למד מכל אדם
משתמש פעיל
הפוך, רק הישנים היו בסדר, מ2005 והלאה, כלומר דגמים חדשים יותר האיכות יורדת.מסביבות 2005 הולך ויורד = כוונתך לקנות רק מ2005 ומעלה?
הפוך, רק הישנים היו בסדר, מ2005 והלאה, כלומר דגמים חדשים יותר האיכות יורדת.מסביבות 2005 הולך ויורד = כוונתך לקנות רק מ2005 ומעלה?
אני מעוניינת לקבל את המספר שלך ליצירת קשראני ממליץ על ניסאן טידה ,
חסכוני ואמין,
דרך אגב אני מוכר אותו(בגלל קבלת רכב מעבודה),
2009 עם 128,000 ק"מ
איזה שנתון?
גמני אשמחאנחנו מעוניינים לקנות רכב טויוטה קורולה,
בתקציב של כ-30.000 ש"ח.
לא ליסינג, קילומטראג' של עד 130K.
נשמח אם יש פה למישהו מידע על רכב כזה.
תודה
איך הונדה?באופן כללי, הדירוג הוא טיוטה, אח"כ מיצובישי ויונדאי/קיה (ששתיהם בעצם אותו דבר),
הונדה נקרא רכב אמין ולא זול. (יש לו פחות ירידת ערך מיונדאי וקיה, כך שרכב יד 2אפשר להשיג יונדאי/קיה הרבה יותר בזול).איך הונדה?
אי אפשר להשוות שברולט ליונדאי, יונדאי הוא רכב יפני אמין ויחסית זול, כולל אחזקה ותיקונים. שברולט הוא רכב אמריקני שהוא מפנק אבל פחות אמין והרבה יותר יקר באחזקה וממילא הרבה יותר זול.שברולט קרוז סטיישן 1.8, שנתון 2014/2015.
מה אומרים עליו?
חוות הדעת ביד2 חיוביות מאוד, אבל המחירים שלו זולים באופן קיצוני ביחס למתחרים בגודל (יונדאי I30CW/קיה סיד).
גם המבחר מצומצם מאוד.
רכבים נמכרים מתחת מחיר מחירון של לוי יצחק, נראה לי שמחירון יד 2 יותר משקף את מחיר הקניה בשוק, וגם בזה עדיין בדר"כ רכבים נמכרים פחות ממחיר המחירון, אבל זה משתנה בין הרכבים, כך שאין בזה תשובה כללית ברורה.האם כדאי לקנות רכב יד 2 במחיר מחירון? או שהרכבים נסחרים הרבה מתחת?
ממה שאני רואה יש את דגם אינסייט, משנתון נחמד ובמחירים סבירים. מכיר את הדגם הזה ספציפית ויודע לחוות דעה?הונדה נקרא רכב אמין ולא זול. (יש לו פחות ירידת ערך מיונדאי וקיה, כך שרכב יד 2אפשר להשיג יונדאי/קיה הרבה יותר בזול).
דרום קוריאני, לא?יונדאי הוא רכב יפני אמין
אינסייט רכב מעולה, טיפה חלש, אז אם אתה לא הולך להתפרע בעליות לירושלים, הוא מצוין וחסכוני לוקח 1/15ממה שאני רואה יש את דגם אינסייט, משנתון נחמד ובמחירים סבירים. מכיר את הדגם הזה ספציפית ויודע לחוות דעה?
בתוך העיר?הוא מצוין וחסכוני לוקח 1/15
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: