דרוש מידע ראיון עבודה

דיסי

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אני לא מצליחה להבין מה הבעיה להבין מה כתבתי
העלית נושא, אנשים ענו
הגבת שלא התכוונת שיענו

מה כן? שיתנו לייק וכלשונך "בואו נקדם את זה"

אז למה שלא תשלמי על הטרחה?
את בעצמך טוענת שהזמן שווה כסף...

mirimer13

משתמש פעיל
אני אישית רציתי לפנות לחברי כנסת שיחוקקו כזה חוק
פשרה - שנראה לי תהיה הוגנת
אם מבקשים תרגיל של יותר מכמה שעות אז לשלם
אני מבוססת במשרה טובה טובה
ומתוסכלת ממקומות שביקשו תרגיל בית שארך עשרות שעות
של הקמת אתר מ0 - FULL STACK וכו
יש הרבה מקומות הוגנים שנותנים תרגיל codality וראיונות דרך זום - ככה יש התרשמות טובה
אבל יש הרבה מקומות לא הוגנים שנותנים לשוא תרגילים מפרכים (להם זה נראה פשוט , אבל הקמת תשתית מ0 לוקחת שעות) להרבה מועמדים
ןלמראיינים שכתבו כאן - תעריכו מועמד שמקדיש שעות ארוכות + נסיעות וכו ואל תזמנו לשוא, למשרה שאתם לא סגורים שבכלל צריך
שמעתי על מקום חרדי בי-ם שבחן למעלה מ100 בנות - גוניוריות ולא קיבל אפילו אחת...

mirimer13

משתמש פעיל
אני אחדד
הבעיה היא שהרבה מעסיקים - בעצם כדי לבחון מועמדות
מעבידים את המועמדת
זה כמו שמנהלת גננות שהיתה מחפשת גננת
היתה נותנת ל20 מועמדות לעבוד כל אחת שבוע בגן ללא תשלום.... - מישהו חושב שזה לגיטימי?!
ויש תרגילים שלוקחים הרבה יותר משבוע-
ויש כאלו המצריכים עזרה מקצועית
והרבה שהתנסו יודעים על מה מדובר

נערך לאחרונה ב:

סוניה

משתמש מקצוען
היתה נותנת ל20 מועמדות לעבוד כל אחת שבוע בגן ללא תשלום.... - מישהו חושב שזה לגיטימי?!
האמת,
כשזה מנוסח כך,
כשאני ביקשתי להתקבל למעון נתנו לי לעבוד שם יומיים לניסיון בתשלום,
זה נשמע הגיוני למדי

הכל לטובה תמיד

משתמש פעיל
אני אישית רציתי לפנות לחברי כנסת שיחוקקו כזה חוק
פשרה - שנראה לי תהיה הוגנת
אם מבקשים תרגיל של יותר מכמה שעות אז לשלם
אני מבוססת במשרה טובה טובה
ומתוסכלת ממקומות שביקשו תרגיל בית שארך עשרות שעות
של הקמת אתר מ0 - FULL STACK וכו
יש הרבה מקומות הוגנים שנותנים תרגיל codality וראיונות דרך זום - ככה יש התרשמות טובה
אבל יש הרבה מקומות לא הוגנים שנותנים לשוא תרגילים מפרכים (להם זה נראה פשוט , אבל הקמת תשתית מ0 לוקחת שעות) להרבה מועמדים
ןלמראיינים שכתבו כאן - תעריכו מועמד שמקדיש שעות ארוכות + נסיעות וכו ואל תזמנו לשוא, למשרה שאתם לא סגורים שבכלל צריך
שמעתי על מקום חרדי בי-ם שבחן למעלה מ100 בנות - גוניוריות ולא קיבל אפילו אחת...
לפחות יש אנשים שמבינים ולא מזלזלים

gpt

משתמש פעיל
אנחנו פשוט צריכות לשים את הגבול, כשקיבלתי תרגילי בית ארוכים סירבתי לעשות אותם.
בעבודה הנוכחית שלי וגם הקודמת דורשים תרגילי בית ארוכים כחלק מהתהליך,
אבל כשסרבתי מצאו דרך אחרת לבדוק את הידע שלי.
בתור גוניורית המצב שונה, אבל אז גם יש הרבה מה להרוויח מלעשות את התרגילים האלו.

אסתריקה הלר

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
מה אומרים :rolleyes:? לדעתי צריך לחוקק חוק שכל בעל עסק שקורא לראיון - חייב לשלם למעומד שכר מינימום
על כל הזמן שהוא השקיע , אין הגיון בזה שכדי לאייש משרה מזמנים 10 בנות ורק אחד בוחרים
אז אתם רוצים לקרוא למלא בנות אוקי רק תשלמו על זה ! אנשים מתכוננים ימים וזה תכלס אחד
הדברים שהכי מקשים בחיפוש עבודה - אז אם ישלמו יקראו רק למי שמתאים וכך יקבלו אותו מהר יותר
אז ייאלה באו נקדם את זה .

כל מי שמסכים שיסמן בלייק (y)
תודה לכם :)
לא חושבת שהמעסיקים מראיינים בנות כי כיף להם. הם פשוט מחפשים את מי שהכי תתאים להם.
(כן הגיוני לבקש מהמעסיק לשלם על מבחן, שעות ניסיון, עבודת גרפיקה שהוא מבקש שתכיני לו להתרשם וכו'.
אני עובדת בגרפיקה והרבה מעסיקים מבקשים לעשות מבחן כדי לקבל עובדת, ומשלמים על זמן העבודה.)

רוב המעסיקים שנתקלתי בהם מנהלים ראיון מכובד, מציעים קפה, ספה נוחה להמתין עליה, הם בהחלט לא מנסים לנצל פה אף אחד. אבל לבקש מהם לשלם על זה - לא יקרה. הרי הם לא מחייבים אף אחד לבוא, ולך יש אינטרס לבוא לראיון.

ונכון שיש גם מעסיקים פחות אנושיים שנותנים הרגשה שהם מראיינים בשביל הכיף, ומזלזלים במועמדים
אבל רובם לא כאלו, והאמת אולי עדיף לא להתקבל לעבודה אצל מישהו שלא יודע לכבד עובדים.

משהו

משתמש פעיל
לגבי מכרזים במשרדי ממשלה-
גם אם המכרז מכור מראש שווה לגשת.
מכירה לא מעט בנות שנגשו למכרזים מכורים, והרשימו מאד.
כשנפתח מכרז חדש פנו אליהם על סמך המבחנים והראיונות הקודמים והן התקבלו.

חיה4

משתמש מקצוען
לגבי מכרזי ממשלה,
ברמה א' הגיוני שיגיעו 20+. אני ממליצה להתחיל במקומות קטנים ולגשת החל מרמה ב'. שם יותר הגיוני.
לגבי מכרזים מכורים - זה ממש לא נכון שרובים מכורים. אני פתחתי הרבה מכרזים וכולם היו לא מכורים. הרבה הגיעו להמליץ לי על מקורבים ולא הבנתי בשביל מה. אני לא אקבל מישהי שממליצה על גיסתה. נכון? מה ההגיון? אני אקבל את מי שהכי טוב והכי מתאים לי.
וגם במכרזים שהיו מכוונים לאנשים מבפנים (לא אצלי ב"ה. לא רוצה להכנס לשאלות ההלכתיות והמוסריות בזה) אף פעם לא קראו לראיון או מבחן. מקסימום ראיון טלפוני וזהו. גם המראיינים הם בני אדם ויש להם לב.

אז למה לראיין הרבה?
אחרי עשרות ראיונות (כמו כל המשיבים פה באשכול ;)) לפעמים אני חושבת מי יותר מסכן בראיון. אני או המרואיין. זה עול לא נורמלי. כי אחרי שאני מקבלת מישהו לצוות שלי המחוייבות שלי לדאוג להצלחה שלו ולהצלחת הפרויקט היא קשה. אני לא רוצה לשלוח אף אחד הביתה (וגם לא עשיתי את זה ב"ה) ולכן העול שלי שהוא יצליח ויתרום. ולכן אני אעשה הכל (כולל תפילות ממש!!) כדי למצוא את האדם שאני אהיה שלמה איתו ובהתאמה שלו. וזה לא רק מקצועית. זה הרבה מאד האווירה האנושית המדהימה שיש לנו בצוות שיכולה להפגם בגלל אישיות של עובד.
ולמה ראיון טלפוני לא מספיק? כי בטלפון יש לכולם ניסיון בהכל. ורק כשמגיעים לראיון או מבחן אני יכולה להבין למי יש באמת ניסיון ומי רק כתב שיש לו ניסיון.
כך שמספר המרואיינים זה לא נתון חשוב במשוואה. אני יכולה לראיין 10 ולא לקבל אף אחד. לא כי לא אכפת לי מהזמן של האנשים (ואני מודה לכל מרואיין מכל הלב על כל דקה שהקדיש לתהליך) אלא זה שאלה של התאמה. ועד שלא יבוא המתאים, המספר לא משנה.

מקווה שעזרתי...

מה שבטוח

משתמש מקצוען
מנסיון כמראיינת
חיפוש עובדים זו עבודה קשה, מתישה ולוקחת הרבה מאוד זמן
החל מהסינון של הקוח
עבור בסינון טלפוני
ואחר כך ראיונות שלוקחים הרבה כוח. וגם אם המרואיינת כבר בדקות הראשונות לא נראית לך את לא יכולה להעיף אותה ככה וצריכה להמשיך יפה עוד כמה דקות...
אולי אם את לא מתאימה לתפקיד אל תשלחי אליו קורות חיים ותבזבזי לי זמן?
גם חוק מוצלח. נא לשלוח קוח רק אם אתם באמת טובים ומוכשרים.

סתם. אין מה לעשות- כמו בשידוכים, שני הצדדים צריכים לעבוד קשה כדי למצוא את ההתאמה שתהיה טובה לשניהם.
מה שכן-ממליצה לכל מחפשות העבודה להשקיע בקורות חיים שלהן, וללכת ללמוד איך מחפשים עבודה בצורה נכונה...

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה