אין לי מושג בנוגע לפעם אחת, אבל לא מומלץ לקחת דבר כ"כ בעייתי כשמציעים כאן בפורום דברים יותר קלאסים וטובים כמו לדוג' רגיעון ריטליןאפילו פעם אחת?
אין לי מושג בנוגע לפעם אחת, אבל לא מומלץ לקחת דבר כ"כ בעייתי כשמציעים כאן בפורום דברים יותר קלאסים וטובים כמו לדוג' רגיעון ריטליןאפילו פעם אחת?
אוקייאין לי מושג בנוגע לפעם אחת, אבל לא מומלץ לקחת דבר כ"כ בעייתי כשמציעים כאן בפורום דברים יותר קלאסים וטובים כמו לדוג' רגיעון ריטלין
אין דבר כזה!ליסע על 40 קמ"ש בתוך העיר (לא פחות ולא יותר) !!!!!!!
בראבו....עדכון למען דעת הדורות הבאים.
בחסדי שמים עברתי הבוקר את הטסט ללא עזרים חיצוניים כמו ריטלין ודומיו
היה לי בכיס אבל התאפקתי...
בדיוק השבוע סיפרה לי משהי שהיא לקחה קלונקס לפני מבחן מאוד משמעותי בפעם הראשונה והרגישה כאילו המח שלה מרחף בתוך ענן.... לא הצליחה לחשוב על כלוםםםםם והחזיקה בכח את העיניים פתוחות. אמרו לה שזה ככה רק בפעמים הראשונות, אבל לא כדאי לקחת כמה פעמים כי זה קצת ממכר.בד"כ לוקחים קלונקס - כדור הרגעה
דבר ראשון תמיד כדאי לבדוק קודם את ההשפעה עליך, אצל כל אדם זה שונה.בדיוק השבוע סיפרה לי משהי שהיא לקחה קלונקס לפני מבחן מאוד משמעותי בפעם הראשונה והרגישה כאילו המח שלה מרחף בתוך ענן.... לא הצליחה לחשוב על כלוםםםםם והחזיקה בכח את העיניים פתוחות. אמרו לה שזה ככה רק בפעמים הראשונות, אבל לא כדאי לקחת כמה פעמים כי זה קצת ממכר.
חסדי שמים, עברתי בהצלחה.
לידיעתך כשלוקחים ללא מרשם רופא אז ריטלין גרוע ומסוכן יותר מקלונקס...אין לי מושג בנוגע לפעם אחת, אבל לא מומלץ לקחת דבר כ"כ בעייתי כשמציעים כאן בפורום דברים יותר קלאסים וטובים כמו לדוג' רגיעון ריטלין
לא נכון!!לידיעתך כשלוקחים ללא מרשם רופא אז ריטלין גרוע ומסוכן יותר מקלונקס...
מזל טוב, בשעה טובה!חסדי שמים, עברתי בהצלחה.
תודה לכל המתפללים, המייעצים, ולצופים מן הצד.
שלישיאיזה במספר?
הילדים מחכים כבר לסוע אתךחסדי שמים, עברתי בהצלחה.
תודה לכל המתפללים, המייעצים, ולצופים מן הצד.
קולנקס זו תרופה מרגיעה במצב הכי גרוע הבנאדם נרדם. ריטלין זו תרופה ממריצה שבמידה ולא נלקחת כפי הוראות הרופא יכולה להביא גם להתקף פסיכוטי... לא סתם היא רשומה כסם מסוכן וניתנת רק בהצגת תעודת זהות בבית מרקחת...לא נכון!!
למה קלונקס טוב יותר מריטלין?
למה אנשים מתעקשים לקחת תרופות פסיכיאטריות ממכרות ללא מרשם רופא????
ומה כ"כ "מסוכן" בריטלין??????
קולנקס זו תרופה מרגיעה במצב הכי גרוע הבנאדם נרדם.
כל תרופה ניתנת רק עם מרשם, וקלונקס היא תרופה פסיכוטית ממכרת!!! לא ממליצה לאף אחד לנסות תרופות פסיכוטיות ללא מרשם רופא, יכול לגרום לנזק לכל החיים!!!ניתנת רק בהצגת תעודת זהות בבית מרקחת...
באיזה אזור?איזה מורה נהיגה לנשים מומלץ?
ממש לא נכון. אולי גורמת לחוסר שקט, אבל לא ממריצה.ריטלין זו תרופה ממריצה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: