התייעצות קצבת ילד נכה - התייעצות כללית

קל זכות

קל זכות כאן בשבילך 02-642-80-80
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
@קל זכות
האם אפשר לקבל קצבת נכות לילד שיש לו אסטמה?
כמו שכבר כתבתי בעבר, אני פחות עוסק בילד נכה (אנחנו עוסקים בעיקר בנכויות למבוגרים)
אך בכל מקרה לפי הידוע לי, בד"כ ילדים עם אסתמה בד"כ לא עומדים בכללים המזכים בנכות מצד בעיות נשימה וכדו'
מה שכן יכול לבוא בחשבון כדי לזכות בקצבה זו אפשרות שיש צורך בהשגחה על הילד כדי לוודאות שאין התקף של איבוד נשימה וכו' שעלול לסכן את חייו (במקרים שזה רלוונטי).

נקודה נוספת שחשוב לציין, פעמים רבות ילדים עם אסתמה סובלים גם מאלרגיות, נסו לבצע בדיקות דם לגילוי אלרגיות, במידה ובתוצאות הבדיקות יש אלרגיה מסכנת חיים למזון כל שהוא, הדבר יוכל לסייע לכם לקבל קצבה.

הטעם המושלם

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מישהו יודע מה המייל של הרב גולדנטל? אולי הוא יוכל לענות לי על השאלות שלי.

אוצרי

משתמש פעיל
@אוצרי @קל זכות
ועדה להארכת נכות- אשפר להביא מסמכים לועדה עצמה ולא לשלוח מראש (הם כתבו במכתב לשלוח תוך 3 שבועות)
וכן ביקשו מכתב מרופא מומחה בתחום וגם מרופא משפחה- מה צריך מהמכתב של רופא משפחה?
למה לא לשלוח מראש?
בכל מקרה אפשר להביא לועדה עצמה וכמו שכתב כל זכות
לגבי רופא משפחה מסכים עם כל זכות. אבל יש לפעמים ייתרון לרופא משפחה שלפעמים מכיר את הסיפור הכולל יותר (אבל ממש לא בהכרח נכון) (כמובן קשה לענות מה צריך להיות כתוב בלי לדעת פרטים)

אוצרי

משתמש פעיל
@אוצרי
נשמח לפרק בנושא נוכחות הילד בוועדה,
תודה רבה על כל הטיפים הקודמים.
זה התכנון לטיפ הבא
אבל לא נכתב עדיין מקוצר זמן
(כל טיפ נכתב עם הרבה מחשבה והרבה השקעה וממש לא נשלף מהשרוול)

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה