בארמונות חן מדובר על הנחה של כמה אלפי שקלים בודדים, סביבות 3,000 ש"ח. שזה חצי ממחיר האולם במידה והחתן
או הכלה יתומים. כל שאר ההוצאות כרגיל.
והלינק שצירפת מראה על עמותה שלא הגישה דוחות כבר 12 שנה...
בארמונות חן מדובר על הנחה של כמה אלפי שקלים בודדים, סביבות 3,000 ש"ח. שזה חצי ממחיר האולם במידה והחתן
האם דעתו של הרב שפרן שגם לתרום ביטוח חיים זה צדקה גמורה?ובעיקר - הרב שפרן פסק במפורש שזה צדקה גמורה.
זה בסדר גמור. (לא ביקשתי שיאמינו לי בשום דבר. כתבתי נקודות ענייניות שאי אפשר להכחיש).אבל בעברית פשוטה - אין לזה שום משמעות לזה שנפתח פה ניק אנונימי ומקשקש אין ספור הודעות מוזרות
אין לנו מושג מי אתה ומה אתה.
מצטרף לכל מילה.............זה בסדר גמור. (לא ביקשתי שיאמינו לי בשום דבר. כתבתי נקודות ענייניות שאי אפשר להכחיש).
רק רוצה לומר, עצת זהב על חשבוני. התעקשות שלא לענות תשובות ענייניות ובמקומם להשמיץ בצורה זולה - זה ההפך מלשכנע אנשים.
הדיון הזה יותר מחסר טעם.בארמונות חן מדובר על הנחה של כמה אלפי שקלים בודדים, סביבות 3,000 ש"ח. שזה חצי ממחיר האולם במידה והחתן
או הכלה יתומים. כל שאר ההוצאות כרגיל.
והלינק שצירפת מראה על עמותה שלא הגישה דוחות כבר 12 שנה...
למה שביטוח חיים לא יהיה צדקה? כל בן אדם שמפרנס את הילדים הפרטיים שלו מעל מגיל 6 זה צדקה. זו ההלכה הפשוטה. אז כל שכן שלדאוג להם לאחר מאה ועשרים אם הם יהיו ח"ו יתומים.נמאס לי..
השאלות שלכם חלקם לא ענייניות (כמו השאלה האחרונה אם ביטוח חיים נחשב צדקה. תענו על זה בעצמכם כולל ההבדל בין זה ל'למחייתם' גם לדעתכם!)
השמצה היא מלשון לכלוך. לא לכלכתי. הבאתי את העמדה שלי על הצורה הנכונה שצריך לעשות את המיזם הזה. וביקשתי תשובות למה לא עושים זאת בצורה כזאת.כן, בהחלט אני חושב לגמרי שהתשובות ענייניות, וההשמצות דווקא הינם של הצד שלכם. סורי.
כמדומני שכתבתי שאני מבין את הטענה שהביטוח המלא יגרום לאנשים להצטרף. כתבתי שזו טענה, כלומר שאם זה הרציונל אני מבין מאיפה זה מגיע.חלקם נענו במפורט (ועל אחת המרכזיות הסכמתם שזה נכון, ואח"כ שוב ושוב העלתם את השאלה הזאת)
א. זו גם השמצה פרועה ומרושעת, נא לבדוק באשכול הסמוך עדויות רבות של ניקים לא אנונימיים.בעיקר ערבים לא כל הגבאי צדקה
וואו!! זה ממש עונה על הרבה שאלות גם בהגדרה של צדקה...ובשביל אותו מיעטו שאינו נזקק וכן לוקח לא כלכלי להחזיק מערך בירוקרטי של טפסים בירורים וכו' זה פשוט עולה יותר
למה הפוך על הפוך, זה ישר לגמרי.משהו פה מעניין מאוד....
אני הצטרפתי אתמול למיזם בעקבות הדיון כאן,
היום אני מקבל טלפון שהצטרפו מס' אנשים דרך אותו לינק שאני הצטרפתי והוא טרם פורסם לציבור, כן שהמתקשר ניסה להבין איך הגעתי ללינק.
@אפרסמון2 עוסק בפרסום המיזם הפוך על הפוך?
זה פחות נשמע לי רציני. הסכומים שנותנים כאן הם סדר גודל של מליון ש"ח למשפחה. כמה כבר יכול לעלות לעצב טופס של רשימת מקורות הכנסה ולהושיב מישהו שנניח יפגש עם נציג המשפחה לפגישה של שעתיים? תעשו טובה.לגופו של עניין הנציג אתו שוחחתי אמר כי לדעת רבני הקרן מי שלוקח מן הצדקה לרוב נזקק לה ומי שלא לא ייקח,
ובשביל אותו מיעטו שאינו נזקק וכן לוקח לא כלכלי להחזיק מערך בירוקרטי של טפסים בירורים וכו' זה פשוט עולה יותר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: