אבל הם רשומים בת.ז. על אותה כתובת שבחשבון החשמל?אם חשבון החשמל על שמי, איך אשתי תוכל להטעין את הפרופיל שלה? יש לה רק צילום ת''ז.
כנ''ל הילד.
בקשר לילד מה הענין להטעין לו פרופיל גיאוגרפי?
אבל הם רשומים בת.ז. על אותה כתובת שבחשבון החשמל?אם חשבון החשמל על שמי, איך אשתי תוכל להטעין את הפרופיל שלה? יש לה רק צילום ת''ז.
כנ''ל הילד.
יש דרך אחרת?תעשה את זה דרך האתר
אינלי מושג, אני לא משתמש בתח''צ, כך שאין לי מושג לגבי המחירים וחשבתי שגם בשבילו זה כדאי.בקשר לילד מה הענין להטעין לו פרופיל גיאוגרפי?
דרך מוקדי רב קו ברחבי הארץ.יש דרך אחרת?
פרופיל גיאוגרפי נותן הנחה להטענת חופשי חודשי בחצי מחיר.אינלי מושג, אני לא משתמש בתח''צ, כך שאין לי מושג לגבי המחירים וחשבתי שגם בשבילו זה כדאי.
באפליקציות כבר עלה המחיר אתמולראיתי בעיתון שהחל מחודש הבא המחיר עולה ל6 שח
אצלי זה אושר בלי שום בעיה דרך האתרצריך שחשבון החשמל יהיה על שם המבקש, ולא על שם בן הזוג
גם דרך האתר זה לא יאושר
תתפלאו, אבל לפעמים יש ילדים מעל גיל 18...פרופיל גיאוגרפי נותן הנחה להטענת חופשי חודשי בחצי מחיר.
נוער מקבל חצי מחיר גם בהטענת ערך צבור וגם בחופשי חודשי ולא צריך פרופיל גיאוגרפי.
גם בביתר המחיר לנסיעה בודדת הוא 6יתירה מזאת
במודיעין עילית מחיר חופשי עלה מ76 ל230 ונסיעה פנימית מ2.5 ל6!! ואין שום הנחה, מה קורה כאן?????????????
הנסיעה הפנימית בכל הארץ היא 6 שקל אין הנחות בערך צבור לפי פריפריה. רק לחופשי חודשיגם בביתר המחיר לנסיעה בודדת הוא 6
כי היא לא נקראת פריפריה גאוגרפית. היא על הגבול.יש מישהוא בגלובוס שיודע למה מודיעין עילית העיר העניה בארץ אין שום הנחה בתחבורה ציבורית, ואילו בביתר, בית שמש, אלעד, וכו' כן יש ??????
שאלתי את לשכת מקלב ולא חזרו אלי עם תשובה....................
כי ככה מירב מיכאלי החליטהיש מישהוא בגלובוס שיודע למה מודיעין עילית העיר העניה בארץ אין שום הנחה בתחבורה ציבורית, ואילו בביתר, בית שמש, אלעד, וכו' כן יש ??????
לא סתם על הגבול, חשמונאים ומתתיהו כן זכאים...כי היא לא נקראת פריפריה גאוגרפית. היא על הגבול.
ביתר הוכנסה לפריפריה הגאוגרפית בתקופת מקלב במשרד התחבורה.כי ככה מירב מיכאלי החליטה
נראה לי שאתה טועהביתר הוכנסה לפריפריה הגאוגרפית בתקופת מקלב במשרד התחבורה.
גם באלעד אין שום הנחותיש מישהוא בגלובוס שיודע למה מודיעין עילית העיר העניה בארץ אין שום הנחה בתחבורה ציבורית, ואילו בביתר, בית שמש, אלעד, וכו' כן יש ??????
ממש לא,נראה לי שאתה טועה
משום מה זכור לי שבערך צבור הייתה הנחה גם קודם, אבל אם אתה חושב כך-שיהיה...ההנחה בחופשי חודשי בביתר החלה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: