגע קרן פנסיה במגדל, איך אני בודקת מה התשואה שם כדי לדעת אם שווה לי לעבור?
בעיקרון את יכולה לבדוק ב"פנסיה נט" תשואות של החברות והמסלולים.
אבל במקרה הזה, אין בכלל מה להשוות, מי שמבין את סוג ההשקעה בקרנות הישנות, לעומת הקרן הזאת החדשה, יודע שבקרן החדשה לטווח ארוך אמור להיות תשואה הרבה יותר גבוהה.
קרן השתלמות זה תלוי למי? ולטווח ההשקעה וכו'.תודה רבה, כך גם לגבי הקרן השתלמות? (יש לי בפסגות)
קרן השתלמות זה תלוי למי? ולטווח ההשקעה וכו'.
הכוונה האם זה מישהו שמבין איך עובד שוק ההון?מה הכוונה תלוי למי?
כשזה רק לעשר שנים זה מגדיל את הסיכון.את טווח ההשקעה אני יחליט לפי הנתונים, נאמר שאני רוצה לעשר שנים, כדאי לי?
אני זוכרת מפורום אחר, שאי אפשר להצטרף למסלול הזה דיגיטלית, אבל לא רציתי להטעות.הבאסה שהם מחייבים לאשר משלוח דואר במייל.
וגם יש להם באג שאומר שאני מאשרת מסלול תואם גיל, זהעוד ניחא, אם יהיה טעות אני אבדוק אחרי ואעביר.
מה רע? סוף סוף מישהו שמבין שדואר זה פאסה..הבאסה שהם מחייבים לאשר משלוח דואר במייל.
ממה שנתקלתי , רוב המעסיקים מסכימים. אבל באמת חשוב לשים לב וטוב שכתבת.יש בעיה הלכתית.
מי שלא חתום על סעיף 14 לפיצויים, הם שמים לו את כספי הפיצויים בקרן תלוית גיל שאיננה כשרה!
אני מבררת מה עושים עם זה.
אבל זה משהו שהם חייבים לתת עליו את הדעת. הם והכשר.
אצלי לא מסכימים.ממה שנתקלתי , רוב המעסיקים מסכימים. אבל באמת חשוב לשים לב וטוב שכתבת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: