אסתי אייזנברג
חווית וידאו מושלמת
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
•
תיקון טעותאני כבר שנים מכינה מתכון ממש דומה,
אבל חושבת שהכמויות בו יותר הגיוניות
הוא מגיע מראש עם ביצים,
וגם כמויות הסוכר והקקאו נשמעות יותר טוב,
לא שמה תמונה - כי במראה זה יוצא ממש כמו ששמתן פה.
בהכנה שלו,
אני לא עושה צורה של רוגעלך,
אלא אחרי הקיפולים יוצרת רולדה,
מכניסה קצת למקפיא, ( כדי שהחיתוך יצא יפה, לא חייבים)
ואז חותכת וטובלת בסירופ
יש לציין שלפעמים אני מכינה כמות גדולה,
ומשאירה כמה רולדות לא מוכנות במקפיא,
וכשבא לי אני מפשירה, וטובלת בסירופ,
פשוט חלום!!
ועוד סוד -
למי שאין כח להתחיל לרדד, לקפל, לרדד שוב וכו'
המתכון הה יוצא מעולה, גם אם עושים אותו רק עם שכבה אחת!
ממליצה גם למי שנסתה את המתכון הקודם - לנסות את המתכון הזה.
שושני שמרים טעימים ביותר!
החמרים לבצק:
1 קילו קמח
1מרגרינה
1/2 1 כוס מים פושרים
1 כוס סוכר
1 כף שמרים
1 כפית שמרים
1 כפית מלח
3 ביצים
1/2 כוס שמן
1 סוכר וניל
ההכנה:
התפיחי שעה (לא תופח הרבה)
החמרים למילוי:
כוס קקאו
2 סוכר וניל
2 כוסות סוכר
1 כוס שמן
5 כפות פודינג וניל
ההכנה:
ערבבי הכל בצלחת
החמרים לסירופ:
1/4 1 כוס סוכר
1/2 1 כפית תמצית וניל
1/4 1 כוס מים רותחים
*אני עושה מזה חצי כמות.
הכנת השושנים:
חלקי את הבצק ל-8 חלקים ,
קחי חלק אחד ורדדי, שימי מעל מהמילוי ,
קפלי לשתיים ורדדי שוב, מרחי שוב מהמילוי קפלי לשתיים, חזרי על פעולה זאת כפי הצורך,
גלגלי לרולדה,
חתכי לא דק ולא עבה
טבלי כל אחד בסירופ והניחי בתבנית
אפי בתנור עד להזהבה,
* טיפ: כדאי להקפיא את הרולדות לפני שחותכים, כי אז כשחותכים זה נחתך יותר יפה.
אפשר גם להקפיא לפני האפיה, ולאפות בהמשך גם אחרי כמה ימים.
בהצלחה!
כתוב פעם אחת כף שמרים
ומתחת כפית שמרים,
זה טעות
צריך רק כף שמרים,
עשיתי את זה היום ופתאום גיליתי את הטעות...