אשר פרידמן
משתמש פעיל
אני כל פעם מתלבט מה כדאי לקחת, סיטי קאר או מיי קאר. יש הפרש של כשלשה שקלים לטובת סיטי קאר בזמנים רגילים, ולטובת מיי קאר בשעות הבוקר והלילה, בשאר הפרמטרים, מי עדיף?
סיטי קאר הרבה יותר ידידותיים למשתמש, הם במתן הקוד לפני זמן ההשכרה, והן באפשרות הדיווח על סיום במשך 5 דקות לאחר סיום הזמן, מה שבמיי קאר עולה לך ביוקר.אני כל פעם מתלבט מה כדאי לקחת, סיטי קאר או מיי קאר. יש הפרש של כשלשה שקלים לטובת סיטי קאר בזמנים רגילים, ולטובת מיי קאר בשעות הבוקר והלילה, בשאר הפרמטרים, מי עדיף?
דיווחאפשר גם להחזיר 5 דק' אחרי הזמן או רק לדווח?
היה לך ניסיון בזה גם עם סיטי קאר וגם עם מיי קאר?ועוד במצב של דפיקה ברכב תאונה או נזק או שאר תקלות וקנסות
איתם אפשר לדבר יותר הם באים לקראת יותר ממיי קאר
איך זה עובד מבחינת ההטענה?אה והסרס החשמלי 20 ש"ח לשעה וחצי שקל לק"מ שלנסיעות קצרות מחוץ לעיר לים בנתניה וכד' שווה מאוד
הם מטעינים בתחנה ואתה צריך להחזיר עם 20% הטענהאיך זה עובד מבחינת ההטענה?
לא להגזים אני לא כזה נהג גרועהיה לך ניסיון בזה גם עם סיטי קאר וגם עם מיי קאר?
אהממ... מעניין.היה לי עם סיטי קאר ולחבר קרוב עם מיי קאר ואין השוואה, מיי קאר הרבה יותר קשים.
כנ"ל.לנסות לעזור בהארכה אחרי שנתפס ע"י מישהו אין דבר כזה אצלם.
איך הגעת לחמישים?בסיטי קאר יש קנס של חמישים ש"ח על איחורים לא אחרי הרבה זמן,
שקל וחצי לדקהה מחושבן לפי 1 ש"ח לדקה
הנה המקור שלישקל וחצי לדקה
בסיטי קאר יש קנס של חמישים ש"ח על איחורים לא אחרי הרבה זמן,
זה יותר מעודכן. (50 ש"ח על איחור מעל 10 דק' +1.5 לדקה)הנה המקור שליצפה בקובץ המצורף 1376056
שם אגב ראיתי שמי שלא מדווח הם יכולים לחייב אותו ב30 ש"ח מה שלא נתקלתי בחיים בחיוב כזה
הגם שאיחרתי הרבה פעמים במשך השנים.
מעניין אולי נפלו עליך רציני עם זה?
מצד שני, הם הורידו את התעריף לרכב עומד מונע, ל40 אג' לדקה ולא 80 אג'.זה יותר מעודכן. (50 ש"ח על איחור מעל 10 דק' +1.5 לדקה)
https://www.citycar.co.il/wp-content/uploads/2023/01/נספח-תעריפים-סיטי-קאר.pdf?&~nfopt(fileDistorted=4775002797077088&uploadEmbeddedImages=1)
מניסיון שלי - לא.אגב, מה זה דקה הליכה הם ממש מקפידים על זה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: