לא, רק עד 7 מקומותיש לכם רכב של 9 מקומות להשכרה?
כמה עולה ליום/חודש?לא, רק עד 7 מקומות
אפשר לפנות בפרטיכמה עולה ליום/חודש?
מבחינת באגז' איך הוא?הרכב יותר קצר במטר
רלוונטי? בכמה?אני ממליץ על ניסאן טידה ,
חסכוני ואמין,
דרך אגב אני מוכר אותו(בגלל קבלת רכב מעבודה),
2009 עם 128,000 ק"מ
כן,רלוונטי? בכמה?
איזור?כן,
16
רק תיקון קטן[בגלל שיש לרכב 7 הילוכים במקום 4 ברכב רגיל],
איזה רכבים יש 7 הילוכים, חוץ מהונדה ג'אז. [לא רכבי יוקרה או מנהלים]?רק תיקון קטן
יש הרבה רכבים שיש להם 7 הילוכים
יונדאי i30איזה רכבים יש 7 הילוכים, חוץ מהונדה ג'אז. [לא רכבי יוקרה או מנהלים]?
טויוטה פריוס גם טויוטה גם חסכוני
יש לשים לב לאחריות לבטריה ותוקפה שזה הדבר היחיד שמתקלקא
אשמח להמליץ בתחום יש לי קצת נסיון ,אם אתם מחפשים חסכון בדלק ורכב שכמעט לא עושה בעיות ,יש סוזוקי אלטו שזה נצפה בכביש בכמויות לוקח 1\17 בערך, אפשר להשיג כזה ב11000שח בחיפוש מהיר :אם רוצים קצת יותר גדול אז כמובן קורולה זה מצויין אך לא מאוד חסכוני 1\13בערך בבין עירוני ,ו7 מקומות מאוד מומלץ טיוטה ורסו
[/Q
סזוקי אלטו הוא באמת רכב אמין וחסכוני,אשמח להמליץ בתחום יש לי קצת נסיון ,אם אתם מחפשים חסכון בדלק ורכב שכמעט לא עושה בעיות ,יש סוזוקי אלטו שזה נצפה בכביש בכמויות לוקח 1\17 בערך, אפשר להשיג כזה ב11000שח בחיפוש מהיר :אם רוצים קצת יותר גדול אז כמובן קורולה זה מצויין אך לא מאוד חסכוני 1\13בערך בבין עירוני ,ו7 מקומות מאוד מומלץ טיוטה ורסו
אבל יש לשים לב הוא רק 1000 סמק,
כמו כן הוא רק 4 מקמות
בקיצור הוא קטן, מה שנקרא מיני משפחתי
דרך אגב יש כבר בארץ רכב סיני חשמלי 7 מקומותאנחנו ממתינים ל טסלה Y ה 7 מקומות שיגיע לארץ.
?דרך אגב יש כבר בארץ רכב סיני חשמלי 7 מקומות
מקסוס? סיני ב200 אלף שח? לא נוגע בהדרך אגב יש כבר בארץ רכב סיני חשמלי 7 מקומות
לא מכיר, לא המלצתי,מקסוס? סיני ב200 אלף שח? לא נוגע בה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: