דרוש מידע רוצה לטוס לחול ומתלבטת לאן....

RUTUSH

משתמש פעיל
דרום אפריקה??? לא היא לא מעניינת אותי...
אני יותר מתעניינת בדרום אמריקה ומזרח אסיה קרי: יפן טיוואן וקוריאה

RACHELIB

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
לדעתי אירופה היא ענקית ויש בה מגוון ענק של סגנונות. לגבי אנטישמיות- צריך לדעת להתלבש בהתאם (גברים עם קסקט), ובעז"ה אמור להיות בסדר.
הציעו פה דרום אמריקה, וצריך לדעת בדיוק לאיפה נכנסים, במיוחד בקולומביה - יש שם הרבה קרטלים ושוק שחור, והמקום לא הכי מושך לטעמי...

לייבובוש

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
הציעו פה דרום אמריקה, וצריך לדעת בדיוק לאיפה נכנסים, במיוחד בקולומביה - יש שם הרבה קרטלים ושוק שחור, והמקום לא הכי מושך לטעמי...

אני משם,מספיק לדעת לאן לא ללכת,וליהיות עם מדריך נאמן שיודע מה כן ומה לא,והכל בסדר

הודיה יצחק

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
מה עם איזור אוקריאנה יכול לעניין?
ועל הדרך לעשות טיול לקברות צדיקים באיזור.. :)

צצצ

משתמש מקצוען
לדעתי אירופה היא ענקית ויש בה מגוון ענק של סגנונות. לגבי אנטישמיות- צריך לדעת להתלבש בהתאם (גברים עם קסקט), ובעז"ה אמור להיות בסדר.
אם תרבות מעניין אותך פשוט תבררי על איזה ארץ שהכי מושכת אותך תתבייתי עליה קחי סוכן נסיעות או מישהו שמכיר את המקום/ מדריך טיולים ותתכנני לך טיול.

RUTUSH

משתמש פעיל
אם תרבות מעניין אותך פשוט תבררי על איזה ארץ שהכי מושכת אותך תתבייתי עליה קחי סוכן נסיעות או מישהו שמכיר את המקום/ מדריך טיולים ותתכנני לך טיול.
השאלה מה העלות של כזה סיפור...
לכן הייית שמחה לדעת ממשיהו שעשה דבר כזה בעבר... מנסיון שלו... מה העלות ומה עדיף וכו

stars

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
הזכרת כאן כמה נקודות שמסייעות לנו לכוון אותך:
  • את מתעניינת בדרום אמריקה ובמזרח הרחוק.
  • לא מעניין אותך נופים.
  • מעניין אותך תרבות.
  • את מחפשת מקום בלי אנטישמיות.
  • את לא מעוניינת לבקר במקום פרמיטיבי.
כדי לסייע לנו יותר, יש לי כמה שאלות נוספות:
  • האם ארכיטקטורה מעניינת אותך?
  • האם את מעוניינת באזור עם יהודים או שזה לא משנה?
  • כמה כסף את מעוניינת להשקיע בטיול לכל אדם? (כולל הכל)
  • באלו תאריכים / אזור זמן את מעוניינת לנסוע, ולכמה זמן?
  • האם את מעוניינת בטיול מאורגן או עצמאי?
  • האם את מעוניינת בטיול מסודר עם מלון נורמלי, רכב נורמלי, אוכל נורמלי וכו׳, או שיש גמישות בנושא הזה? [אני משער שהנושא הזה כן חשוב].
אם יש עוד נקודות שלא שאלתי לגביהם, חשוב שתזכירי אותם.

מכל מקום לאור המידע שכן סיפקת עד כה, יש לי כמה המלצות במזרח הרחוק שעשויות להתאים: (אני מצרף קישורים אודות כל מקום לאתר למטייל. אני מוצא את האתר הזה יעיל לקבל מידע ברור בעברית על מקומות רבים בעולם).
סינגפור
טאיוואן
יפן
דרום קוריאה
דובאי (למרות שאינו במזרח הרחוק)

בנברקית

משתמש מקצוען
לא ממליצה לך בכלל לצאת עכשיו
חברה יצאה והיתה צריכה לעבור 3 בדיקות קורונה (שלא נדבר על המחיר-לזוג יצא להם כמעט 1000 ש"ח)
וקצת מוזר ההתלהבות מחול כאילו מי שישמע, ביננו, אין על הארץ המדהימה שלנו! (ובמקרה הייתי המון בחול.. נו סו? לא התלהבתי מידי פרט לקטע של הניתוק)

stars

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
וקצת מוזר ההתלהבות מחול כאילו מי שישמע, ביננו, אין על הארץ המדהימה שלנו! (ובמקרה הייתי המון בחול.. נו סו? לא התלהבתי מידי פרט לקטע של הניתוק)
אני מניח שעוד יהיו דיונים רבים על כך באשכול הזה, ואולי לכן כדאי להזכיר כבר עכשיו שפותחת האשכול ביקשה רעיונות לאן לנסוע, ולא התדיינה אם כדאי לנסוע או לא. (עצם הדיון אם יש על הארץ המדהימה שלנו או אין, הוא דיון סובייקטיבי לחלוטין שבהחלט יש לו מקום רב, אבל באשכול המתאים...).

יהודית גרינ

משתמש חדש
לא ממליצה לך בכלל לצאת עכשיו
חברה יצאה והיתה צריכה לעבור 3 בדיקות קורונה (שלא נדבר על המחיר-לזוג יצא להם כמעט 1000 ש"ח)

נסעת ליותר מ72 שעות?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה