ומצאת?הי תודה על הרעיונות הנוספים! מאמינה שאולי מישהו אחר ישמח לפתח דברים כאלו
אני חיפשתי משהו שיהיה כלי עזר לכל איש
לאו דווקא לקהל יעד מסויים
קייםרכיב במחשב שאם הקלדת משהו בטעות עם מקלדת לא בשפה הרצויה הוא יהפוך את המוקלד לשפה רצויה
אם נניח הקלדתי מייל ובשורה השלישית רק שמתי לב שאני כותבת עם אותיות עברית מייל באנגלית אני אדגיש את הקטע הרצוי ומקש ימני .... יהפוך כל אות לאות המקבילה שלה במקלדת.
יעזור מאד לעצלנים כמוני.
יש תוכנה בשם 'הפוך על הפוך'רכיב במחשב שאם הקלדת משהו בטעות עם מקלדת לא בשפה הרצויה הוא יהפוך את המוקלד לשפה רצויה
אם נניח הקלדתי מייל ובשורה השלישית רק שמתי לב שאני כותבת עם אותיות עברית מייל באנגלית אני אדגיש את הקטע הרצוי ומקש ימני .... יהפוך כל אות לאות המקבילה שלה במקלדת.
יעזור מאד לעצלנים כמוני.
יאלה תביאי רעיונות! כן, לא מוגבל לשפה מסויימתמפתחת רק בwindows או גם בiOS? כי אם כן - אשמח לכמה אפליקציות לימודיות
LangOverיש תוכנה בשם 'הפוך על הפוך'
נשמע רעיון טובנראה לי נזכרתי מאוחר
אבל את יכולה לחשוב על כיוון של מידעון שירכז בתוכו מידע על נופשונים ושבתות לילדים מיוחדים
זה משהו שממש חסר אותו בשוק!
נועה את מתכנתת?נשמע רעיון טוב
כבר מישהוא תפס את הרעיון או עוד לא ?
ואם לא אשמח אם תתנו לי מספרים של אנשים שאחראים על הנופשונים האלו וכו
(אם יש לכם קשורים.....)
פצצה!!!
רעיון מעולה וכבר חשבתי עליו בעבריש לי רעיון גאוני לפתוח בזמנך החופשי:
ליצור אפליקציה המקבלת רשימת קניות,
מעדכנת האם המוצר קיים במלאי,
ומחזירה את הדרך הקצרה ביותר לאיסוף המוצרים.
דבר זה יעזור רבות לאנשים,
המסתובבים ברשתות ענק,
ואינם יודעים האם קיים המוצר במלאי,
ממהרים ורוצים לאסוף את המוצרים הרלוונטים בדרך הקצרה ביותר.
הרבה הצלחה בדרך החדשה
רעיון שממש מדבר אלייש לי רעיון חמוד - אפליקציה של ניצול זמן.
אנחנו מבזבזים זמן בלי לשים לב. אנשים יכניסו לאפליקציה את המשימות שלהם לאותו יום, את האורך המשוער לכל משימה. אם הם יעמדו בהספק הם יקבלו צ'ופר. זה יהפוך את החיים לבעלי משמעות ומסודרים יותר ... לא?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: