לא מראה על קש"ר,האם אי חשק לעשות דברים מראה על בעיית קשב וריכוז ,או שזה מגיע מהתנצלות
בקיצור...לא מראה על קש"ר,
כשיש קש"ר בד"כ יש גם פגיעה בתפקוד, אבל האי חשק הוא בד"כ תוצאה.
אי חשק קשור באופן ישיר, למצבי רוח ודכדוך.
האם היא עובדת עם קופח מכבינשמח לשמוע פרטים
אני לא בטוח שהיא עובדת בכלל עם קופות חולים אבל אני אברר לך ואחזיר תשובה מחר בלי נדרהאם היא עובדת עם קופח מכבי
משהו כזה.בקיצור...
לכל תיש יש זקן
אך לא לכל זקן יש תיש...
אני לא יודע אם זה עבר או שהתרגלתי , אבל מה שבטוח שזה כבר לא מציק , חוץ מזה שאני שותה יותר מים שאני עם הכדור...זה נורמלי שויואנס גורם לתחושת יובש נוראית בפה?
יש מה לעשות עם זה? זה אמור לעבור אחרי תקופה?
תודה מראש לעונים
(פעם ראשונה שאני לוקח ויואנס)
פוקוס זה לא רטלין!- ז'בנג עד שפג תוקפופוקוס של פוראוור אבל זה משפיע הרבה פחות מכדור אפילו כשלקחתי במינון מוגבר אבל עשה כן משהו
מה זה אומר תהליך?פוקוס זה לא רטלין!- ז'בנג עד שפג תוקפו
פוקוס זה תהליך
רוב הלקוחות שלי זה בערך חצי שנה כשיורדים במינון באמצע עד ל 0
יותר פרטים ?
050-4123036
כן בוודאי.זה נורמלי שויואנס גורם לתחושת יובש נוראית בפה?
תודה מראש לעונים
שבועיים עד חודש שלוקחים ברציפות- אין מה לדאוגזה נורמלי שויואנס גורם לתחושת יובש נוראית בפה?
תודה מראש לעונים
וואהו שכן.יש כאן מישהו שהתנסה בטיפול/אימון אישי לADHD והרגיש שזה עזר לו?
א"א לקשר הפרעת קשר שזה רק בדבר אחד.האם אי הצלחה בלימודי נהיגה זה סימן של בעיי קש"ר?
אגב רציפות, חובה לקחת גם ביום שישי ושבת? או שבשביל להתרגל חייבים רצוף ב100%?שבועיים עד חודש שלוקחים ברציפות- אין מה לדאוג
אבל אם אחרי חודש נשאר ככה- צריך לבדוק ממה זה
(בשם הרופא...)
כמו שכתבתימה זה אומר תהליך?
לוקחים לוקחים
ואז הופ, נעלמת הפרעת הקשב ולא צריך לקחת יותר?
עד כמה שידוע לי- מומלץ בתחילה בשביל הרצף כן לקחת בשישי ושבת (אבל את תהרסו לכם את הסופ"ש אם יש תופעות לוואי רציניות...)אגב רציפות, חובה לקחת גם ביום שישי ושבת? או שבשביל להתרגל חייבים רצוף ב100%?
הרופא לא השיב לי תשובה ברורה
אני לוקחת כבר שנתיים ויואנס ובאמת זה עושה יובש בפהזה נורמלי שויואנס גורם לתחושת יובש נוראית בפה?
תודה מראש לעונים
אני לא יודע אם זה עבר או שהתרגלתי , אבל מה שבטוח שזה כבר לא מציק , חוץ מזה שאני שותה יותר מים שאני עם הכדור...
מה שבטוח, פער משמעותי באיכות מכל הסוגים האחרים שניסיתי ולקחתי במשך שנים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: