סטארטאפים קרן הגשמה (השקעות)

אנונימי

משתמש צעיר
D I G I T A L
נכתב ע"י רמה פלוס;1610731:
סתם שאלה: כמה אחוזים הם נותנים? ומהו סכום ההשקעה המינימלי?

מתחיל באיזור ה18 אחוז לשנה ויש השקעות גם עם 25 אחוז ויותר תלוי באיזה השקעה מדובר כנס לאתר שלהם יש שם את הפרטים, מינימום להשקעה בד"כ 100000 ש"ח

אנונימי

משתמש צעיר
D I G I T A L
זה נשמע די רציני אם יש מישהו שהתנסה איתם או מכיר מישהו שהשקיע שם ויש לו יןתר פרטים נשמח אם יעלה את זה לפורום.

רמה פלוס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י אנונימי;1610735:
מתחיל באיזור ה18 אחוז לשנה ויש השקעות גם עם 25 אחוז ויותר תלוי באיזה השקעה מדובר כנס לאתר שלהם יש שם את הפרטים, מינימום להשקעה בד"כ 100000 ש"ח
אולי יגידו כאן נאיבי, אבל 18-25 אחוזי תשואה זה יותר מידי בשביל להיות אמין.

בהצלחה.

גרפיקנער

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
תלוי, תלוי ותלוי.
יכול להיות השקעות עם תשואות כאלה. וגם עם הפסדים כאלה.

קרא קצת עיתונים כלכליים, לא פעם ולא פעמיים קוראים על חברה שהשביחה נכס ומכרה אותו כעבור כמה שנים, בתשואות מאוד מאוד יפות. כנ"ל חברות הזנק (סטרטאפ) שקרנות הון-סיכון השקיעו בהם, והרוויחו י-פ-ה מ-א-ו-ד.
או הפסידו את כל הכסף.

בקיצור, לבדוק הכל לעומק, ורק על ידי בעלי מקצוע שמבינים בזה.

avi media

משתמש מקצוען
בס"ד
מריח לי לא טוב...
אני לא הייתי משקיע אצלם יותר מ1000 ₪...
וברצינות תשקיע בעצמך בנדל"ן בארץ הכי בטוח.. והכי שווה..
הערך של הנכס שעולה לבד מהשכירות שווה המון!

נ.ב הכרתי מקרוב חברים קרובים שנפלו אחד מהם נפל בלמעלה מחצי מליון ₪ אצל אדם שהייה נחשב למצליח וישר מאד במשך שנים,
וכ"כ הזכרת לי את הסיטואציה שהוא עמד בה כשהשקיע ובירר עוד לפני הנפילה...
אח"כ הוא אמר איזה טיפש הייתי... ולא הבין אך העז לקחת סיכון של אחוז אחד!
בכל מקרה בהצלחה ובזהירות..... זהירות מונעת אסון.

צילומנציה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י רמה פלוס;1610731:
סתם שאלה: כמה אחוזים הם נותנים? ומהו סכום ההשקעה המינימלי?

הם לא מבטיחים לך אחוזים ברורים אבל מהתבוננות על השקעות קודמות יש תשואות יפות
הכח שלהם יותר בזה שהם מתמחים ומבררים ובוריים עיסקאות יותר שוות

שש

תג, רב-טקסט
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
נכתב ע"י געפילטע פיש;1610346:
גם לי ידוע שאבי כץ הוא אדם ירא שמים

מענין מה ההגדרה שלך לאדם ירא שמים?

גם אצל אבי כץ יש כאלה שנפלו בכל מיני זכיונות שהוא מכר בכפר השעשועים וכדו' לא שזה אומר משהו על האיש, רק ששום דבר לא מובטח גם אם הוא הצליח בכמה עסקאות בחיים.

לכן גם אם הם מראים כאלה שהצליחו זה עדיין לא ערובה שאצלך זה יעבוד כמו שאפשר להרויח 25% אפשר גם להפסיד 25%

כל הנאמר לעיל לא בא לומר לא לעשות, אלא שלכל דבר שנכנסים, צריך להכנס בצורה מושכלת לדעת את הסיכויים מול הסיכונים. ולקחת בחשבון שגם אפשר להפסיד, ועד כמה זה יסבך אותך אם תפסיד.

אבי 24

משתמש רשום
נכתב ע"י געפילטע פיש;1610346:
נ.ב. נאיבי זה לא רק מי ששם כספו על קרן הצבי ומשקיע אצל כל מיני נוכלים, אלא זה גם כל מי שלא משקיע כי "כולם נוכלים ולכן צריך לברוח מכל ההשקעות"

מזכיר לי את מה שאומרים בשם הגרש"ז אוירבך זצ"ל, שכשסיפרו לו על ההרצאות של הרב ויא בנוגע לתולעים, הוא שאל האם הוא מלמד איך לאכול פירות מבלי להיכשל, או שהוא מלמד שאסור לאכול...

בעיני יש ללמוד ממקרים שבהם אנשים הפסידו, ולהשקיע באופן הבטוח. וגם אחרי זה לזכור שבהשקעה- כל השקעה- יש סיכון כלשהוא. צריך רק למזער אותו ככל הניתן.

החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  101  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה