קינוחים ריבועי קוקוס-שוקולד ואגוזי לוז--

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
שמה את זה כאן כדי שאהיה חייבת לכתוב את המתכון
בעז"ה אכתוב אותו הלילה מאוחר או מחר.

אבל ברגע שיש תמונה, יש מחוייבות.

IMG_6028_800x600.jpg


IMG_6030_800x600.jpg
 

אפור ורוד

משתמש מקצוען
אני רק שאלה, אני היחידה שרואה בתמונה לבבות ולא ריבועים?:p
עכשיו את חייבת לנו שני מתכונים, אחד של זה ועוד אחד לבחירתך:cool:
חחח סתם, תודה רבה!! המתכונים שלך מככבים וזה כיף גדול לפתוח את הפורום ולראות אשכול חדש שלך:) שה' ישלח הרבה דברים טובים, כמו המתכונים שלך;)
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
אני רק שאלה, אני היחידה שרואה בתמונה לבבות ולא ריבועים?:p
עכשיו את חייבת לנו שני מתכונים, אחד של זה ועוד אחד לבחירתך:cool:
חחח סתם, תודה רבה!! המתכונים שלך מככבים וזה כיף גדול לפתוח את הפורום ולראות אשכול חדש שלך:) שה' ישלח הרבה דברים טובים, כמו המתכונים שלך;)
בתוך המזוודה יש ריבועיםן

ואפשר גם לקרוץ
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
מתכון, תבנית A4

300 גרם שוקולד לבן פרווה
250 גרם ביסקוטים טחונים
200 גם קוקוס
100 גרם אגוזי לוז גרוסים
100 גרם קוקוס מקורמל
325 מ"ל ריצ'
200 גרם שוקולד מריר

מרפדים תבנית A4 בנילון או ניר אפיה.


ממיסים שוקולד לבן

שמים בקערה [עדיך במיקסר כי מתערבב יותר טוב] קוקוס רגיל, ביסקויטים טחונים, 50 גרם קוקוס מקורמל, אגוזי לוז גרוסים, שוקולד מומס ו 200 מ"ל ריצ'. מערבבים היטב
דוחסים לתבנית למשטח חלק.

אם התערובת רטובה מדי מוסיפים עוד קוקוס או ביסקויטים טחונים ואם יבשה כזו שלא מתהדקת טוב אלא פירורית אז עוד קצת ריצ'.

מעבירים למקרר להתייצבות

מכינים ציפוי
ממיסים שוקולד מריר עם יתרת הריצ' [125 מ"ל].
יוצקים על העוגה ומורחים בצורה אחידה.
מפזרים 50 גרם קוקוס מקורמל מעל לציפוי

מקפיאים להתקשות.

מוציאים לשיש, מחכים כמה דקות ופורסים לקוביות בעזרת סכין חדה ולא משוננת

או,
קורצים לבבות, פרחים או כל צורה שרוצים בעזרת קורצן.

אבל אז, יש שאריות, מה עושים איתן?

מכינים כאלו:
IMG_6032_800x600 (1).jpg


יוצרים מהשאריות כדורים.
מגלגלים בקוקוס מקורמל
נועצים למעלה אגוז לוז מולבן

אפשר לטבול בשוקולד במקום לגלגל בקוקוס מקורמל.
מתקבלים כדורים מדהימים

IMG_6029_800x600.jpg


IMG_6026_800x600.jpg
 

אמא של בנים

משתמש מקצוען
לכדורים המקסימים האלה אנחנו קוראים בבית "עוגיות קן וגוזלים". ככה זה נראה, לא??
למעלה במקום אגוז שמים 3 שוקולד ציפס לבן.
והעני- תוכלי להעלות את הקישור למזוודות מאלי?
מה הגודל שלהן??
 
נערך לאחרונה ב:

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
לכדורים המקסימים האלה אנחנו קוראים בבית "עוגיות קן וגוזלים". ככה זה נראה, לא??
למעלה במקום אגוז שמים 3 שוקולד ציפס לבן.
והעני- תוכלי להעלות את הקישור למזוודות מאלי?
מה הגודל שלהן??
לא יודעת מה זה עוגיות קן גוזלים.
הלכתי לבדוק
ולא- זה לא זה ואפילו לא דומה.
הכדורים האלו לא אפויים
מכינים אותן עם שוקולד לבן, קוקוס מקורמל, קוקוס רגיל, ריצ' ולוז...

זה משהו שאני המצאתי.
וכשקרצתי ונשארו שאריות ולא רציתי לבזבז אותם סתם אז כדררתי.

המזוודות משיין
הן קטנות
אורך 8 ס"מ
רוחב 5 ס"מ
גובה 2.5 ס"מ
 
נערך לאחרונה ב:

שולחן

משתמש רשום
ממש מושלם. מוכשרת
העניין הוא לעשות מכל שארית משהו.
אצלינו יש מושג שנקרא "עוגת העוגות" שכשאנחנו חותכים עוגה ויש קצוות ועוד עוגה ועוד אחת אז נשארות הרבה קצוות.
לוקחים את הכל מוסיפים רי'צ לא מוקצף, אגוזים, שקדים שוקולד וכיד הדמיון, משטחים מקפיאים וחותכים לריובעים של 2*2 זה יוצא יפה וטעים מאוד.
 

אספרה

כל מה שצריך כדי שמילים שהשמעתם יגיעו אל הדף
מנוי פרימיום
שתי שאלות:
1. קוקוס מקורמל. קונים? מכינים לבד?
2. אגוזי מלך ילכו כאן?

תודה העני. אין עליך ועל המתכונים שלך.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
שתי שאלות:
1. קוקוס מקורמל. קונים? מכינים לבד?
2. אגוזי מלך ילכו כאן?

תודה העני. אין עליך ועל המתכונים שלך.
שתי תשובות:
1. אפשר להכין לבד. הקנוי בעיני יותר טוב. אבל הנה הוראות להכנה לבד:
מפזרים קוקס בתבנית תנור מרופדת בניר אפיה
מעל לקוקוס מפזרים סוכר חום
אופים במשך כ-8 דקות תך כדי ערבוב

2. ילכו. הטעם יהיה שונה. לדעתי פחות טעים. אבל זה ענין של טעם. לאגוזי מלך יש טעם מאוד אגוזי וחזק.

בבקשה, שושן
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
בהיר או כהה?
שכותבים סוכר חום לאיזה סוכר בדיוק מתכוונים??
ומה היחס של הקוקוס והסוכר? 1:1?
כהה
הבהיר נקרא סוכר דמררה

אין יחס מדויק.
משהו כמו כף סוכר חום על כל כוס קוקוס
 
  • תודה
Reactions: sim

אספרה

כל מה שצריך כדי שמילים שהשמעתם יגיעו אל הדף
מנוי פרימיום
שתי תשובות:
1. אפשר להכין לבד. הקנוי בעיני יותר טוב. אבל הנה הוראות להכנה לבד:
מפזרים קוקס בתבנית תנור מרופדת בניר אפיה
מעל לקוקוס מפזרים סוכר חום
אופים במשך כ-8 דקות תך כדי ערבוב

2. ילכו. הטעם יהיה שונה. לדעתי פחות טעים. אבל זה ענין של טעם. לאגוזי מלך יש טעם מאוד אגוזי וחזק.

בבקשה, שושן
תודה!
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  26  פעמים

לוח מודעות

למעלה