דווקא אני פעם איחרתי לעבודה בגלל שהמעון נפתח באיחור ורצו לשלם לי ע"כ.[אף אחד לא שילם לה קנס ]כשאשתי מתקשרת למנהלת היא כל פעם בהלם שהמעון סגור.....
דווקא אני פעם איחרתי לעבודה בגלל שהמעון נפתח באיחור ורצו לשלם לי ע"כ.[אף אחד לא שילם לה קנס ]כשאשתי מתקשרת למנהלת היא כל פעם בהלם שהמעון סגור.....
אנחנו בקשר טוב עם המעון....אין לנו ענין להתחיל איתם.....במקומכם הייתי פונה לגוף שמפעיל את המעון -לא למנהלת שמנהלת בפועל
זה מה שהוא עשה בפועל כפה את ההורים לשלם- אך לא שילם מכיסו.אין דבר כזה "לא מרגיש מחויב", עובד שכיר צריך לקבל כסף על כל זמן העבודה.
כמו שהוא לא חולק איתה את הרווחים ככה גם לא אמור לחלוק איתה בהפסדים.
שיקנוס את ההורים אם הוא רוצה, שישמור על הילדים בעצמו עד שההורים יגיעו, לא משנה מה הפתרון שימצא- לא לשלם לעובדת שלו זה לא פתרון!
לא לפיקוח, אלה לגוף שמפעיל בפועל- יש רשתות שמפעילות את המעונות הנ"ל ובמקום נמצאת מנהלת , שמנהלת את המקום בפועל- ואם פונים למי שמלמעלה לפעמים יש יותר כלים לאכוף את הכללים האלו.אנחנו בקשר טוב עם המעון....אין לנו ענין להתחיל איתם.....
ברור....ברור.....לא לפיקוח, אלה לגוף שמפעיל בפועל- יש רשתות שמפעילות את המעונות הנ"ל ובמקום נמצאת מנהלת , שמנהלת את המקום בפועל- ואם פונים למי שמלמעלה לפעמים יש יותר כלים לאכוף את הכללים האלו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: