קולמוס בודד
משתמש צעיר
הוויוואנס נכנס לסל התרופות!
וואלא!מישהו יכול להסביר מה זה אומר...
אומר ש:הוויוואנס נכנס לסל התרופות!
ברור. אני. איזה 8, בקושי 6 [וגם זה משעת הלקיחה. לא משעת תחילת ההשפעה]... ואני עם 100 מ"ג.שאלה
האם מישהו מכיר סיטואציה שויואנס מספיק רק ל8 שעות? (בקושי)
גם בסתם יום של חול,ברור. אני. איזה 8, בקושי 6 [וגם זה משעת הלקיחה. לא משעת תחילת ההשפעה]... ואני עם 100 מ"ג.
כלומר, ה'קשיבות', 'נינוחות' ועוד כל מיני דברים כאלו - אכן נשארים לאורך זמן גדול יותר משמעותית. אבל ה'ריכוז' - כנ"ל.
[אפשר להגדיר את זה שאחרי בערך 6 שעות - אני כבר לא מצליח להחזיק לבד חוט-של-קשב במחשבה. חייב להעזר בדף ועט וכדו'. עוד שעה - ואני כבר חווה את כל מה שקורה מסביב ביחד עם הגמרא].
נשמח מאוד, אם תעדכן אותנו מה עלה לדינא.אגב, אתם מסתמא תזדעקו עלי כמו... אבל ניסיתי להוסיף 5 מ"ג אטנט בערך ב-5 בצהריים, עובד נפלא... מנסה להשיג את הרופא בכדי ללבן אִתּוֹ את הסוגיה.
כן. ברור. כמעט ממש מאז שהתחלתי לקחת את הויואנס. למעשה לכן עליתי ל-100 מ"ג, אבל תכל'ס זה לא ממש עזר.גם בסתם יום של חול,
היי. היי. אני דווקא מאד זורם עם האלול. יש לי על זה אפילו מאמר... ההתלהבות המוגזמת שלי בהודעה המופרעת - זה היה נטו מהריבאונד...או רק ב-א-ל-ו-ל??? (אתה בטוח מבין...)
בל"נ. מקווה בהקדם.נשמח מאוד, אם תעדכן אותנו מה עלה לדינא.
בגמ"ח - לא. כולם יקחו...אגב, בגמ"ח תרופות בישיבה יש אטנט?
ידעתי שתבין...היי. היי. אני דווקא מאד זורם עם האלול.
משהו שפורסם פה, ופיספסתי?יש לי על זה אפילו מאמר...
הוויוואנס נכנס לסל התרופות!
גם אני התלהבתי בהתחלה.אומר ש:
מחיר אריזה יהיה כ 40 שקל
אבל צריך לעמוד בתנאים זה לא לכולם
וואו, תודה! תמחל לי אם אקבל זאת כמחמאה?...משהו שפורסם פה, ופיספסתי?
גיל 18-28 מחיר זול בלי צורך בניסיון קודם .נראה לי שהמסקנא הייתה שזה עד גיל 26 או משהו כזה.
בגדול ככל שהטיפול הוא רציף זה מותר אבל צריך לשאול רב בעדיפות לפוסק מוסמך עם נגישות לנושאלא בטוח שזה המקום, אבל בכל זאת...
אשמח למידע הלכתי ברור,
אם יש כאן מישהו שבדק זאת,
בעניין נטילת תרופות לקש"ר בשבת וחג.
שאלתי את הרה"ג ר' מרדכי גרינפלד שליט"א מבני ברקלא בטוח שזה המקום, אבל בכל זאת...
אשמח למידע הלכתי ברור,
למה בעצם?שאלתי את הרה"ג ר' מרדכי גרינפלד שליט"א מבני ברק
והשיב שמותר
לא בטוח שזה המקום, אבל בכל זאת...
אשמח למידע הלכתי ברור,
הלוואי והבעיה הייתה רק רציפעס!!!!!!!!!!!!!למה בעצם?
ההיתר לקחת תרופות הוא כי צריך רציפעס, לא?
אז איפה העניין?
בשליימא מי שהפסקה עושה לו תופעות לוואי, ניחא.
אבל מי שלא, מאי האי?...
אתה יכול להיות אתה וזהובהתחלה שאלתי את אחד מגדולי הפוסקים ואמר לי שאם זה שאני לא לוקח לא יגרום לי "להרביץ לסובבים אותי" אז לא לקחת.
אבל אח"כ הרופא אמר לי שחשוב מאוד הרציפות בשביל יעילות הטיפול אז כיום אני לוקח וב"ה "השבת עונג הרוחות" עם קצת פחות "השינה משובחת".
אבל אם כבר.
הרבה יותר מטריד - מה עם יום כיפור??????
"תשובה" בלי וויואנס - היתכן?????
(בת"ב שאלתי והרב התיר לי - על יו"כ עוד לא שאלתי).
ככל והתורה שהיא דבר ה' מורה לא לקחת זוהי העבודה המוטלת עלי באהבה ושמחה עצומה. (גם אם זה פחות זורם בקלות זו המשימה המיוחדת רק לי).אתה יכול להיות אתה וזהו
אין צורך לרדוף כל היום להיות עם כדור
אם ה' נתן לך קש"ר זה אומר שהוא מוכן לקבל אותך ככה
אם אתה מסתמך על הכדור בלבד - איפה עבודת ה' האישית שלך???
על מה הגבת?מרן הג"ע אויערבך אמר לי שאסור
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: