אין מה לחפש שם בקיץ. נקודה.פריז!
אין מה לחפש שם בקיץ. נקודה.פריז!
למה?אין מה לחפש שם בקיץ. נקודה.
המון דברים סגורים ביולי אוגוסטלמה?
אוליי משום שהבנאדם עבד קשה כל השנה ורוצה חופשה במחיר סביר והגיוני...לא קראתי כאן את כל האשכול
אך - מדוע לנסוע לחו"ל ולהידבק ח"ו ולהביא ארצה איזו מוטציה
וגם אם לא - כל הטלטול הזה של הבדיקות ולטוס ולעמוד הנתב"ג אם כל מיני אנשים שחולים/מבודדים וכו'
יש כ"כ הרבה דברים לא ידועים - מה העניין לטוס???
אכן לצערנו בלתי אפשרי החופשות בארץ מתאימות לעשירים בלבד!אי אפשר לנפוש בארץ כבר???
מה הכוונה?המון דברים סגורים ביולי אוגוסט
נשארים שם רק החברה הזולה
אוליי הוא מתכוון שרוב הצרפתים נוסעים להרים המושלגים ומי שנשאר בפריז אלו בעיקר המהגרים...מה הכוונה?
זה גם כן עוד נושא לדיון....אכן לצערנו בלתי אפשרי החופשות בארץ מתאימות לעשירים בלבד!
כל העיר סגורהמה הכוונה?
תקציב בערך?חזרתי מטיביליסי
מקום מקסים
אוהבי ישראל שטרחו לומר את זה בכל מקום שהלכנו
עדיין לא התקלקלה כיעד אירופאי יקר
+955422055- שמו אליהו, יהודי שומר תורה ומצוות שגר שם. הוא סידר לנו מלון ונהג צמוד ותוכניה יומית וארוחות עשירות של בוקר וערב בדירה סמוכה לבית כנסת
היה מקסים
110 דולר ליום כולל מדריך ומלון וארוחות בוקר וערבתקציב בערך?
@ezrnacional אשמח ליצור אתכם קשר.אני משם,מספיק לדעת לאן לא ללכת,וליהיות עם מדריך נאמן שיודע מה כן ומה לא,והכל בסדר
תני לי מייל אעזור במה שאוכל בשמחה.גם לי אין אפשרות לפרטית@ezrnacional אשמח ליצור אתכם קשר.
אני לא יכולה לשלוח הודעה פרטית, אז אשמח אם תשלחו לי
תודה רבה וחג פסח כשר ושמח
oradesignh שטרודל גימיילתני לי מייל אעזור במה שאוכל בשמחה.גם לי אין אפשרות לפרטית
שלחתיoradesignh שטרודל גימייל
תודה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: