מידע שימושי רופא שיניים לילדים בירושלים, למשפחה שהתייאשה מהרפואה הציבורית

המימד הנוסף

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
ועל כן אנחנו באמת הולכים פרטי בעז"ה.
וכבר יש לנו תור, לפי אחת ההמלצות שלעיל, ליום חמישי הקרוב.
את ההפרש הכספי, כך הודעתי לחבר'ה, ננכה להם מהנדוניה. פחות סט מצעים. העיקר הבריאות.
לא יודעת בכמה את קונה סט מצעים, אצלי קיזוז כזה לא יספיק.

בכל מקרה כבר מזמן נטשתי חלקית את רפואת השיניים הציבורית.

כך מנהגי:
יש רופאה אחת שאני מרוצה ממנה ואני קובעת תור לאי מי מילדי ובגלל שאפשר להחליף מען אני משתמשת עבור מי שצריך באותו זמן, וקובעת שוב....
במקרה צורך כשהתור שקבעתי רחוק אני הולכת למישהו פרטי.

במשפחה ברוכה תור אצל רופאת שיניים אפעם לא מיותר....

Ruty Kepler

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה

תילתן

משתמש סופר מקצוען
זה מעניין מה שנכתב כאן כי:
יש לנו ילד/נער שמטופל ברפואה הציבורית
זו המרפאה הכי נחשבת בעיר שלנו עם רופאים וציוד הכי עדכני שיש

בהתחלה עשו לו בדיקה ושלחו לאישור לאן ששלחו
כשקיבלו אישור זימנו אותנו ההורים לתשלום סמלי ונתנו לילד פריסת תורים לחצי שנה
הם אפילו התחשבו בהפסקות צהריים שיש לו כתלמיד במוסד לימודים וקבעו לו תורים מיד אחרי ארוחת הצהרים
כי צריך להיות בצום לאחר הטיפולים

בלי קשר - גם למבוגר שווה לפנות לקופ"ח לטיפול שיניים
רעייתי קיבלה הצעות מחיר לטיפולים מאוד יקרים מכמה מרפאות
עם זה היא פנתה לקופ"ח שנתנה לה רשימת רופאים שעובדים עם הקופה
הצעת המחיר שהיא קיבלה מרופא פרטי (שעובד עם הקופה) הייתה זולה בכשישים אחוז מהמחיר הגבוה שהציעו לה.

לרופא לא משלמים אפילו אגורה..הוא מקבל את שכרו מקופ"ח ואנחנו משלמים לקופה בהוראת קבע שלנו

והרופא בעצמו נחמד וזריז, נותן לה כל שבוע תורים כפולים ע"מ לזרז את התהליך

במבה נוגט

משתמש סופר מקצוען
אחרי מסעי תלאות שלא כאן המקום לפרטו, החלטנו סוף סוף לנטוש את רפואת השיניים הציבורית הכושלת.
מה גם שאנחנו אנשים עסוקים ואין לנו זמן לעבוד בלנדנד למזכירות במרפאה הציבורית. ('יש תורים רק למאי 2022').

נשמח לשמוע על רופאי שיניים פרטיים, טובים ונחמדים לילדים בירושלים, שיש להם סבלנות, מקצועיות ותורות זמינים.
יש מרפאת שינים של יד עזרה ברח' סורוצקין, עם רופאת שינים ממש טובה לילדים. לא זוכרת את שמה.
וגם המחירים שם זולים יותר מהשוק.
המספר מגוגל - 02-5380544 או 02-538-6416
אם הזמינות לא טובה לך או שיש בעיה אחרת דברי איתי באישי כי יש מצב שאוכל לעזור.

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
ממליצה מאוד על טיפולי שיניים לילדים אצל הסטודנטים בעין כרם. את יכולה להגיע עם כמ ילדים, והם מטופלים במקביל אצל סטודנטים שונים. העבודה באיכות גבוהה מאוד, היחס לילדים- מעולה (הילדים שלי ממש חיכו ללכת לשם). החיסרון: בשעות הבוקר, יום מסוים בשבוע (נראה לי שלישי), נסיעה ארוכה.
הם עושים בדיקה ממש יסודית ואחר כך קובעים תוכנת טיפול מסודרת. הטיפולים ללא תשלום והילדים מקבלים מברשת שיניים חשמלית :)
בהצלחה!

מצלמה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
סט אחד לכל סתימה, כמובן.
אחר כך נתחיל לקצץ במגבות ובכל היתר.

אה.
אז עכשיו הכל מובן.
אם רק היית כותבת לאיזה רופאה את הולכת - הינו גם יודעים איזה מותג של מצעים תקני .

אנחנו נפרדנו מ800 ש"ח על סתימה אחת.

לא אני

משתמש סופר מקצוען
ממליצה מאוד על טיפולי שיניים לילדים אצל הסטודנטים בעין כרם. את יכולה להגיע עם כמ ילדים, והם מטופלים במקביל אצל סטודנטים שונים. העבודה באיכות גבוהה מאוד, היחס לילדים- מעולה (הילדים שלי ממש חיכו ללכת לשם). החיסרון: בשעות הבוקר, יום מסוים בשבוע (נראה לי שלישי), נסיעה ארוכה.
הם עושים בדיקה ממש יסודית ואחר כך קובעים תוכנת טיפול מסודרת. הטיפולים ללא תשלום והילדים מקבלים מברשת שיניים חשמלית :)
בהצלחה!
זה רק לילדים?

#מולטי#

משתמש מקצוען
ועל כן אנחנו באמת הולכים פרטי בעז"ה.
וכבר יש לנו תור, לפי אחת ההמלצות שלעיל, ליום חמישי הקרוב.
את ההפרש הכספי, כך הודעתי לחבר'ה, ננכה להם מהנדוניה. פחות סט מצעים. העיקר הבריאות.
שווה הכל.
אם תצטרכי הפניה לרופא נוסף כתבי לי בפרטי ואתן לך.
עברתי תלאות והגעתי אליו.
אורו עיני!

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים

לא אני

משתמש סופר מקצוען
גם למבוגרים, בימים אחרים, בתשלום אבל נמוך מאוד.
לגבי הילדים, וגם לגבי המבוגרים, שכחתי לציין שאין גז צחוק.
יש זריקת הרדמה? :cool:
יודעת מה רמת הטיפול שלהם? מרוצה?

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
יש זריקת הרדמה? :cool:
יודעת מה רמת הטיפול שלהם? מרוצה?
וודאי :)
רמת טיפול מעולה, זה בפיקוח ובליווי צמוד של פרופסורים ידועי שם.
אצל מבוגרים צריך לקחת בחשבון שהטיפול אורך יותר זמן, אצל ילדים זה לא כל כך משמעותי, במיוחד אם מביאים כמה ילדים ביחד אז יצא הפסדו בשכרו.

sarigold5

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
יש בגשר החיים
מרפאה מצוינת ממש
לא זוכרת את שמה
זה ארגון שקשור לחסידות בעלזא כמדומני
לילדים זה בהסדר אם הקופה ואין תורים זמינים לרופא.
למי שצריך שיננית דוקא יש תורים מהיום למחר...

אפרסמון2

משתמש סופר מקצוען
ההמתנה לפברואר תשפ"ז היא החלק הראשון של הצרה, החצי השני הוא מה שקורה בפברואר, כשמגיע התור.
בלשון התלמוד , אסיא דמגן במגן - מגן שווי

(פעם הרהרתי לי, שזו הסיבה שלפרס השנתי ששר הבריאות מחלק קוראים "מגן שר הבריאות" - כלומר שלמי שהוא הכי "מגן" וגורנישט מכל מערכת הבריאות הציבורית - מגיע פרס מיוחד מהשר. זאת כמובן מבלי לפגוע באף אחד ממקבלי הפרס שאין לי מושג מי הם)

נערך לאחרונה ב:

רחלי בלושטיין

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
ויש שם תורות נורמליים? כזה שמתקשרים וקובעים לך תור לפני פברואר 2035?
(אין לי כלום נגד פברואר 2035, רק שעד אז נקווה שהילדות יתחתנו ויטפלו בשיניהן בעצמן ברוך השם.)

כי בכל מרפאה בהסדר שניסינו, המצב היה מזעזע.

בדנטלית יש רופאים שעובדים דרך הקופה ויש רופאים שעובדים רק פרטי.
היא עובדת רק פרטי ולפעמים שולחים אליה ילדים סרבנים שאצל רופאים מהקופה הם לא מוכנים לעשות טיפול והם מופנים להרדמה כללית אז לפני הם מנסים אצלה. תבדקי שהיא עדיין עובדת שם.
תכלס התורים שלה מאד זמינים (שבוע - שבועיים)
אבל תבדקי מולם כי אני לא יודעת מה המצב שם היום.
ד. א. בדר"כ רופאים שמקבלים פרטי מרוויחים הרבה יותר לכן בדר"כ (לא תמיד...) רופאים טובים שמצליחים לעבוד גם באופן פרטי יעדיפו תמיד לעבוד פרטי ולא דרך הקופה, לכן לפעמים רופאים דרך הקופה הם פחות טובים / מנוסים (לא מכלילה אבל זה בהרבה מאד מהמקרים.)
עוד פרט חשוב,
לפעמים רופאי שיניים לא מספיק טובים יכולים לתת תוכנית טיפול שונה ממש מרופא אחר, זה יכול להיות מהרבה סיבות אבל שימו לב שפעמים רבות ללכת לרופא זול זה בסופו של דבר לשלם יקר יותר (בלי לדבר על על בריאות השיניים שלכם...)

ש. צ. וינמן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עימוד ספרים
עריכה תורנית
מסקנה נבונה.
התנהלות מרפאות השיניים של הקופות הורסת את הסבלנות ואת שיירי השיניים.

רופאים מומלצים מאוד. מומחים ואנושיים. מנסיון. ו- תורים זמינים
ד"ר שלום ארביב - המלך ג'ורג' 43 - 025020077
ד"ר קלאודיה בלום - רופאה חרדית מתוקה - יפו 208 - 026554777

אפרסמון2

משתמש סופר מקצוען
ההמתנה לפברואר תשפ"ז היא החלק הראשון של הצרה, החצי השני הוא מה שקורה בפברואר, כשמגיע התור.
בלשון התלמוד , אסיא דמגן במגן - מגן שווי

(פעם הרהרתי לי, שזו הסיבה שלפרס השנתי ששר הבריאות מחלק קוראים "מגן שר הבריאות" - כלומר שלמי שהוא הכי "מגן" וגורנישט מכל מערכת הבריאות הציבורית - מגיע פרס מיוחד מהשר. זאת כמובן מבלי לפגוע באף אחד ממקבלי הפרס שאין לי מושג מי הם)
אם כי אנוכי עצמי, משתמש באותה מערכת רפואה הציבורית, גם ברפואת השיניים שלה.
מה לעשות, ומה שהשן חושק(ת) - הכיס עושק. :(

הזכיר לי את אחד הטורים הקורעים של ל. מייזל.
זה היה בזמן שהמסלול הכי פופולארי בסמינרים היה חינוך מיוחד (למי שזוכר. איזו נוסטלגיה...)

הטור עסק באיזה טפשי וחסר תוחלת זה ללכת ללמוד חנ"מ.
מה אתם חושבים שלכולן תהיה עבודה? וזה עבודה לבת ישראל, להיות עם ילדים כל מיני ככה ככה?
והטיעון המרכזי: אתם לא מבינים שזה מה שגורם שיוולדו לנו כל המוגבלים האלו? הולכות הבנות שלנו, לומדות חנ"מ, מתפללות חזק לפרנס בית של תורה, ואז אין ברירה - המלאך של פרנסה שולח למחלקת ילודים בשערי צדק עוד כמה ילדים מוגבלים, ואז בשנה הבאה פותחים בעלי שיח עוד כיתה - ויש לשרה-חנה שלנו תקן לפרנס בית של תורה. זו הדרך שלכם להתפרנס, על חשבון הורים שיקבלו ילד בעלי שיח?

הטור השלם והמשכנע הסתיים ב2 אנטרים ואז הפאנצ' ליין:

ואז, אם באמת יפול לכם כבר האסימון ותעזבו את ההתנפלות על המסלולים של חנ"מ - אולי אז יתפנה מקום ויהיה סיכוי לבת שלי להתקבל...

אז אם האשכול הזה באמת ישכנע כאן אנשים לעבור לרופא פרטי - יש מצב שהתור הבא שלי יוקדם מפברואר תשפ"ז לינואר תשפ"ז... לא רע...

נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה