מידע שימושי רופא שיניים לילדים בירושלים, למשפחה שהתייאשה מהרפואה הציבורית

אני1000

משתמש מקצוען
למי יש נסיון עם קנצוקר בגולדה מאיר עבור ילדים [סל לאומית]

יום אביב

משתמש מקצוען
סליחה על ההקפצה.
@שרה מגן, קיבלתי המלצה על ד"ר שלום ארביב לצורך טיפול שורש בשן קבועה לילדים, וגם פה קראתי המלצות עליו.
לשאלתי, המזכירה שלו אמרה לי שלמעשה אין לו הכשרה לטיפול בילדים ואין לו גם תעודה לטיפולי שורש (אנדודנטיה). לא מפריע מבחינת הטיפול?

נשמה יהודית

משתמש רשום
ד"ר יוסף קמיגרוב
עשיתי אצלו טיפול שורש ולא הרגשתי כלום!! וזה אחרי טיפול שורש אחר שעשיתי במאוחדת עם כאבי תופת וייסורים
הוא רופא מצוין, אמין מאד ועם מלא סבלנות!! אפילו הסייעות שם חמודות...
המרפאה שלו נמצאת באיזור רב שפע (לא זוכרת מה הכתובת)
לא מומלץ, נתן תוכנית טיפול שכללה טיפולים משמעותיים שלא היה בהם צורך כלל.
בהסברים שלו היו דברים שלא 'הריחו' לי,
לכן פניתי לחוות דעת שנייה אצל רופא מומחה
ששלל את כל הבעיות שמצא ואמר שהשיניים בריאות לחלוטין...........

שרית100

משתמש מקצוען
לא מומלץ, נתן תוכנית טיפול שכללה טיפולים משמעותיים שלא היה בהם צורך כלל.
בהסברים שלו היו דברים שלא 'הריחו' לי,
לכן פניתי לחוות דעת שנייה אצל רופא מומחה
ששלל את כל הבעיות שמצא ואמר שהשיניים בריאות לחלוטין...........
הקפצת לי היום את האשכולות הישנים שעקבתי אחריהם כשחיפשתי רופא שיניים, ובכולם כתבת עליו דיס...
אבל אני דווקא מהממליצות שלו,
אחרי חיפושים רביםםם והשוואה של תוכניות בין המרפאות, וחיפוש אחרי מישהו שהוא גם אמין ומקצועי לטווח ארוך וגם רגיש ונעים - כל משפחתי כרגע אצל קמיגרוב וב"ה ממש מרוצים...

נערך לאחרונה ב:

נשמה יהודית

משתמש רשום
הקפצת לי היום את כל האשכולות הישנים שעקבתי אחריהם כשחיפשתי רופא שיניים, ובכולם כתבת עליו דיס...
אבל אני דווקא מהממליצות שלו,
אחרי חיפושים רביםםם והשוואה של תוכניות בין המרפאות, וחיפוש אחרי מישהו שהוא גם אמין ומקצועי לטווח ארוך וגם רגיש ונעים - כל משפחתי כרגע אצל קמיגרוב וב"ה ממש מרוצים..
יכול להיות שהטיפול שלו טוב, לא ניסיתי, אבל האבחון שלו היה לקוי במקרה שלי
והיות שאני נעזרת הרבה בהמלצות וחכמת ההמונים כאן בפרוג, הייתי רוצה שימנעו ממני לשלם הון עתק על טיפולים מיותרים, וכשמדובר בשיניים -אין חשוב מזה!

1984

משתמש פעיל
יכול להיות שהטיפול שלו טוב, לא ניסיתי, אבל האבחון שלו היה לקוי במקרה שלי
והיות שאני נעזרת הרבה בהמלצות וחכמת ההמונים כאן בפרוג, הייתי רוצה שימנעו ממני לשלם הון עתק על טיפולים מיותרים, וכשמדובר בשיניים -אין חשוב מזה!
האם ברור לך מי מבין הרופאים צודק?
מהכרות אישית שלי ושל משפחתי וסביבתי במשך שנים עם המרפאה אני יודעת שמעבר לשרות לאיכות ליחס ולאמינות יש שם רמה מקצועית! ההבחנה נעשית באמצעות מיקרוסקופ וע"י צילומים ברמה הכי מתקדמת, תוסיפי את זה לאמינות של הדר' שלפעמים אנחנו משתגעים כמה הוא שם את טובת המטופל ביחס לכיס שלו.
מבחינתי חיסרון יחיד שם זה המחירים שהם לא מההכי זולים בשוק אבל כנראה אין גם רמה ואיכות וגם מחירים נוחים....

נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה