מידע שימושי קרעפלעך

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
תודה לך על המשוב החם!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נכתב ע"י tzivi;2266677:
רק שאלה קטנה
למה הבצק עם מרגרינה??

אני עושה של קרייזמן
ביצה, מים, מלח, קמח

גם אני מכינה את הבצק של קריזמן. כבר שנים.
יוצא מעולה.
 

stst

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
תודה על המתכון
יצא מעולה, אין מילים!!!
 

EME

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
תודה על המתכון הטעים,
ניסיתי ויצא ממש מוצלח.
מאד אהבו את זה אצלי.
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
שמחה בשבילכן!
ותודה על המשוב!
גמר טוב
והכנות נעימות לחג!
 

לו יצוייר

משתמש סופר מקצוען
תודה חדוי על המתכון!
אני כבר מכינה קרעפלעך הרבה שנים, והבצק יצא לי תמיד דחוס כזה וכבד.
ועכשיו הקרעפלעך יצאו רכים רכים. כולם בקשו עוד, ו-נגמר!
 

בתישראל

משתמש פעיל
גם אצלינו מאוד אהבו.
זו פעם ראשונה שאני מכינה והרגשתי מאוד בלבוסטע :)
תודה רבה!

(לפעם הבאה נראה לי שלנו לא מספיק קורט מלח, אלא ממש כפית)
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י בתישראל;2267983:
גם אצלינו מאוד אהבו.
זו פעם ראשונה שאני מכינה והרגשתי מאוד בלבוסטע :)
תודה רבה!

(לפעם הבאה נראה לי שלנו לא מספיק קורט מלח, אלא ממש כפית)

תלוי במידת המליחות של המילוי!
 

בתשבע7

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
תודה רבה על המתכון וההסבר המדויק!
יצא בצק נפלא!
אי"ה אשים במרק של סוכות.
 

stst

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
@חדוי כנרת סליחה על ההקפצה..
זה אקטואלי עכשיו ;)
האם חייבים לקפל את הקיפול האחרון או שאפשר רק חצאי עיגולים?
זה משפיע על הטעם?
תודה
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
@חדוי כנרת סליחה על ההקפצה..
זה אקטואלי עכשיו ;)
האם חייבים לקפל את הקיפול האחרון או שאפשר רק חצאי עיגולים?
זה משפיע על הטעם?
תודה
לא ממש אין צורך!
והאמת הקיפול האמיתי צריך להיות כמו אוזן המן 3 קצוות.
זה אולי יותר כי יש ענין מסוים אבל לא מבחינת טעם בכלל!.

ואבא שלי היה מספר סיפור בקשר לזה [לא שייך ליום כיפור]

אבל כיום אני מקפלת כמו שראיתי אצל סבתי ואמי ע"ה-בכנות, הולך לי יותר מהר
בכמויות גדולות בע"ה זה יותר משמעותי.

בהצלחה
וגמח"ט
 

דבורי-ריקי

משתמש פעיל
רשמו פה שיש מתכון של קרייזמן
מישהי יכולה לכתוב אותו? אני מעדיפה בלי מרגרינה
תודה רבה
 

פיר

משתמש סופר מקצוען
מה
הבצק של קרייזמן הוא הבצק המקורי לקרעפלאך!
דמוי בצק אטריות, רק שיותר קל לרדד אותו!
לעומת בצק אטריות שצריך למתוח אותו ע''ג מפה....

[בצעירותי רציתי לחקות את סבתי ע''ה ואת כל הבאלעבוסטיות שסביבי,
אז גם הייתי מכינה לבד אטריות כמו פעם...
והטעם?
טעם של פעם.....
טעם גן עדן!]

אבל עם הזמן השתדרגנו,
מצאתי בצק נעים לרידוד דק,
טעים ומוצלח
פחות מאמץ,
מה טוב!
זה הבצק של קרייזמן?
 

דפה

משתמש מקצוען
מנסיון, ניסיתי את של קרייזמן ואת של חדוי.
הקרעפלאך של חדוי- הם הכי טובים שניתקלתי.
אליפות של מתכון.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  56  פעמים

לוח מודעות

למעלה