גם אני ככהלמה את לוקחת שתי כדורים,
למה לא במנה אחת,
בצורה כזו אני מכסה את כל היום
גם אני ככהלמה את לוקחת שתי כדורים,
למה לא במנה אחת,
אני לוקח אחד לשתים עשרה שעות זה גם מכסה את היום,גם אני ככה
בצורה כזו אני מכסה את כל היום
כשאני אמור לקחת ויוואנס 50 מ"גראיתי מלא מעט שלוקחים שעוזר להם לקחת פעמיים ביום מאשר פעם אחת ( אפילו אותו מינון )
כשזה ל12 שעות יש את הפיק הראשוני ואז ביתר הזמן זה קצת חלש כי זה השפעה לשעות ארוכות .
כשלוקחים לשעות קצרות יותר, יש יותר בוסט חזק שיותר משפיע
לי זה גם יכול לעזור לזמנים שאני רוצה להרדם אחרי כמה שעות ולא להיות ער שתים עשרה שעות,
ועם הויוואנס אני לא נרדם רק כשאני עיף מאד מאד, וגם אז רק לכמה שעות בודדות,
לי זה גם יכול לעזור לזמנים שאני רוצה להרדם אחרי כמה שעות ולא להיות ער שתים עשרה שעות,
ועם הויוואנס אני לא נרדם רק כשאני עיף מאד מאד, וגם אז רק לכמה שעות בודדות,
עשה אותי זומבילמה עברת מהקונצרטה,
באמת????? אז מה הפיתרון לטווח ארוך?א. מסכימה לחלוטין שפסיכיאטר הוא גורם הרבה יותר מקצועי ונכון לאבחון מדוייק של הפרעת קשב
ב. מוקסו הוא הרבה יותר טוב ממבחן טובה, אבל גם אותו בסופו של דבר צריך לקחת בעירבון מוגבל , גם הוא לא הוכח כמשהו שמסתמכים עליו יותר מדי
ג. לגבי המחקר שציינתם על טיפול תרופתי מול קוגניטיבי- אשמח לדעת מהו המקור של המחקר הנ"ל.
באופן כללי קשה למצוא משהו שנותן מענה כמו שהתרופה נותנת, שוב צריך לסייג ולומר שרק תרופה לבד היא וודאי לא פיתרון, בטח ובטח לא לאורך זמן ..
ככל הנראה מה שצוין שם זה היעילות של שילוב בין טיפול קוגנטיבי לטיפול תרופתי.
שזה באמת פיתרון למי שרוצה לעזור לעצמו באופן מקסימלי !
לא חושבת שיש מישהו שלוקח תרופה תקופה ממושכת וחושב שזה פיתרון חד משמעי.
בעלי הניסיון יודעים שבאיזהןא שלב, מתרגלים לתרופה, וזה לא קסם
ממש ממש לא ...
מה זה קשיי ויסות?כן.
מבוגרים עם קשיי ויסות - שזאת הדוגמא שהכי עולה לי בראש,
נראים עם קשב וריכוז.
ולכן פחות חשובה האבחנה כמו לראות את התמונה התפקודית ולהגיע לטיפול ולשיפור המיומנויות החסרות.
אצל נשים לרוב הקושי מופנם ויכול להגיע לדיכאון ולחרדה,
אצל גברים לרוב הקושי מוחצן ונראה אימפולסיביות והתפרצויות.
לא תמיד. לא כולם.
אבל חשוב לדעת.
אימון אישי יחד עם עזרה תרופתיתבאמת????? אז מה הפיתרון לטווח ארוך?
אפשר גם לפצל את האטנט\ ויואנס ולקחת במרחק חצי שעה כדי שלא יהיה בום לגוף כשזה מסיים להשפיעזה לא ממש נכון שאין פתרון. אפשר לקחת משהו כמו ריטלין 10 מ"ג לאזן את הנפילה
נראלי שרופא משפחה עם התמחות בקש"ר יכול לתת תרופה גם בלי אבחון מנוירולוגרופא משפחה לא יכול לתת ריטלין לפני שיש אבחנה מנוירולוג.
ב ד י ו ק!!!כשאני אמור לקחת ויוואנס 50 מ"ג
ואני יחלק ואקח פעמיים שלושים בא נגיד ההשפעה של שלושים היא השפעה פחותה יותר באיכות מי זו של 50 ?
יש לי מקבץ עצות ענק איך לבלוע כדורים (בהזדמנות תזכירי לי)כךל הכבוד לכם !!!
לי יש בעיה אחרת שמונעת ממני לקחת את כל הטוב הזה!!
אני פשוט לא מצליחה
הכי טכני !! לא מצליחה לבלוע כדורים
את הכל ניסיתי הכל !!!
מעדשים ועד מיק אנד אייק
עבור דרך לחמים , יוגורטים ,הסח הדעת
הכל !
ואין תחליפים לאנשים בכזה קונפליקטט
יש לי התעמלות יומית גכל יום מנסים לבלוע ...
ולא הולך
מתי ההזדמנות?יש לי מקבץ עצות ענק איך לבלוע כדורים (בהזדמנות תזכירי לי)
למשל כששמים על קצה הלשון ושותים מבקבוק, אין ברירה אלא לבלוע
אבל למה בעצם את לא יכולה לקחת ויואנס (שאפשר לפתוח אותו) אטנט (שעקרונית מותר לרסק אותו) ריטלין LA (שאפשר לפתוח ויש בפנים כדורים קטנטנטנים)
לא שווה לך להתקע רק בגלל כזה דבר...
ההזדמנות תגיע כשאני אהיה 'עם'... ויהיה לי כח לחפור בראש המבולגן שלימתי ההזדמנות?
נכון לא שווה בכלל להתקע ,אנשים סביב אומרים את לא דואגת לעצמך\את לא חושבת על העתיד..
והם לא לעולם יבינו את הצביטה בלב לראות אנשים מתקדמים \פחות סובלים כי הם מצליחים לבלוע ...
ואני אנא אני באה..
ניסיתי כמובן את כל מה שאמרת מבחינת פרוק ..תקופות שכן עשיתי ככה אבל די זה חופר כל פעם לדאוג לרסק,שיהיה עם מה לערבב,יאלה בא לבלוע ולסגור פינה ,
כרגע ברוך ה זה רק בשביל הויאואנס ודומיו ובשביל המגנזיום שאני עכשיו צריכה ,,..
אבל העתיד צופן עוד הרבה פעמים שנצטרך ליישם טכניקות בליעה ..
כל החיים קומבינות??
איזה פרטים?רופא משפחה לא יכול לתת ריטלין לפני שיש אבחנה מנוירולוג.
אני עברתי אבחון בדרום בכללית והייתי מאוד מרוצה.
תשלחי פרטים ואכוון אותך
אפשר קישור לקטע? תודה!כמה כעס אפשר לצבור מהסביבה כשהם לא מודעים או לא מוכנים להיות מודעים...
העלתי בתקופת החגים קטע מסיפור בהמשכים
על בחור שסובל מקש"ר וכמה ספג בתפילות הארוכות ובחגים שהתישו אותו
אנשים, תבינו שיש אנשים שלא קיבלו את המתנה שלכם מובנת מאליה,
אם לא לעזור, לפחות לא להזיק
מזדהה כ"כ.אפשר קישור לקטע? תודה!
אני עם הפרעת קשב וריכוז, תמיד התפדחתי באיבוד חפצים שלי, שקשה לי להתפלל, להקשיב, ללמוד למבחנים, לא עשיתי שיעורי בית, שאני מפוזרת, שאני בחיים לא מצליחה להגיש מטלות בזמן, מאחרת כל שני וחמישי, הסתרתי והסתדרתי ככול יכולתי, כל הילדות והחיים במאמץ לכבות שרפות.. לרוץ אחרי הרכבת.. להיות נורמלית.. לא לעורר סימני שאלה מידי... לא לפדח את עצמי.. זה הזוי כמה אנרגיות זה דורש, אפילו לתלות כביסה זה משעמםםםם וקשהההה, נס ב"ה שיש לי ראש מאוד חזק, כשרונות ויכולות חברתיות ותקשורתיות והצלחתי לכפות על זה כל השנים מול החברה המורות וכו, כמובן בבית פחות.....
נמאס לי והתחלתי ממש עכשיו בתור מבוגרת טיפול תרופתי, ויואנס.
את מזכירה לי את עצמי בקטע לא טוב... חחחאפשר קישור לקטע? תודה!
אני עם הפרעת קשב וריכוז, תמיד התפדחתי באיבוד חפצים שלי, שקשה לי להתפלל, להקשיב, ללמוד למבחנים, לא עשיתי שיעורי בית, שאני מפוזרת, שאני בחיים לא מצליחה להגיש מטלות בזמן, מאחרת כל שני וחמישי, הסתרתי והסתדרתי ככול יכולתי, כל הילדות והחיים במאמץ לכבות שרפות.. לרוץ אחרי הרכבת.. להיות נורמלית.. לא לעורר סימני שאלה מידי... לא לפדח את עצמי.. זה הזוי כמה אנרגיות זה דורש, אפילו לתלות כביסה זה משעמםםםם וקשהההה, נס ב"ה שיש לי ראש מאוד חזק, כשרונות ויכולות חברתיות ותקשורתיות והצלחתי לכפות על זה כל השנים מול החברה המורות וכו, כמובן בבית פחות.....
נמאס לי והתחלתי ממש עכשיו בתור מבוגרת טיפול תרופתי, ויואנס.
בכיף לאחרונה ממש בשביל הטיפול התרופתי.את מזכירה לי את עצמי בקטע לא טוב... חחח
וסתם בשביל החפירה
מתי התאבחנת? ז"א כשהתחלת עם הויואנס או כבר לפני שנים ארוכות??
ממש ככה!מזדהה כ"כ.
יודעים מה זה לחיות בתחנת כיבוי אש?
ככה זה מרגיש.
כל היום נמצאים במצב של כיבוי שריפות,
ולכן לא מצליחים להתקדם בחיים.
כמה תסכול אפשר לצבור
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: