קצפת צמחית או מרגרינה

ביילי

משתמש פעיל
שאלה לשפיות דכאן,
יש לי מתכון של קרם עם מרגרינה, האם אפשר להמיר בקצפת צמחית,
מרגיש לי טעם יותר מעודן,
האם זה אותו דבר? ומה יחס הכמויות?
 

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
זה לא אותו דבר (חוץ מהעובדה ששניהם מכילים שומן מוקשה), ולא הייתי מנסה להמיר.
מרגרינה מתקשה בקרור, ונותנת יציבות לקרם.
בהרבה קרמים לא טועמים את המרגרינה.
אם דחוף לך, ממליצה לחפש מתכון שמלכתחילה מבוסס על קצפת.
בהצלחה
 
נערך לאחרונה ב:

yeoodit

משתמש צעיר
בבצק אני יכולה להמיר לשמן - 1 מרגרינה - 3/4 כוס שמן
חשוב מאד שבמתכון שיהיה גם קצת מרגרינה
לדו: אני מכינה עוגת סנדביץ ויש לי 1 וחצי מרגרינה בבצק
חצי מרגרינה מכניסה +3/4 כוס שמן
במילוי לא מומלץ להמיר.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יְהוָה שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  11  פעמים

לוח מודעות

למעלה