ארגנטינאי זה ספרדית לגמרי, זו השפה.וואלה?
זה יותר ארגנטינאי חשבתי.... בטוחה שרוסית? חשבתי שאין עוד מבטא כמו רוסית בעולם (גמלוני שכזה... )
ארגנטינאי זה ספרדית לגמרי, זו השפה.וואלה?
זה יותר ארגנטינאי חשבתי.... בטוחה שרוסית? חשבתי שאין עוד מבטא כמו רוסית בעולם (גמלוני שכזה... )
אבל לא המבטא!!ארגנטינאי זה ספרדית לגמרי, זו השפה.
אני שמתי לב שזה מתבטא יותר בYאבל לא המבטא!!
יש להם טאצ' מיוחד בארגנטינאית, נמשך כזה..
את מחשיבה את הלימודים בסמינר? זה לא נחשב...אני כבר למעלה מ 20 שנה לומדת אנגלית, ולא הגעתי עדיין לרמה שאני יכולה לעבור ללמוד שפה אחרת
אנגלית אני אישית כן רואה צורך להגיע לרמה של דוברת...לא רואה צורך לדבר ברמה של דוברת
תגדירי "יעבוד".אני מאוד מעוניינת באנגלית!!
אבל איך זה יעבוד?
ממש לומדת, או פשוט נמצאת?אני כבר למעלה מ 20 שנה לומדת אנגלית, ולא הגעתי עדיין לרמה שאני יכולה לעבור ללמוד שפה אחרת
לדעתי האישית כרגע פשוט להתמקד במילים, משפטים שכיחים, קצת מילים לא מוכרות אבל שימושיות, וביטוייםבגדול כדי להתאים את האשכול באנגלית למה שהרוב רוצה אני צריכה שתעזרו לי להגדיר למה אתם מצפים ממנו.
חוץ מלדבר בפועל, יש משהו שעוזר לזה?על שטף הדיבור... התכלס ...
מילים לא מספיק עוזר בזמן אמת בשליפה צריך לעבוד גם על השליפה!
אני אישית הייתי שמחה להכיר ביטויים שימושייםבגדול כדי להתאים את האשכול באנגלית למה שהרוב רוצה אני צריכה שתעזרו לי להגדיר למה אתם מצפים ממנו.
למה שיהיה ערבי למען השם?בעז"ה יהיה הכל.. (יש פה איזה ערבי בפרוג? שמתם לב למישהו שכותב פוקר טוב במקום בוקר טוב? תשלחו אותו אלי... אני כבר ישכנע אותו לעשות לנו משהו)
לזה בדיוק התכוונתי שכל שפה שיש 25 שרוצים יפתחו תת פורוםשלחתי פניה, עוד לא ענו...
לא הבנתי, למה לכל שפה בנפרד? חשבתי לעשות פורום שמרכז את כל השפות, ואז תתי פורומים לשפות השונות..
לא?
מכיוון שזה פורום המתבסס על קריאה וכתיבה, אין לי איך לעזור בשטף הדיבור.על שטף הדיבור... התכלס ...
מילים לא מספיק עוזר בזמן אמת בשליפה צריך לעבוד גם על השליפה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: