אצל ברוקר אמריקאי אתה לא אמור לפגוש מוצרים שחשופים לשקל.בתור אזרח כפול אני מעוניין לכנס לזה, אבל אני חושש מאוד מהחזקת השקל. יש עצה?
מה האופציות של אזרח כפול שצריך להיות מוגן נגד התחזקות השקל?אצל ברוקר אמריקאי אתה לא אמור לפגוש מוצרים שחשופים לשקל.
מה העצה? ברוקר ישראלי הרי לא מעוניין בי כדי לא להסתבך עם ה IRS. איך אני יכול להשקיע בקרנות סל באופן מוגן מהתחזקות השקל?אצל ברוקר אמריקאי אתה לא אמור לפגוש מוצרים שחשופים לשקל.
מיטב יקבלו אותך בזרועות פתוחות.מה העצה? ברוקר ישראלי הרי לא מעוניין בי כדי לא להסתבך עם ה IRS. איך אני יכול להשקיע בקרנות סל באופן מוגן מהתחזקות השקל?
מלבד גידור נגד התחזקות השקל, יש עוד מעלה במיטב מול ברוקר אמריקאי?מיטב יקבלו אותך בזרועות פתוחות.
לא יודע ממה אתה חושש
תקרא את זה
למה לא גידרתי, אני לא מגדר ולא אגדר
כשאני נפגש עם משקיעים לא פעם עולה השאלה "באיזה מטבע משקיעה השותפות?". לעיתים, השאלה העוקבת היא: "האם אתם מגדרים?" – או במילים אחרות האם אנו קונים חוזי פורוורד על המטבעות כ…assafnathan.com
אין מעלה של גידור.מלבד גידור נגד התחזקות השקל, יש עוד מעלה במיטב מול ברוקר אמריקאי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: