במשפחתונים לא וזה די ברור לי בלי להיכנס לקישור.
אני משלמת על תינוק 1,150
אחותי על פעוט בסיבות ה-900
במשפחתונים לא וזה די ברור לי בלי להיכנס לקישור.
לגבי השעות עבודה חובה לדבר ולטפלאפשר לגמרי להבין מטפלות, זה נורמלי שאכפת להן כשמאחרים. כל הבעיה שההורים טעונים מראש על הניצול של המטפלות שמצפות שהורים יתחשבו, יביאו את הילד ב8 (לא לפני ולא אחרי) ויקחו מוקדם ולא ישלחו בצומות ועוד ועוד
והן לא מטפלות פרטיות אלא של התמ"ת. האם גננת בגן עירוני יכולה לקבוע שהגן שלה נגמר ב1 במקום ב1:30? למה למטפלות זה בסדר?
בתור מטפלת שאלה שבא לי לשאול כל אמא שמאחרת:
אולי גם וגם???
קרה, קורה ויקרה....בתור מטפלת שאלה שבא לי לשאול כל אמא שמאחרת:
תתארי לך שסימת עבודה ואת עם התיק בדלת לצאת והמעסיקה אותרת לך
תשארי עוד ואת מתפוצצת ושואלת באיפוק כמה זמן היא אומרת-לא יודעת....
גם זה קורה לכל עובד (לפחות לכ ל מי ששכיר...) להרבה מאיתנו יש מיגרנות... וחייבים לבוא לעבודה, תחשבי שהרבה נשים עם המיגרנה עוד נוסעות באוטובוס מפוצץ שאין בו אפילו מקום לעמוד... ואז רצות לקחת את הילד... ולהגיע לעוד ילדים רעבים עיפים וכועסים שאמא איחרה... וגם המטפלת תוקעת פרצוף חמור למה הגעת רק ב16:20 ולא ב16:15.....זה אותו דבר! גם אם אני עובדת בבית יש ימים שאני אפילו לא מספיקה לשתות קפה
או אפילו שיש לי מיגרנה מלשמוע תינוקות סביבי ובא לי שקט!
והוא לא מגיע!
ובסוף ההורים מגיעים ומיד אחריהם הילדים החמודים שלי שמקבלים אמא
שלא קיבלה דקות של שקט שמגיעות לה ביושר!
ולגבי תשלום שתסתכלו על זה ככה תבינו מה היה הערך של הדקות בעיניה
סליחה על המונולוג....
וזה עינין של העובד אם להציב גבולות או ששוה לו!כשמתקשרים לשירות לקוחות ומעכבים את המוקדן בשיחה לאחר תום המשמרת שלו (וזמני המענה הרשמיים),
כשנכנסים לחנות סמוך לשעת הסגירה ומעכבים את המוכרים,
בהרבה מאד עבודות יש זליגה קלה (יותר או פחות) של זמנים... אפשר לדון אם זה בסדר או לא, אבל זה קיים
תתארי לך שסימת עבודה ואת עם התיק בדלת לצאת והמעסיקה אותרת לך
תשארי עוד ואת מתפוצצת ושואלת באיפוק כמה זמן היא אומרת-לא יודעת....
אבל אני לא מצליחה להבין מה לא לגיטימי מלרצות לסיים יום עבודה בזמן?
על טעם וריח...קצת נימה של התנשאות מריח מהתגובה הזאת......
חחחח החרדים
רצים עם שלטים אוישש
לא מצליחה להיכנס לראש של מטפלת שחושבת שההורים עובדים ככ הרבה שעות סתם, בשביל הפאן...לא מצליחה להיכנס לראש של הורה ששולח את הילד שלו ב7 בבוקר למסגרת ומתדיין על דקה איחור כשהוא בא לקחת ב5.
לא . למה שיעבור?כאילו חוץ ממה שכתוב בחוק והערך העליון של העבודה לא עובר לכם עוד משהו בראש???
נשמע לך הגיוני, שמשרה רגילה היום היא 8 שעות עבודה וזה לא כולל נסיעות ...??נשמע לכם הגיוני שילד צריך להיות בגן 9 שעות!!!! כל יום!!!
איזה מגזר?מתפללת ומאחלת לעצמי שלעולם לא אשתייך למגזר הזה
אפשרי מה?. ואני מאמינה בכל ליבי שזה אפשרי. גם ב2024 וגם עוד עשור קדימה.
השנה במשפחתונים זה אחיד.במשפחתונים לא וזה די ברור לי בלי להיכנס לקישור.
אני משלמת על תינוק 1,150
אחותי על פעוט בסיבות ה-900
תודה אוראורית. כל מילה!ותתפלאי לשמוע, אין קשר בין מספר שעות העבודה של האמא מחוץ לבית למידת מסירותה כאם.
על התגובה בכללותה - אין מילים...מתפללת ומאחלת לעצמי שלעולם לא אשתייך למגזר הזה.
למען הילד צריך לשים אותו במקום שזה כמו הבית השני שלועל טעם וריח...
לא מתחילה להתנשאות בכלל.
אם לא אהבתי הרבה לילדים, הייתי מזמן עוזבת את התחום ועוברת לתחום שונה לגמרי שהצלחתי בו לא פחות ואולי אפילו הרבה יותר..
מה כן?! מתוסכלת!
לא מצליחה להיכנס לראש של הורה ששולח את הילד שלו ב7 בבוקר למסגרת ומתדיין על דקה איחור כשהוא בא לקחת ב5.
כאילו חוץ ממה שכתוב בחוק והערך העליון של העבודה לא עובר לכם עוד משהו בראש???
נשמע לכם הגיוני שילד צריך להיות בגן 9 שעות!!!! כל יום!!!
לא בשביל הגננת.
ולא למען החוק הישר.
למען הילד!!!!
יש לי תמונות שאין לי עליהן אישור פרסום ולדעתי לא יהיה אף פעם)
קרה לנו שפעם בשבוע יש יום עם תזמון שכל ההורים לוקחים מוקדם (אף אחד לא ביקש-כל אחד מסיבתו הוא) חוץ מילד אחד...
כשהדבר חזר מס' שבועות הערתי את תשומת ליבה (ברמז כמובן!) של האם שהילד שלה נמצא בגן לבד כמעט40-50 דק' ואם היא כבר באזור אולי כדאי שתקדים בכמה דקות כי הילד משתגע בזמן הזה.
רק לשם הדוג' הייתה פעם אחת שהוא נכנס מתחת לשולחן בצרח ות שלא באו לקחת אותו ולא הסכים לצאת משם.
ולא עזר כל הרעיונות של להעסיק אותו במשהו מיוחד בזמנים האלו, משחק אישי וכ'
הוא לא נכנע וגם ההורים לא. (הציעה שנעביר את אחיו מהגן מליד שיעסיק אותו...)
יום אחד תפסתי אותו עומד בלי לזוז עם מבט תקוע במצלמת אבטחה....
רבע שעה עמד ולא הסכים לזוז כדי לא לפספס את אמא כשהיא באה...
מה אני אגיד לכם? ירדו לי דמעות.
עד 16:40 הוא עמד עם מבט תקוע במצלמה, ב16:44 אמא סוף סוף הגיעה...
לא אמרתי מילה.
בטח שלא התנשאתי.
רק כאבתי באמת-כאב של ילד קטנצ'יק - עוד קרבן על מזבח העבודה.
מתפללת ומאחלת לעצמי שלעולם לא אשתייך למגזר הזה. ואני מאמינה בכל ליבי שזה אפשרי. גם ב2024 וגם עוד עשור קדימה.
משפט מנותקמתפללת ומאחלת לעצמי שלעולם לא אשתייך למגזר הזה
על אף דעתי שנכתבה לעיל...עליכן
בזה כולם מסכימים!!! ובל נשכח שהמשכורת של האמא ברובה המוחלט הולך לצורכי ביתה וילדיה ולא לצורכה האישי! ככה שגם את שעות העבודה אפשר להחשיב לצורך הילדים....ותתפלאי לשמוע, אין קשר בין מספר שעות העבודה של האמא מחוץ לבית למידת מסירותה כאם.
ולהפסיק לעשות מצפון. הוא בכל מקרה קיים ממילא .
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: