לאהצלחתם לעבור את הטסט במתכונת שלו הנוכחית עם הטאבלטים?
אני כבר לפני ייאוש...
לאהצלחתם לעבור את הטסט במתכונת שלו הנוכחית עם הטאבלטים?
אני כבר לפני ייאוש...
כן.עברתי טסט שני במתכונת החדשההצלחתם לעבור את הטסט במתכונת שלו הנוכחית עם הטאבלטים?
אני כבר לפני ייאוש...
זה יכול להרדים,ולטשטש את העירנות.אפשר לקחת רגיעון
גם אני, חבל שלא קיבלתי את זה על עצמי כמה טסטים קודם... (עברתי בשישי)אחרי 2 טסטים, אשתי קיבלה טיפ לקבל על עצמה לעשות חסד עם הרכב אחת לשבוע.
זה עבד. עברה בטסט שלישי.
בהצלחות!!!!!!!!אני לקחתי בשני הטסטים הקודמים שפע רסקיו. ערבבתי בתוך בקבוק מים ומידי פעם לקחתי לגימה עד לטסט. בינתיים לא עברתי, אך בכו"א נ"ל שזה עזר לי מאד בריכוז,
מחר יש לי טסט שלישי ומקוה לעבור. בעז"ה
(המורה נהיגה שלי טוען ש 2 קוביות שוקולד עושים את העבודה)
רעייתי קראה למעני בשבת את כל ספר התהילים, ועל פניו נראה שעברתי (לא בלם אותי כלל)בהצלחות!!!!!!!!
הצלחתם לעבור את הטסט במתכונת שלו הנוכחית עם הטאבלטים?
אני כבר לפני ייאוש...[
זוועההההה. אני גם באותו מצב. והמורה שלי עוד כותב לי היום שכדאי שאני יעשה עוד שיעורים... שנתיים לימודי נהיגה לא מספיק להם? למה בחול מקבלים רשיון בקלות ?
לקחת כדור ריטלין לפני טסט, מומלץ או לא?
[אם כן יש לכם אולי אחד בשבילי]?
הצלחתם לעבור את הטסט במתכונת שלו הנוכחית עם הטאבלטים?
אני כבר לפני ייאוש...
סליחה על ההקפצהלקחת כדור ריטלין לפני טסט, מומלץ או לא?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: