ואיך חוזרים בלי דרכונים?בגלל הקורונה אין עכשיו קבלת קהל בכלל, אבל שם זה לוקח הרבה פחות זמן - נרשמים לשרות, תשלום מקוון - הם שולחים טופס למילוי ואז צריך לשלוח להם חזרה את כל המסמכים (צריך להשאיר להם כתובת בארה"ב)
ואיך חוזרים בלי דרכונים?בגלל הקורונה אין עכשיו קבלת קהל בכלל, אבל שם זה לוקח הרבה פחות זמן - נרשמים לשרות, תשלום מקוון - הם שולחים טופס למילוי ואז צריך לשלוח להם חזרה את כל המסמכים (צריך להשאיר להם כתובת בארה"ב)
חבל, כי דיברתי איתם גם והם אמרו לי שצריך דרכון עכשו כבר מידי מאוחר...לא שלחנו את הדרכון,
דיברנו איתם ואמרנו להם שאנחנו צריכים לחזור - אז הם אמרו לנו שאפשר במקום דרכון לשלוח הסטוריה רפואית של ההורים (כהוכחה לכך שאנו אזרחים) מרופא.
חבל, כי דיברתי איתם גם והם אמרו לי שצריך דרכון עכשו כבר מידי מאוחר...
בארץ לוקח חצי שנה? השאלה אם לחכות חודשיים וחצי למישהו שנוסע לשם
איזה מסמכים צריך לשלוח לילד מתחת לגיל 12?SSN תעשו בארץ כשתחזרו, לילדים עד גיל 12 זה בדואר (כרגע המשרדים שם לא מקבלים קהל). אבל אל תזניחו כי זה יכול לקחת זמן.
אם המשרדים נפתחים לקבלת קהל ואתם מתעדכנים על כך, אשמח מאד שתעדכנו גם כאן באשכולכנראה לא הייתי מספיק ברור, אין עכשיו קבלת קהל במשרדי הסושאל סקיוריטי בארה"ב (למעט ע"י זימון מראש בטלפון, ויתנו רק למה שא"א לעשות בדואר), ואם אתה לא מאמין לי אז תראו כאן: https://secure.ssa.gov/ICON/main.jsp
כרגע צריך לעשות מהארץ.
היסטוריה רפואית של ההורים או הילד? פשוט כי לפי זה חסר עדיין הוכחת הזהות של הילדלא שלחנו את הדרכון,
דיברנו איתם ואמרנו להם שאנחנו צריכים לחזור - אז הם אמרו לנו שאפשר במקום דרכון לשלוח הסטוריה רפואית של ההורים (כהוכחה לכך שאנו אזרחים) מרופא.
אפשר לשלוח ויזה שביטלו אותה בעקבות האזרחות? מתקבל?ריך לשלוח מסמכים מקוריים, איך תיכנסו לארץ בלי דרכונים?
כן.אפשר לשלוח ויזה שביטלו אותה בעקבות האזרחות? מתקבל?
תוכלי לעזור לי במסמכים ?
כן, דרכון אמריקאידרכון של ההורה האמריקאי?
לא ויזה אלא דרכוןויזה של התינוק
ואם אין לו דרכון אמריקאי ? רק דרכון ישראלי עם ויזה?לא ויזה אלא דרכון
לשלוח דרכון ישראלי של הילד.ואם אין לו דרכון אמריקאי ? רק דרכון ישראלי עם ויזה?
אפשרי לעשות בדואר בארה"ב גם מעל גיל 12 ?מהנסיון שלי-
SSN דרך ישראל לוקח חצי שנה עד שזה מוכן,
רצינו לעשות בארה"ב - (לפני שבועיים)
בגלל הקורונה אין עכשיו קבלת קהל בכלל, אבל שם זה לוקח הרבה פחות זמן - נרשמים לשרות, תשלום מקוון - הם שולחים טופס למילוי ואז צריך לשלוח להם חזרה את כל המסמכים (צריך להשאיר להם כתובת בארה"ב)
הכוונה בלדרות מאובטחת?מומלץ לשלוח בדואר רשום מאובטח לשגרירות. בהצלחה!
למה שלא? כדאי לנסות? פתוח בשישי?אני לא יודע אם יסכימו לקבל את המסמכים בחלון החיצוני
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: