נסביר שוב,ולגבי מה זה נחשב ?
חוזה פריפריאלי של עד 40 ק"מ לא קיים בביתר, נקודה.
למה? לא יודע אבל זו המציאות.
מה שכן, ישנה הנחה של 50% במחיר של חופשי ארצי רגיל.
נסביר שוב,ולגבי מה זה נחשב ?
נכון מאדאני מתחיל להבין,
אז לנוער בעצם אין שום הנחה,
רק למבוגרים יש עכשיו הנחה.
כמעט מדויקאני מתחיל להבין,
אז לנוער בעצם אין שום הנחה,
למעשה, מעתה המחיר לחופשי חודשי בביתר לנוער ולמבוגרים הוא זהה (בחמישים אחוז הנחה).אז לנוער בעצם אין שום הנחה,
למה נראה לך שב"ב פריפריה?למה זה לא נותן לי להגיש על בני ברק כפריפריה?
מסתכלים על דירוג בסוציו אקונימי בין 1 ל5 וב''ב עומדת על מספר 2למה נראה לך שב"ב פריפריה?
בני ברק זה אשכול 9 או10למה נראה לך שב"ב פריפריה?
מסתכלים כרגע על מעמד גיאוגרפי ומסתכלים על דירוג בסוציו אקונימי בין 1 ל5 וב''ב עומדת על מספר 2
בני ברק זה אשכול 9 או10
אתם שואלים אם מותר לזייף מקום מגורים ע"פ החוק???אשמח לעזרה
אני מתגורר בירושלים, אך יש לי דירה בפריפריה,
האם אני זכאי להנחה?
אני יודע שאני יכול לעדכן- השאלה היא האם זה חוקי?
לא.מודיעין עילית נחשבת פריפריה גאוגרפית?
כנראה שאלעד לא נקראת עיר חרדיתנכון
אבל צריך להבין שבני ברק בירושלים נמצאים בדרגה 9-10 בפריפריה ובשביל להכניס אותם לדוג' היו צריכים לתת הנחות לכל הארץ
ובשבילם עשו חלוקה של 1-5 פריפריה ו 1-5 סוציו אקונומי, שזה מכניס את כל הערים החרדיות
ואם נאמין להם זה אמור להתבצע בהמשך השנה
התקשרתי ללשכה של ח"כ מקלב ושאלתי בדיוק את השאלה וענו לי שמודיעין עילית מדורגת מעל 5 ולכן לא זכאית, לכן בדקתי בטבלה של הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה ומופיע שברמת פריפריאליות דורגה מודיעין עילית 3 ויש אשכול פריפריאליות ושם מודיעין עילית דורגה 6 .לא.
המוזר הוא שמושב 'מתתיהו' והיישוב 'חשמונאים' הצמודים למודיעין עילית - כן נחשבים פריפריה וזכאים להנחה....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: