אין שום יאוש
משתמש צעיר
נכוןןןןןןבשפה הצרפתית יש ביטוי:
"זה עברית בשבילי!"
תבדקו!
חחח
נכוןןןןןןבשפה הצרפתית יש ביטוי:
"זה עברית בשבילי!"
תבדקו!
סינית היא שפה גרונית קשה!
לא מבינה איך הם מבינים את עצמם..
סינית היא שפה קשה, מהסיבות ששתיכם כתבתם, כי התכוונתם לדברים שונים:סינית היא לא שפה גרונית, היא יותר יוצאת מהאף,
ומה שמורכב בה בעיקר זו הצורה השונה שבה הם מדברים,
הם מדברים בדרך של צורות, זאת אומרת ש'אני הולך לסופר'
בשבילם זה צירוף של צורות שיוצרות את המסר הזה.
זה למה זה מורכב.
הנה תרגום לסינית של "אני הולך לסופר"
我要去超市
למדת סינית?סינית היא שפה קשה, מהסיבות ששתיכם כתבתם, כי התכוונתם לדברים שונים:
1) דיבור: סינית היא לא שפה גרונית, היא שפה שמורכבת מיכולות מוזיקליות מרשימות, ולמה היא קשה כל כך? אולי כי יש בה למשל מילה אחת, שנכתבת אותו דבר ויש לה 5 משמעויות שונות (שהשינוי במילה תלוי במנגינה..)
2) קריאה וכתיבה: הקריאה והכתיבה בסינית מאד מורכבים, כי אין להם אותיות אלא סימנים, מה שאומר שמשפט יכול להיות מורכב מ3 או 4 סימנים... לשם דוגמא- עיתון סיני ממוצע יכול להכיל בין 500-700 סימנים בלבד, כדי לקרוא ספר ילד סיני צריך לדעת 140 אלף סימנים!!! לכן קשה מאד ללמוד את השפה הזו.
מקווה שעזרתי
חח בטח.. וזה אחרי שאני יודעת כבר גרמנית, איטלקית, רוסית, צרפתית, ועוד כמה...למדת סינית?
בבקשה:תכלס איזה שפות נפתחו עד עכשיו?
אפשר קישורים?
וואו המון!!
לא נראה לי היא באמת למדה את כל השפות האלה... זה נראה יותר כמו בדיחה,וואו המון!!
אופסי...לא נראה לי היא באמת למדה את כל השפות האלה... זה נראה יותר כמו בדיחה,
אני טועה?
לא משנה איזו שפה. צריך 25 שרוצים ופותחים קבוצה. אחר כך אפשר להצטרף בלי בעיה.לא הבנתי, מי שרוצה רק אנגלית לא נספר?
אוו הלוואילא נורא עוד תלמד..
יש מתנדבים לעניין?נראלי הכי חושב עכשיו לפתוח אשכול של ערבית וספרדית לא?
@RU1 אמרה שהיא יכולה לפתוח ספרדיתאוו הלוואי
יש מתנדבים לעניין?
אני כבר רוצה שיהיה לנו פורום מסודר לכל העסק הזה.. יש לנו קרוב ל50 משתמשים שמעוניינים בזה. מרשים, לא?
בהחלט!@RU1 אמרה שהיא יכולה לפתוח ספרדית
אני בכלל חשבתי שלכל שפה יהיה מישהו אחר, מאד קשה לקחת 2 שפות... לא יהיה לך קשה?בהחלט!
אבל סליחה שאני ככה מקררת את האמבטיה, אבל עם כל ההתלהבות פה של כל השפות, אם לא נעשה את זה בצורה ממוסדת והדרגתית זה יצור מיקס של שפות, חוסר עקביות ואחרי שבועיים נתייאש כולנו מהכול.
It's a free country, כן , אבל המלצתי היא שכל אחד יצמד ל2 שפות פחות או יותר וישקיע בהם. אחרת יקרה מה שבדרך כלל קורה לכל לומדי השפות למינהם - הם יוצאים עם 5 משפטים, 50 מילים וסה טו.
לכן לפני שאפתח אשכול בספרדית אני רוצה לבסס את האחד באנגלית.
מעבר לזה, האשכול בספרדית לא יוכל להיות 3 מילים חמודות ביום, נצטרך פה משהו בסיסי מהתחלה שיסביר את המהות של השפה מהתחלה ולכן אני משאירה את הפרוייקט הזה להמשך.
שלחתי פניה, עוד לא ענו...לדעתי כל שפה שיש 25 רוצים אפשר כבר לפתוח!
אני ממש רוצה ללמוד סינית, ובישראל הבנתי שאין כל כך הרבה מאיפה לצרוך את המידע הזה.סתם... האמת רציתי פעם להתחיל ללמוד סינית, ואחרי מחקר שעשיתי על הנושא גיליתי את מה שכתבתי פה...
צרפתיתפתחו משהו של צרפתית?
דחוףףףף
פליזזז
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: