מה מיוחד? תקראו לבד בגוגל, גם מדינה זולה וגם יפה.גאורגיה אין? ומה מיוחד שם חוץ מזה?
מה מיוחד? תקראו לבד בגוגל, גם מדינה זולה וגם יפה.גאורגיה אין? ומה מיוחד שם חוץ מזה?
זה לבד ראוי להערכה וסליחה שהייתי בוטה אבל זה הרגיש לי מוגזם קצת..את מדברת עם משהו שעזב מקום מגורים נפלא כדי לגור בארץ קודם כל...
גאורגיה זה מדהים אח של יהיה שם חזר מבסוטגאורגיה אין? ומה מיוחד שם חוץ מזה?
זה לבד ראוי להערכה וסליחה שהייתי בוטה אבל זה הרגיש לי מוגזם קצת..
אז הכל בעצם נבע מנחיתיות?? חבל שעיקרון יפה שלך בא ככה.... אם זה מה שאתם עומדים עליו תהיי גאה בזה ולא נחיתית ליד אחרים שמזלזלים...כן, אבל לפעמים מרוב רצון להתאוורר ולנפוש
שוכחים שיש הלכה כמו שאמרת
ואם אני לא טסה אז אני מרגישה כבר נחיתית
כי כולם פה טסים ורק אני המסכנה לא
כן, אבל לפעמים מרוב רצון להתאוורר ולנפוש
לפי ההלכה מותר לטוס, אם חוזרים לארץ אחרי כמה ימים.כן, אבל לפעמים מרוב רצון להתאוורר ולנפוש
ממש ממש לא נחיתיות ורציתי לשים אפילו איזה חיוך או משו אבל נשמט ליאז הכל בעצם נבע מנחיתיות??
ממש לא פרימיטיבי... יותר מפותח ויפהכפי שהבנתי ממך מעניין אותך המזרח, מעניין אותך סין או משהו יותר פרימיטיבי הודו?
אני מסכימה איתך, לא תמי חו"ל עושה את זהממש ממש לא נחיתיות ורציתי לשים אפילו איזה חיוך או משו אבל נשמט לי
אני ב"ה מאד גאה עם העקרונות שלי
והתכונתי רק לציין שלעניות דעתי האוירה של הטיסות פה מוגזמת
אבל ברור שכל אחד עם הדעה שלו והרב שלו
ואם את/ה חושב/ת שמבחינתך לטוס זה מה שיעשה לך
אז בכף
אני לא רוצה סין.. היא מפחידה אותי...הודו די פרימיטיבית לכן שאלתי אם זה או סין שזה מקום מאד מאד מתקדם.
אולי תבקרי בעיר הקורונה (הם צריכים לפתוח שם אתר מבקרים)
יש את תאילנד, יפן...
הכל מפחיד אותך רוצה להתמקד מה לא מפחיד, כי גם טיסה יכולה להיות מפחידה.אני לא רוצה סין.. היא מפחידה אותי...
דוקא נשמע פצצהאני לא רוצה סין.. היא מפחידה אותי...
אני לא פחדנית.. טיילתי הרבה באירופה וארהב...
פשוט סין הגודל שלה והמשטר שם לא נעים...
ותאילנד נשמעת לי מלוכלכלת ומוזנחת ולא מידי מעניינת..
דרום אפריקה, אזור לא מוזנח ברובו דובר אנגלית,אני לא פחדנית.. טיילתי הרבה באירופה וארהב...
פשוט סין הגודל שלה והמשטר שם לא נעים...
ותאילנד נשמעת לי מלוכלכלת ומוזנחת ולא מידי מעניינת..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: