דרוש מידע רגישות קיצונית לבצל

אימפריה

משתמש מקצוען
עריכה והפקת סרטים
אני אמורה לשים כל יום כל החיים את הטיפות באופן קבוע?
זה טיפות טבעיות? כי כאמור אני רגישה...
את לא חייבת, אם את רוצה להקל מעליך כדאי לשים כל יום פעמיים ביום, אולי לך הרופאה תגיד משהו אחר...
 

לילי 1

משתמש מקצוען
אני גם ככה
ואין מצב שמבשלת בלי בצל

משקפת זה הדבר היחיד שעוזר

אחרי מעשה לדחוף את הראש עמוק למקפיא גם מקל

הפיתרון האמיתי הוא לגייס את הבעל פעם בכמה שבועות למשימת טיגון הרים של בצל. הבצל נשמר היטב במקפיא ונשלף בעת הצורך.
עוד דבר שעוזר לי מאוד- מתי שאפשר משתמשת בבצל מטוגן קנוי מחנות תבלינים. מקל מאוד ויש מקומות שמתאים אפילךו יותר מבצל מטוגן בבית (כשצריך משרה לכמה דקות במים רותחים)
 

שושו 123

משתמש צעיר
אני הייתי מאוד רגישה לזה
אפילו אם הייתי בסלון ומישהו היה חותך והייתי מריחה
ממש היו זולגות לי דמעות....
לאט לאט זה עבר לי ומה שהכי עזר ועוזר זה לקלף את הבצל במים
ולחשוב על דברים אחרים......-פסיכולוגי
לי זה ממש עוזר
 

פרי מקורי

משתמש רשום
ולחשוב על דברים אחרים......-פסיכולוגי
מעניין...
משקפת זה הדבר היחיד שעוזר

משקפת שחיה הכי עוזר

ואוו משקפת צלילה עוזר ברמווות!!!
זה גם מעניין מה שאתם אומרים על המשקפות
כי אני שמעתי דווקא שהדמעות נגרמות כתוצאה מהריח של הבצל שנכנס דרך האף, ובמקרה כזה משקפת לא אמורה כ"כ לעזור...
אבל אנסה בכל אופן כי בכל זאת יש הרבה שממליצים כאן על זה, אז כנראה שיש דברים בגו...
תודה לכל המגיבים!
 

DvoraVidman

משתמש סופר מקצוען
מעניין...





זה גם מעניין מה שאתם אומרים על המשקפות
כי אני שמעתי דווקא שהדמעות נגרמות כתוצאה מהריח של הבצל שנכנס דרך האף, ובמקרה כזה משקפת לא אמורה כ"כ לעזור...
אבל אנסה בכל אופן כי בכל זאת יש הרבה שממליצים כאן על זה, אז כנראה שיש דברים בגו...
תודה לכל המגיבים!
הדמעות נגרמות משמן אתרי חריף שהבצל מדיף והוא נספג דרך הריריות, גם אף וגם עיניים.
מאמינה שמה שדרך העיניים יותר משמעותי לצריבה.
 

קומבינה

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
כמו שכתבו- עדשות מגע, יעיל ביותר

יש לך עיניים בהירות?
שניים מהילדים שלי, אלו עם העיניים הכי בהירות, הם אלו שבורחים מהמטבח ברגע שאני בתחילה לחתוך בצל
 

hadas112

משתמש רשום
כתיבה ספרותית
אצלנו בערב פסח קוצצים חזרת (לחריין) עם מסכת אב"כ של מלחמת המפרץ😅 ישמצב שזה יעזור לך
 

משתמש משודרג

משתמש סופר מקצוען
רעיון ששמעתי מאחת המורות שלי בסמינר בעבר הרחוק שגם עוזר לקצוץ בצל בשיא המהירות:
מה שמציק בבצל זה כאמור הנוזל שפורץ בעת החיתוך, לכן:
לקלף את הקליפות החומות של הבצל עד שמקבלים בצל לבן,
להוריד את הבסיסים, לחצות את הבצל מבסיס עליון לבסיס תחתון ולהניח על קרש חיתוך כך שהחלק החתוך כלפי מטה,
לחתוך שתי וערב- וזהו!
מה שקורה הוא שהנוזל השורף אינו מצליח כמעט לפרוץ כי קליפת הבצל מונעת ממנו...
התקשיתי להסביר, מקווה שהובנתי...
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  3  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה