רציתי מהו אחד חלבי.
שיהיה לחג,
בבוקר
כשקמים מאוחר [לא, לא אני, שלא תחשדו...]
ולא מתחשק ממש להכין אוכל
ועוד כמה שעות כבר אוכלים בשרי
וסתם לפינוק..
אז זה מה שהכנתי--
ולפי מה שנראה, אצטרך להכין עוד משהו חלבי לבקרים כי הטעימות הפכו ליותר מטעימה. לא. לא אני. שוב, שלא תחשדו
מתכון:
בסיס המתכון הוא זה:
השינויים שעשיתי:
במקום ריצ'- שמנת מתוקה
במקום קרם לוטוס- ריבת חלב
למעלה מעל לרודלה:
גנאש שעשוי משמנת מתוקה ושוקולד קליק כזה:
החצכותשבשוקולד מוסיפות פצפוץ מהמם לגנאש.
מעל זילפתי ריבת חלב ופיזרתי קרוקרנט אגוזי לוז
שיהיה לחג,
בבוקר
כשקמים מאוחר [לא, לא אני, שלא תחשדו...]
ולא מתחשק ממש להכין אוכל
ועוד כמה שעות כבר אוכלים בשרי
וסתם לפינוק..
אז זה מה שהכנתי--
ולפי מה שנראה, אצטרך להכין עוד משהו חלבי לבקרים כי הטעימות הפכו ליותר מטעימה. לא. לא אני. שוב, שלא תחשדו
מתכון:
בסיס המתכון הוא זה:
עוגות/עוגיות - רולדת שוקולד- לוטוס....ושוב-----מנצלים שאריות!
לרולדה: 4 ביצים M מופרדות 3/4 כוס סוכר קמצוץ מלח 1/2 כוס קמח 2 כפות קקאו למריחה על הרולדה: 3 כפות קרם לוטוס לקרם: 1 ריצ' קטן 250 מ"ל 1 כוס קרם לוטוס 3 כפות פודינג וניל לציפוי: 150 גרם שוקולד מריר 1/3 כוס ריצ' מעט קרם לוטוס הכנה: מקציפים חלבונים עם קמצוץ מלח. כשמתקבל קצף קל מוסיפים סוכר...
www.prog.co.il
השינויים שעשיתי:
במקום ריצ'- שמנת מתוקה
במקום קרם לוטוס- ריבת חלב
למעלה מעל לרודלה:
גנאש שעשוי משמנת מתוקה ושוקולד קליק כזה:
החצכותשבשוקולד מוסיפות פצפוץ מהמם לגנאש.
מעל זילפתי ריבת חלב ופיזרתי קרוקרנט אגוזי לוז