סליחה.
כפילות.
כפילות.
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1625763:נחמי,
יש הבדל גדול בין דודה בת שתים עשרה, בת זקונים, עם אחינית שהיא פוגשת אחת ל...
ובין בת בכורה בת שתים עשרה, שאחריה בלי עין הרע, אחים ואחיות קטנים שנמצאים סביבה כל היום.
הבת שלי בת שתים עשרה - ובהחלט יכולה לקחת מדי פעם את אחותה בת השנתים לגינה לשעה, עם פלאפון והוראות בטיחות כל פעם מחדש.
כן, היא גם לוקחת אותה מהגן פעמיים בשבוע - כשהיא מסימת מוקדם, היא גם מקלחת אותה לעיתים נדירות, מאכילה אותה לפעמים, מלבישה, מסרקת, מטפחת (יותר ממני...)
בשורות טובות
חני
נכתב ע"י יונה יונה;1625785:הדודה גרה במרחק 2 רחובות, ומגיע לבקר בערך פעמיים בשבוע.
ובבית ברור שאין שום בעיה שילדה בגיל הזה תטפל בילדים,
לגבי הגינה אני לא מסכימה עם זה,
שאני יושבת בגינה (ומשתעממת ) ורואה את כל הבנות בנות 10-12 שומרות על השיירה אחריהן אני פשוט מרחמת עליהן. לא בגלל שהן עובדות קשה, אלא בגלל שהופכים אותן לבנות בוגרות לפני הזמן.
נחמי אני חולקת עליך מכל וכל!!!נכתב ע"י יונה יונה;1625785:לגבי הגינה אני לא מסכימה עם זה,
שאני יושבת בגינה (ומשתעממת ) ורואה את כל הבנות בנות 10-12 שומרות על השיירה אחריהן אני פשוט מרחמת עליהן. לא בגלל שהן עובדות קשה, אלא בגלל שהופכים אותן לבנות בוגרות לפני הזמן.
נכתב ע"י מגדים;1625926:לנושא האשכול
לתלות חולצות על קולבים במקום לקפל
ושאר הבגדים, חוצות טריקו,מכנסיים, סדינים, לא לקפל, רק לדחוף לארון וחסל
לא לבלוע אותי, אצל סבתי היו מגהצים את הפיג'מות והסדינים, ונראה לי שהמודה הזה כבר חלף מן העולם.
סתם למען הקוריוזנכתב ע"י בסדר;1625671:יונה יונה, נכון שזו בת ראשונה?
גם אני הייתי ככה פעם, היום ילדי שגדלו לא מאמינים לי כשאני מספרת שלא הרשיתי לדודים להחזיק אותם...
כל ילד עם האופי שלו והאחריות שלו והבגרות שלו. ורק לאחרונה שמתי לב עד כמה העזרות הקטנות לכאורה שלהם כ"כ עוזרות, לשמור על הקטנה למטה חצי שעה עד שאתארגן - זו עזרה עצומה, והם גם אוהבים את זה ומרגישים גדולים ואחראים. (ובהחלט זה לא מתאים לכל ילד! יש לי ילד שלא אתן לו לשמור על הקטנים אפילו לא עשר דקות, הוא פשוט לא מסתדר עם זה, מתאים יותר לתת לו לשטוף כלים, למשל)
נכתב ע"י תובנה;1626114:טוב אף אחת כמעט לא הזכירה
אבל ב"ה יש שותף במשפחה ואפשר להיעזר בו
ולא להפיל הכל עלייך כי רק את עושה "פיקס".
וזה אומר כלים, גיהוץ, בישול, קיפול כביסה....
כמובן מי שיש לו גישה, נכונות וזמן.
אבל העיקר זה להיות גמישה, גם אם הוא לא מקפל את החולצות בדיוק כמו הקיפול שלך....
נכתב ע"י Shellykaz;1626149:האמת שרציתי להזכיר אך פחדתי שיאכלו אותי פה...
נכתב ע"י מגדים;1625926:לנושא האשכול
לתלות חולצות על קולבים במקום לקפל
ושאר הבגדים, חוצות טריקו,מכנסיים, סדינים, לא לקפל, רק לדחוף לארון וחסל
לא לבלוע אותי, אצל סבתי היו מגהצים את הפיג'מות והסדינים, ונראה לי שהמודה הזה כבר חלף מן העולם.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: