חתם סופר זה בגדול הכשר פיקטיבימי יכול להסביר לי למה רובין יותר טוב מחת'''ס, אני שואל ברצינות ?
מאיפה יודעים מה חת''ס עושים ומה רובין עושה ?
טוב, זה לא מידע, זה השערהמכיר את הרב רובין
עושה לי רושם שאפשר לסמוך עליו לכתחילה
מה משמעות המילה פיקטיבי בכשרות?חתם סופר זה בגדול הכשר פיקטיבי
לא אמרת מה אמר, טוב או לא ?אנחנו מכירים את שתיהם. שתיהם צדיקים, שתיהם יראי השם, שתיהם מתכוונים לשם שמים.
ועדיין, על הכשרות של הרב רובין אמר הרב לנדא זצ"ל מה שאמר. ולאמירה שלו יש בעיני משקל של ממש.
זה אומר הרבה. אני לא יכול להעיד אישית, אבל כששאלתי זה ההגדרה שנתנו לימה משמעות המילה פיקטיבי בכשרות?
בחדשות היה אודות פתח תקוה, זו מערכת כשרות אחרת.חתם סופר זה בגדול הכשר פיקטיבי
הם עלו בחדשות לאחרונה ממש בהקשר זה.
צודק. טעות שלי.בחדשות היה אודות פתח תקוה, זו מערכת כשרות אחרת.
אין לי עניין להיכנס לנושא, רק לציין שהדברים מורכבים ולא תמיד ההילה הכשרותית יש בה ממש.לא אמרת מה אמר, טוב או לא ?
פיקטיבי כהגדרה = מְדֻמֶּה, בָּדוּי, שֶׁהוּא לְמַרְאִית עַיִן בִּלְבַדזה אומר הרבה. אני לא יכול להעיד אישית, אבל כששאלתי זה ההגדרה שנתנו לי
למשל, שהם לא משגיחים בעצמם ומסתמכים על הצהרות וכדו'
יש לנו קרובי משפחה שמשגיחים בשלושת מערכות הכשרות, הן ברובין, הן בבני ברק והן בפתח תקוה, ולכך נימנע מלהביע דעה, למרות שיש הרבה מה לומר.זה אומר הרבה. אני לא יכול להעיד אישית, אבל כששאלתי זה ההגדרה שנתנו לי
למשל, שהם לא משגיחים בעצמם ומסתמכים על הצהרות וכדו'
?!טוב, זה לא מידע, זה השערה
בשרי ישראל זה כבר רובין.הי, למישהו יש מידע עדכני נכון להיום?
אשמח לדעת על כל אחד מהסניפים בירושלים
זה סיפור כל כמה שנים טובות אני לא מכיר את האישואתה מכיר וסומך על האיש שעשה את הטבלה הזאת?
אין לנו. ולכן אנחנו סומכים ידינו על גדולי ישראללמי מאיתנו יש את הכלים ואת הידע להכריע בזה?
תודה על המידע, לא ידעתי את זה.ספציפית לגבי קצפת, הרשת לא מוכרת לי ב"ה, אבל זו רשת חלבית? במוצרי חלב יש 'מלחמת עולם' אם אפשר לסמוך על מצלמות בחליבה, הרב לנדא והבד"ץ אוסרים, הרב רובין מתיר. מהראוי שהציבור ידע שלסמוך על מותג כשרותי זה להסכים עם פסיקותיו, גם אם הם שנויות במחלוקת. למי מאיתנו יש את הכלים ואת הידע להכריע בזה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: