יש מקראה בצד.למה בתוכנית
יש 2 צבעים
בבינייני המגורים?
חום כהה ובהיר, החום כהה זה מבני ציבור שיבנו במסגרת בנייני המגורים.
יש מקראה בצד.למה בתוכנית
יש 2 צבעים
בבינייני המגורים?
הבדיקות שלהם לא חלות על המגזר שלנו. תעבור בכל השכונות החדשות בבית שמש ותראה כי רוב החניות פנויות. זה אומר שסתם ייקרו חלק מהדירות במאות אלפי שח (חנייה תת קרקעית).לא אמון עיוור.
הרי בוודאי יש שלב שהכבישים לא מחזיקים את הרכבים.
אתה טוען שלא הגענו ולא נגיע לזה בבית שמש גם אחרי איכלוס כל רמה ד' וה'2.
משרד התחבורה טוענים שכן.
אתה לא עשית בדיקת עומסי תנועה או איך שקוראים לזה. הם כן עשו.
אני לא חושד את משרד התחבורה בעשיית נת"צים לחינם, כמו שכתבתי הבעיה במדינת ישראל שיש מדי קצת נת"צים ולא מדי הרבה.
החניות בשכונות החדשות בבית שמש הם לא תת קרקעי אלא על מגרשים בכניסה לבניין. הם גם לא עושים בדיקות על זה. יש תקן שצריך חניה אחת לדירה ומתכננים לפי זה.הבדיקות שלהם לא חלות על המגזר שלנו. תעבור בכל השכונות החדשות בבית שמש ותראה כי רוב החניות פנויות. זה אומר שסתם ייקרו חלק מהדירות במאות אלפי שח (חנייה תת קרקעית).
לא הבנתיהחום כהה זה מבני ציבור שיבנו במסגרת בנייני המגורים.
אני לא בטוח אבל לכאורה כמו ברמה ד' שיש מסחר מתחת לבניינים, כך בה'2 יהיו מוסדות ציבור (לדוגמא גנים) מתחת לבניינים.לא הבנתי
אז לפחות שיבנו אותם ישר. שיהיה קל לשים את הקרוואנים של השטיבלאך בבוא היום (-:החניות בשכונות החדשות בבית שמש הם לא תת קרקעי אלא על מגרשים בכניסה לבניין. הם גם לא עושים בדיקות על זה. יש תקן שצריך חניה אחת לדירה ומתכננים לפי זה.
למה בתוכנית
יש 2 צבעים
בבינייני המגורים?
זו מגמה כבר היום בכל הארץ,רק שלצערינו אם משרד התחבורה ימשיך בחוכמתו המרובה לענות על התלונות על התח"צ כמו היום ולשפר נת"צים במקום להוסיף אוטובוסים ולשלם לעובדים שיודעים איך ממציאים תירוצים טובים במקום לכאלה שיודעים למצא פתרונות טובים וכו', תוך כמה שנים החניות כבר לא יהיו ריקות...
נו ו ?חבר שלי הגיש הצעה
אני מה יש לי לפתח ציפיותרק אל תפתח ציפיות!
אכן, יש זוכים ברוב המתחמים, 15 מתוך 21!קבלנים זכו בקרקעות ל2718 דירות מתוכם בערך 2100 בהנחה!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: