מה היה בשבוע אחרוןנכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1609714:בשם האמרי אמת (כמדומני) - מי שנותן אחוזי ריבית גבוהים, אן בזה איסור ריבית
מסיבה פשוטה - לא תראו לא את הריבית וגם לא את הקרן.
די, באמת, לא מספיק אנשים נפלו בשבוע האחרון כדי שכולנו נלמד את הלקח?!
חני
מה זה "נשמעים אמינים"? אתה מכיר מישהו שלא נשמע אמין?נכתב ע"י אנונימי;1609706:הם נשמעים מאוד אמינים.
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1609714:בשם האמרי אמת (כמדומני) - מי שנותן אחוזי ריבית גבוהים, אן בזה איסור ריבית
מסיבה פשוטה - לא תראו לא את הריבית וגם לא את הקרן.
די, באמת, לא מספיק אנשים נפלו בשבוע האחרון כדי שכולנו נלמד את הלקח?!
חני
נכתב ע"י אנונימי;1609772:לא בקשתי שיספרו לי כמה שהשקעות זה דבר מסוכן, בקשתי לדעת אם יש מישהו שמכיר את החברה הזאת ספציפית ומה הסיכונים שם,
אז חבר'ה בבקשה בלי להתלהם תתחילו לדבר לעניין.
נכתב ע"י רמה פלוס;1609747:מה זה "נשמעים אמינים"? אתה מכיר מישהו שלא נשמע אמין?
יש להם עו"ד-ערבויות בנקאיות- וכו'?
נכתב ע"י אנונימי;1609786:הרעיון של הקרן הזאת זה לחבר בין משקיעים פרטיים ליזמים עיקר ההשקעות שלהם לפי מה שהבנתי זה בנדל"ן, נשיא ומייסד הקרן הוא אבי כץ בעליה של קופיקס הוא אדם די נחשב כך שזה לא סתם השקעה אצל איזה צעיר בן 25 שלא מבין, הרעיון הוא בעצם לא להשאיר את ההשקעות רק למשקיעים הגדולים אלא לגרום שגם המשקיע הקטן יוכל להשקיע באותם מיזמים וזאת ע"י שמחברים בין כמה משקיעים ביחד ליזם מסויים.
נכתב ע"י wald;1609805:הרבה השקעות עובדות ככה, לא?
נכתב ע"י אנונימי;1609828:זהו שלא בדיוק בד"כ אלה שנופלים זה הפרמידות וכאן לא נראה לי שזה כך, ובמקרה שהיה שבוע שעבר ממה שידוע לי זה היה חברה לנכיון צ'קים וכנראה גם הלוואות בריבית גבוהה כך שזה לא נראה לי כ"כ דומה.
נכתב ע"י מיליארד;1609872:בררתי עליהם בעבר,
יעצו לי למצוא מישהו שהשקיע וקיבל מהם את הכסף חזרה עם הרווחים ולשאול אותו.
אולי תשאלי אותם אם יש להם אנשים כאלה שאפשר לדבר איתם
זה לא פתרון נכון. זה לא אומר שום דבר.פורסם במקור על ידי מיליארד צפה בהודעה
בררתי עליהם בעבר,
יעצו לי למצוא מישהו שהשקיע וקיבל מהם את הכסף חזרה עם הרווחים ולשאול אותו.
אולי תשאלי אותם אם יש להם אנשים כאלה שאפשר לדבר איתם
בדיוק בשביל זה שאלתי בפורום.
גם לי ידוע שאבי כץ הוא אדם ירא שמים וגם יודע לעשות עסקים לא רע בכלל, הוא זה שהקים את רשת "כפר השעשועים" ו"הכל בדולר" ולפני מספר שנים הוא טלטל את הקיוסקים כשהקים את רשת קופיקס המצליחה.נכתב ע"י ymshiff;1609999:כפי שידוע לי אבי כץ הוא אדם אמין ומקצועי
עם נסיון של שנים בתחום
נכתב ע"י געפילטע פיש;1610346:נ.ב. נאיבי זה לא רק מי ששם כספו על קרן הצבי ומשקיע אצל כל מיני נוכלים, אלא זה גם כל מי שלא משקיע כי "כולם נוכלים ולכן צריך לברוח מכל ההשקעות"
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: