תודה על העדכוןמנהלות הקבוצה אמרו לי שבינתיים מנהלי פרוג סגרו את הקבוצה ואין אפשרות להצטרף כרגע...
מקווה שעזרתי לך
תודה על העדכוןמנהלות הקבוצה אמרו לי שבינתיים מנהלי פרוג סגרו את הקבוצה ואין אפשרות להצטרף כרגע...
מקווה שעזרתי לך
מתאר את התופעה בצורה ברורה עם כלים חזקים להתמודדות , יש מוקדי מכירה של החוברת מודפסת למי שמעוניין .זה החוברת של הרב פנים מאירות
הוא קורא לזה הפרעת אישיות גבולית אבל בפירוש מדבר על נרקיסיזם
תודה על הפרגוניםחוברת מדהימה ומושקעת מאוד!
התמצות של המושגים מפליא!
מדהים איזו כמות של חומר 'הצליחה להיכנס' בתוך שמונה עמודים.
ברשותך, אציין שתי הערות קלות:
א. הסיבה שיש חובת ניתוק מהנרקיסיסט, אינה בשביל 'לנקום' בו (למרות הזעם הכבוש שיש כלפיו על התעללות שנמשכת בדרך כלל במשך שנים), אלא פשוט בשביל לחיות! יש מקרים שזה פיקוח נפש של ממש! [בפרט לקרבן שיש לו משפחה וילדים, ויש לו מחוייבות לדאוג להם להורה ראוי, ולא להורה כזה שנפשו נתונה להכאות חוזרות ונשנות מידי פעם באופן לא צפוי].
ב. ועוד הערה פשוטה וכנראה מיותרת: כל המדובר בחוברת הוא על הטיפוס הנודע בשם 'נרקיסיסט'. אמנם פשוט וברור שכדי לקבל את התואר הנכסף הזה לא די להיות סתם 'איש קשה' וכדומה.
אגב, אם היה אפשר להוסיף בסוף החוברת 'מראי מקומות' לכל הנאמר, זה היה טוב יותר. [אלא אם כן מרוב מקורות אי אפשר לציין לכולם].
הסתכלתי שוב. אכן לא כתוב שזו המטרה. אבל משום מה לא היה מודגש שהעיקר הוא להשיג ממנו שלוה. יתכן שזו טעות שלי בהסתכלות.אם הובן שיש להתנתק בשביל נקמה אז אני צריכה לערוך את הקובץ כי זה לא הכוונה, כי המטרה היא כמובן לרווחה של הקרבן.
נכון. אבל אחרי הקטגוריות הברורות כתוב שצריך להקשיב לאינטואיציות שלנו. וזה לפעמים מסוכן ומוטה בגלל סיבות שונות. אז אולי רק המשפט הזה דורש קצת הבהרה. (במחשבה שניה, אולי היה מומלץ להקדים את הקטגוריות הנ"ל לתחילת החוברת, כדי שידעו בכלל על מי מדובר ורק אחר כך ידונו עליו).ולגבי ההערה השנייה, מצוין שם קטגוריות ברורות של DSM האמריקאי שלפי הם ניתן לדעת אם מדובר בנרקיסיסטים.
אני מעוניינת, אשמח לקבל פרטים.תודהמתאר את התופעה בצורה ברורה עם כלים חזקים להתמודדות , יש מוקדי מכירה של החוברת מודפסת למי שמעוניין .
תתקשרי למס' 050-4119818 הוא יגיד לך איפה מוכרים הכי קרוב אלייך .אני מעוניינת, אשמח לקבל פרטים.תודה
זה החוברת של הרב פנים מאירות
הוא קורא לזה הפרעת אישיות גבולית אבל בפירוש מדבר על נרקיסיזם
קו פנים מאירות, אידיש אמריקאית
0723701823 שלוחה 7 (בריאות הנפש )ואח"כ נראה לי 1 (הפרעות אישיות)
יש שם המון שלוחות על כל סוגי ההפרעות והבעיות הנפשיות...
ועוד הרבה שלוחות שוות מאד....
האזנה עריבה ומועילה
מומלץ מאודנרקיסיזם ורוחניות - האם הנרקיסיסט מסוגל לשמור תורה ומצוות? - נרקיסים
אצל הסובלים מנרקיסיזם, אין משמעות של ממש לכל נושא התורה והמצוות, כי הם הכי טובים ומושלמים, אז גם את העולם התורני הם מסדרים לפי מה שמתחשק להםnarkisim.net
אני בהלם איך אנשים ממליצים כאן לקרא חומר - בזמן שמדובר על מקראי פיקוח נפש ממש!מומלץ מאוד
המכון הזה מציל נפשות רבות!!
בשורה אדירה לציבור!!
נשמע לך הגיוני לפרסם כזה דבר?????מתאר את התופעה בצורה ברורה עם כלים חזקים להתמודדות , יש מוקדי מכירה של החוברת מודפסת למי שמעוניין .
כתוב שם שזה בהכוונת הרב דיאמנט והרב אדלשטיין.אני בהלם איך אנשים ממליצים כאן לקרא חומר - בזמן שמדובר על מקראי פיקוח נפש ממש!
מי עומד מאחורי הבלוג?
איזה הכשרה יש להם בעניין כל כך רגיש?
מאיפה אתה לוקח את זה?כתוב שם שזה בהכוונת הרב דיאמנט והרב אדלשטיין.
אני חושבת שהם עושים הצלת נפשות ממש!!
צודקת 100%.אני בהלם איך אנשים ממליצים כאן לקרא חומר - בזמן שמדובר על מקראי פיקוח נפש ממש!
מי עומד מאחורי הבלוג?
איזה הכשרה יש להם בעניין כל כך רגיש?
טובצודקת 100%.
הנה עוד נקודה מהחוברת "פנים מאירות"
תעשו טובה תפסיקו להעביר אותה.
אנשים מתקשרים ושואלים איך הם יכולים לדעת אם הם סובלים מהפרעת אישיות גבולית והאם אני מאבחן אנשים שסובלים מהפרעת אישיות גבולית, כבר אמרתי בשיעורים הקודמים שאני לא מאבחן אנשים, אבל אני כן רוצה להגיד לכל אלו שחוששים לזה, אם אתה יש לך צד שאתה סובל מההפרעה ואתה שומע בשיעור מקרה שקרה גם אצלך דע לך שאתה סובל מהפרעת אישיות גבולית, גם אם יש לך תירוץ טוב למה עשית את זה.
או NLP - קורס של 3 חודשים.יתכן שתופתעו שההכשרה שעברו זה בסך הכול קורס קצר בסיביטי או שלושת המימדים..
ואם תבררו טוב,אנשים,
שימו לב לקחת רק מישהו עם תואר.
מנסיון מר
חבל על עוגמת הנפש והכסף.
תבררו כל מכון מה בדיוק ההכשרה המקצועית שלהם.
ייתכן שתופתעו שההכשרה שעברו זה בסך הכול קורס קצר בסיביטי או שלושת המימדים..
אל תיפלו בבור !! תשמרו על נפשכם וכספכם. אנא !
יכול להיות שהצדק איתך.כתוב שם שזה בהכוונת הרב דיאמנט והרב אדלשטיין.
אני חושבת שהם עושים הצלת נפשות ממש!!
לא נראה לי שאת טועהושוב, אולי אני טועה... לא מכירה את המכון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: