יש כאלו שבוויואנס יש להם יותר תופעות לוואי מאשר אטנטמצד שני אטנט עם תופעות לוואי יותר חזקות, כך מניסיון של כל האנשים שאני מכירה ולוקחים אטנט
יש כאלו שבוויואנס יש להם יותר תופעות לוואי מאשר אטנטמצד שני אטנט עם תופעות לוואי יותר חזקות, כך מניסיון של כל האנשים שאני מכירה ולוקחים אטנט
הילדים קמים בשש אולי לפני
לזה בדיוק התכוונתי השפעות חיצוניות.ואני לא נרדם עד קרוב לשתיים
תודהלזה בדיוק התכוונתי השפעות חיצוניות.
הגוף שלך זועק שהוא צריך שינה...
כפי ששמעתי בעבר מהרופא מכיון שהתרופה היא מעוררת עלול להיווצר מצב שכביכול מתפקדים גם בשינה חסרה, אבל האמת שרוב האנרגיה והתועלת של הכדור מופנית לצורך התגברות על העייפות ומימילא ההשפעה הרצויה שלה נפגמת מאוד.
לא תמיד אני מצליח, אבל ניסיתי את זה, ואני יכול להעיד שכשאני מצליח ללכת לישון בזמן ההשפעה למחרת של הכדור הרבה יותר טובה.
לכן אולי תיקח מייד כשאתה קם ותתחיל ממילא לישון הרבה יותר שעות (הוא דורש 7 שעות).
אם אני צודק תרוויח לא רק את סדר א' אלא גם את סדר ב'.
פשוט חוסר השינה שמתגבר אחר הצהריים פוגע ביעילות והריכוז. שווה לפחות לנסות כמה ימים.
בהצלחה
טענה טובה.תודה
אז ככה
גם בימים אחרי ימים שאני לא לוקח
שאני יכול לישון אפילו 8+ שעות הסיפור של השפעה קצרה
ותופעות לוואי ארוכות נשארת
עצם זה שיש ימים שאתה לא לוקח הוא סיבה לתופעות לוואי כשכל פעם יש הסתגלות מחדש.אחרי ימים שאני לא לוקח.
סליחה לא התכוונתי לזלזל. רק לא אהבתי את הניסוח הזה של "הרס לי את החיים" בצורה שהוצגה כאילו זה אמור להיות משהו מפחיד לקחת כדוריםכיף לאנפף, אני יודע.
אבל המלצה קטנה שלי - בשביל שאנשים יאהבו אותך, אל תזלזל בסבל שלהם.
בפרט שאתה לא יודע כלום על תופעות לוואי - כך ניכר מהתגובה שלך.
תוכל ללמוד מ @בחורציק עם ADHD, שלא פסל אלא שאל "תוכל לפרט במה?".
היית מבין שזה כן קשה לנחש... תשאל את הבנדוד עד כמה.
מעניין...אגב, אני נניח משוכנע בהחלט שיש קשר בין סכרת, אלרגיות, רגישות לגלוטן [להבדיל ], שיער בהיר - להפרעת קשב וריכוז.
האי במחקרים הרשמיים 'לא נמצאו הוכחות לכך'? אז לא..
נדבר בהזדמנותדיברתי על הנושא שבוע שעבר עם 'אחד מגדולי אנשי החינוך והטיפול בדורנו', היה מעניין ואכמ"ל
בעז"ה תודה על החיזוק... ואל תתחיל עם זה שאמור להיות סד"ב עכשיו...בקיצור, זמן חורף ארוך לפניך, תנצל אותו לשטייגען האישי שלך. זה הזיכוי הרבים הכי גדול - ורק אתה יכול לעשות אותו.
מתנצל אם נשמע קצת מטיף..
את שתיהם ביחד.אז תדפיס ותתלה בישיבה.
(אל תבהל "פונצ'ר נובח לא נושך"))
אהבתי את העניין עם הפונצ'ר...
לא חשבתי שאני כזה מפחיד...אני מקוה שגם הוא יאהב את זה בכל מקרה אם הוא בחר כזה שם אז כנראה שיש לו חוש הומור
אשמח לשם של מישהו מומלץ וזמין לאבחון באיזור ירושלים
תודה
ביקור אצל רופא דרך הקופה כבר מזמן לא 20 שחד"ר משה דיקמן נויורולוג, רח' עזה 17 ירושלים.
מקבל מאוחדת (תשלום של 20 ש"ח בכל ביקור)
לא זוכר כמה שילמתי עכשיו אבל בסיון שילמתי 20 ש"ח אצלוביקור אצל רופא דרך הקופה כבר מזמן לא 20 שח
במאוחדת המחיר כרגע 30 לביקור רבעוני
שיטת טומטיס היא שיטה ייחודית לשיפור התפקוד היום יומי באמצעות גירוי צלילי, וללא שימוש בתרופות או בנטילת חומרים אחרים. השיטה כוללת אבחון וטיפול ייחודי, ויעילה למשך טווח ארוך במגוון תחומים: קשב, ריכוז, זכרון, מוטיבציה, תקשורת מילולית ורגשית, ויסות חושי, יכולות למידה, קבלת החלטות וביסוס בטחון עצמי.שלום לכולם,
אחרי שהסתכלתי בכמה אשכולות פה בפרוג, ובמקומות אחרים,
שמתי לב , שיש מאוד חסר בתחום של הפרעות קשב למבוגרים .
משום מה אצל הילדים כל התחום הרבה יותר נפוץ ומוכר, ויש הרבה יותר מענה.
התחום של הפרעת קשב למבוגרים אמנם בשנים האחרונות הרבה יותר מדובר , אבל עדיין יש הרבה מאוד חסר במידע , בניסיון, ובהכרות עם הענין( גם בציבור הכללי , אבל הרבה יותר בציבור החרדי)
לכן ראיתי לנכון לפתוח אשכול בנושא.
אשמח מכל מי שקשור לתחום במישרין או בעקיפין שירשום פה:
* תרופות חדשות שנכנסו לסל התרופות בתחום הפרעת הקשב.
*חידושים בתחום התרופות, השפעתם, תופעות לוואי שאלות בנושא וכד'.
* טיפול על ידי אימון אישי למבוגרים עם קשב-
אשמח מאוד לשמוע ממי שמכיר , התנסה ויודע.
סוגי טיפול, מטפלים מומלצים,( שימו לב רק לתחום הספציפי הזה , לא מטפלים לילדים)
ובכלל חוות דעתכם על התחום של הטיפול הלא תרופתי והטיפולי בתחום הזה.
ובעזרת השם, שיהיה האשכול הזה לסיוע ותועלת לכל הצריכים לכך!!!
על מה כבודו מגיב?שיטת טומטיס היא שיטה ייחודית לשיפור התפקוד היום יומי באמצעות גירוי צלילי, וללא שימוש בתרופות או בנטילת חומרים אחרים. השיטה כוללת אבחון וטיפול ייחודי, ויעילה למשך טווח ארוך במגוון תחומים: קשב, ריכוז, זכרון, מוטיבציה, תקשורת מילולית ורגשית, ויסות חושי, יכולות למידה, קבלת החלטות וביסוס בטחון עצמי.
מעניין...חיפשו בהתחלה עזרה לקשב וריכוז יש אפשרות גם בטבעי לא בכדורים
לא לכל הבעיות רק למי שנוצר בעיית הקשב וריכוז מבעיית שמיעה אחרי בדיקה רפואית
בדרך כלל אוזן שמאל שומעת 50% מאוזן ימין אצל הקשב וריכוז ואז חוסר סיכרון מייצר את הבעיה ובשביל זה לא צריך כדורים אפשר לעשות טיפול בייתי עם אוזניות ולעלות את רמת הקשב
ואפשר לבקש תוכן יהודי חרדי כשר לשמוע
יש תוצאות יפות ועזרה להרבה אנשים
בהצלחה ובשורות טובות
שלום, יש למישהו מושג בנוגע לנוירולוג שעובד במאוחדת (ירושלים, אולי ביתר) עם תורים הגיוניים???
פשוט ביררתי היום והציעו לי תור לעוד יותר משלושה חודשים! (כשהתקשרתי היה לי תרחיש מופרע שאולי בדיוק התפנה תור להיום- מחר כזה...) יכול להיות שמחר אחשוב אחרת- אבל כרגע עניתי למזכירה שאם ככה- אין צורך... זה רלוונטי לי עכשיו, הרי! עוד שלושה חודשים החבר'ה סביבי ירגעו כבר, לא? וברצינות- איך משיגים תור דחוףףףף???
(ולא אכפת לי אם הוא "מכונת מרשמים"...) יישר כח!
מביך... מזמן עברתי את גיל ההתבגרות...רופא ילדים-מקבל ילדים בלבד
וכו'.אה, סליחה: "הארות".
כרופא ילדים הוא מקבל רק ילדיםמביך... מזמן עברתי את גיל ההתבגרות...
יש משהו רלוונטי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: