הכל לטובה תמיד
משתמש פעיל
וזה עדין המוןנדיר מאוד,
הכי קיצוני שאני מכירה זה 20 מועמדים ל2 תקנים.
וזה עדין המוןנדיר מאוד,
זה לגיטימי, לא היית רוצה שיקבלו אותך אם לא חושבים שאת מתאימה....וזה עדין המון
לא מסכימה איתך ביכללבתור מראינת זה ממש לא נכון,
מעסיקים משקיעים זמן של עובדים בשביל לראיין (זמן שעולה להם הרבה מאוד כסף)
בד"כ מעסיק לא מזמן סתם לראיון אלא כאלו שנראה שיש סיכוי סביר שיתאימו ויתקבלו בסוף.
יש הרבה לפעמים מועמדים שהקשר בינם לבין הקוח שלהם מקרי בהחלט....
תרגילי בית זה כבר סיפור אחר באמת.
שם יש מעסיקים ששולחים לפעמים לכל מי ששלח קו"ח תרגיל, ובודקים מדגמית כמה...
נדיר, אבל קיים-נדיר מאוד,
למה שמעסיק יבזבז זמן יקר של עובד שלו סתם?לא מסכימה איתך ביכלל
אולי זה מה זה הולך אצלך וזה מה שההיגיון אומר
אבל יש מלא מעסיקים שכביכול"סתם" מזמינים(וזה ברור שישרוף זמן ובאמת חבל על הזמן של כולם)
לכן מומלץ לברר את כל מה שנחוץ גם למראיין וגם למרואיינת שיהיה סיכרון בין הדברים....
ועם יש התלבטות כל שהיא יש העידן של היום זום שזה לפחות לא מטריח את המרואיינת לבוא סתם ולהיתבאס(למרות שזום ופנים מול פנים זה פער מאוד עצום בין השתיים)
מתאים ליעילות של משרדי ממשלה...אתן צודקות לדעתי חוץ מלגבי מכרזים
יש מכרזים שמזמנים אליהם עשרות בנות למשרה אחת!!!
ולא במיט, אלא בנות טורחות ולומדות ובאות לראיון בשביל סיכוי קלוש שאפילו הוא לא תמיד קיים...
אני לא חושבת שיש הרבה מעסיקים שמזמנים סתם,לא מסכימה איתך ביכלל
אולי זה מה זה הולך אצלך וזה מה שההיגיון אומר
אבל יש מלא מעסיקים שכביכול"סתם" מזמינים(וזה ברור שישרוף זמן ובאמת חבל על הזמן של כולם)
לכן מומלץ לברר את כל מה שנחוץ גם למראיין וגם למרואיינת שיהיה סיכרון בין הדברים....
ועם יש התלבטות כל שהיא יש העידן של היום זום שזה לפחות לא מטריח את המרואיינת לבוא סתם ולהיתבאס(למרות שזום ופנים מול פנים זה פער מאוד עצום בין השתיים)
יש חוק כזה, ובכל זאת רוב המשרדים הממשלתיים עוברים עליו ברגל גסהיש עוד נקודה .. אני אנצל את האשכול.
שלא ימרחו עם תשובה שיהיה מגבלת זמן על חיוב או שלילה.
וגם שיהיו חייבים לענות שלילי היה לי פעם שפשוט לא חזרו... זה ממש מעצבן!!!
למה שלא תשלמי לנו על כל לייק?אז ייאלה באו נקדם את זה .
יש לך דרך לבדוק עם מישהי מבפנים?האם שווה לבוא לראיון בשביל משרה ממשלתית (הזמינו אותי לראיון) אם אני יודעת לפחות על עוד כמה בנות שהוזמנו גם? או שכמו שאמרתן, מכור מראש וחבל על הזמן?
(זה משרה מבוקשת)
הכי כיף זה לראות תגובות ענייניות - אני רואה שיש מגוון אנשים ויש הרבה דעות
מאחלים לך שתמיד יהיה לך כיף
בבקשה, רק לא על חשבון הזמן שלנו
ואם כן - תשלמי לנו עליו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: