קילו בשר טחון איכותי (ללא חלבונים ותוספות, עדיף לטחינה במקום)
1 בטטה בינונית מגורדת או גזר או חצי חצי.
1 קישוא מגורד
1/2 בצל מגורד, אפשר במקום או בנוסף 4 כפות בצל מטוגן
1 תפו"א קטן מגורד
תבלינים: קמצוץ מלח, פלפל, בהרט או ראס אל חנות, קמצוץ כורכום, מעט כוסברה יבשה, קיפונת פפריקה.
מים
2 כפות שמן
לערבב היטב היטב בכף, אפשר להוסיף מעט פירורי לחם או קמח מצה (אני מוותרת) .
לכדרר ולמעוך לקציצות שטוחות, להניח בתבנית חד"פ על נייר אפיה משומן קלות.
לאפות על 200 עד להשחמה והזהבה יפה, אפשר להפוך את הקציצות לצבע מושלם מ-2 הצדדים.
הקציצות מפרישות נוזלים אם מצופפים אותן בתבנית, וכך יוצאות רטובות ולא מתייבשות.
בהצלחה.
1 בטטה בינונית מגורדת או גזר או חצי חצי.
1 קישוא מגורד
1/2 בצל מגורד, אפשר במקום או בנוסף 4 כפות בצל מטוגן
1 תפו"א קטן מגורד
תבלינים: קמצוץ מלח, פלפל, בהרט או ראס אל חנות, קמצוץ כורכום, מעט כוסברה יבשה, קיפונת פפריקה.
מים
2 כפות שמן
לערבב היטב היטב בכף, אפשר להוסיף מעט פירורי לחם או קמח מצה (אני מוותרת) .
לכדרר ולמעוך לקציצות שטוחות, להניח בתבנית חד"פ על נייר אפיה משומן קלות.
לאפות על 200 עד להשחמה והזהבה יפה, אפשר להפוך את הקציצות לצבע מושלם מ-2 הצדדים.
הקציצות מפרישות נוזלים אם מצופפים אותן בתבנית, וכך יוצאות רטובות ולא מתייבשות.
בהצלחה.
נערך לאחרונה ב: